IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
****: še to, nutella ima notri mleko v prahu in je verjetno ne bi smela papcat????Mi je pa najtežje piti zjutraj čaj
Bom poskusla riževo mleko, ker mi sojino smrdi!!!
A res da ima mleko v prahu notri?? Tega pa nisem vedela. Vem pa da ima lešnike, kar tud ni niti slučajno priporočljivo.

Toda moj je testiran na lešnike in kakav in ni alergičen, zato sem jo jaz jedla.
Kaj pa kaka pašteta pa jajca??
Tudi jajca so baje kriza, ampak midva sva tudi na jajca negativna...No itak meni trenutno ni treba imeti diete, da vidimo ali bo več sluzi...
In jaz jem vse kar vidim da mu ne škodi... Naprimer pijem tud cocacola zero pa nič ne sitnari, pa čeprav je to čist adijo - mislim da pijem cocacolo in dojim.. Ali pa morda ne?? Nimam pojma, ampak razmišljam da če zame ni zdravo, verjetno tudi še za koga ni... Toda če bi tako gledal na stvari potem ne bi jedla nič...Saj veš barvila in razni E-ji pa konzervansi...potem pa še miljon alergenih stvari???
Saj pravim, jaz se ravnam po njemu, nekaj pojem in potem vidim kako prenese, potem pojem še naslednji dan in če je o.k. potem to jem...če pa ga zvija tega ne jem.
Super da ste se slikali, kako dolgo jo je pa matrala??
No tudi naš je prav hecen na tisti fotki, ampak glavno da imamo mi potni list...da če me kaj prej prime se vsedem in grem...Me že kar orenk prijemlje namreč...sem danes tečna in vse mi je odveč, naveličana sem vsega...