Hvala ti.... vem, da razumeš, ker mate tud vi

, ki ga mate glih tolk radi

. Pa ful luštna slikca tvojih dveh sončkov

.
Pa hvala tud
**** in kasso, sej vesta zakaj...

.
Res sm vesela, da sem na majčicah spoznala take fajn punce in tud, če se ne beremo več tolk pogosto vas mam vse rada.
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
Naty: tole je pa kot bi brala svoj post: tudi naša je pravi korenjak, tudi mi spimo kot vi, zjutraj jo strašno napenja in prdi, kaka... izgleda, da imava podoben ritem ;)
kako pa je zvečer?
naša ima "svoje ure" okoli 8 in joka, nič ji ni všeč, razen dojenja, seveda...
a polno dojiš?
a paziš kaj ješ?
Morm prav pogledat kdaj si rodila, da vidm, od kod taka podobnost

. Zvečer je Žan že čist v filingu za nočno rutino, tko da ob osmih že tud joka, če slučajno mami ni opazla, da je prišel čas dojenja in kopanja

. Očitno mata res isti ritem

.
Ja dojim polno, glede hrane sem pa od začetka jedla vse po vrsti, pa nikol ni mel krčev. Včeri sm jedla pa joto s kislim zeljem (trot en!) in se je revež zbudil ob pol dveh zjutraj, se zvija, ful prdel in jokal. Mi je blo ful grozno. Tko da je potem zaspal šele ob pol štirih, pa še zjutraj ful prdel. Očitno jote ne bom več jedla...
eole ...hvala

.
Estrella* Žan je tud na slikci za osebno pravi mišelinko

... ma podbradek, ko velik!
Punce js mam eno konkretno vprašanje... a je mogoče katera v bližini, ki bi mela od 27.julija do 2.avgusta za posodit potovalno posteljico
? Gremo na morje, pa se mi zdi brez veze kupovat, ker je ne rabimo velikokrat. Sej plačam... sam ne 60 eur, tolk kot je kupnina
. Lahk mi napišete tud na zs.