writing-img

RE: Vaša sanjska kuhinja

clock-img

17.05.2008, 23:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Seveda je kuhinja odvisna SAMO od okusauser posted image

clock-img

19.05.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

moderna ali kmečka kuhinja ni odvisna od okusa ampak od tega kje živiš. smo na vasi ob gozdu in drugačna kot lesena, v kmečkem stilu pri nas ne bi pasala.

Ker poznam foh kuhinj kar dobro, lahko 100% povem, da je izbira kuhinje (poleg finančne zmožnosti, seveda) odvisna izključno od posameznikovega okusa user posted image . Ljudje iz centra Lj. kupijo rustikalno kuhinjo in tisti s podeželja kupijo moderno minimalistično.
Kaj nekam paše, pa je seveda druga stvar in pogosto skregana z okusom lastnika user posted image .

clock-img

19.05.2008, 14:14

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

moderna ali kmečka kuhinja ni odvisna od okusa ampak od tega kje živiš. smo na vasi ob gozdu in drugačna kot lesena, v kmečkem stilu pri nas ne bi pasala.

no, te pa pridi k nam.....pa boš videla, da živiš v veliki zmoti user posted image

...vox populi...

clock-img

24.05.2008, 21:04

clock-img

jackie*

pencil-img

14

IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Moja bodoča kuhinja:
- Barva: vanilija/češnja
- Utori - niti slučajno
- Visok sijaj - niti pod razno, kdo bo vsak dan pucal vse odtise rok/ročic
- Veliki (globoki) predali
- Dobra dodatna osvetlitev (lučke pod zgornjimi elementi)
- Velik delovni pult
- Minimalne odprte police ali nič
- Vogali zaokroženi
In verjetno še kaj...

Točno takšno kuhinjo imam jaz in sem zelo zadovoljna z njo. Ti jo priporočam user posted image .

clock-img

27.05.2008, 09:41

clock-img

gajka

pencil-img

3606

...je skoraj idealna. Zakaj skoraj? Ker ji še manjkajo zadnji detajli (pipa, luč nad pultom, napa...). In pa seveda, da jo nekdo pospravi in potem pridejo še na vrsto veseli uporabniki! user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 27.5.2008 9:43:10 >

clock-img

27.05.2008, 13:54

clock-img

Anonimen

To vam je pa ena uredu firma delala, a ne, ker so zaščitili tla med montažo user posted image . Lepa kuhinja, gajka.

Edino pečica je za moj okus malo prenizko user posted image user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem