cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kateri zoo?

clock-img

07.05.2008, 21:07

clock-img

Anonimen

Mič 2 ti pa ful obiskuješ zoo-je

Ja, to pa res.
Zoo je ogledalo mesta.

clock-img

07.05.2008, 23:20

clock-img

januskica

pencil-img

140

Lignano. se splača it pogledat.

clock-img

12.05.2008, 08:53

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

V soboto smo obiskali ZOO v Zagrebu; moram priznati, da sem pričakovala več, glede na to, da so/ste ga ful pohvalili; prva stvar, ki sem jo opazila, da so zveri (sploh medvedi) na totalno premajhnem placu, je res, da obiskovalci lahko bolje vidimo žival, pa vseeno; mogoče imajo res da več živali na ogled kot v Lj. ampak preveč je vse skupaj natrpano; tudi npr. šimpanz je bil samo eden.
V Lj. se lahko otroci tudi "poigrajo" s pujski in kozicami, tukaj tega ni; skratka, saj je luštno, ne rečem, ampak Lj. ZOO mi je nekako bolj všečen.

clock-img

12.05.2008, 20:52

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

mi smo bili v soboto v lj živalskem vrtu in moram reči da je bilo super...samo opic ni blo videt ker preurejajo...drugače pa smo takoj rekli da gremo v kratkem spet...pa prej ker smo prišli kar pozno...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem