em ga vprašala, če naj jo
Ikeina spalna vreča http://www.zps.si/sl/varnost/odpoklici-nevarnih-izdelkov-2008/nevarna-spalna-vreca-za-malcke-ikea-barnslig.html no, super...NOT!!

mi imamo tole svetlo modro manjšo
je pa še nismo uporabili - zaenkrat se koutrček kar obnese
in kako naj jo sedaj vrnem in dobim vrnjen denar? naj grem zaradi tega v Graz??
spanje mi smo včeraj spali celo do 6.30 - pred tem je pa spet jedla cca. 22.30 do 23.00 - ne vem natančno
ampak danes sva pa papali že ob 4.15, naslednjič pa ob 8.30
kavica končno se pripravim do tega, da si jo nardim, ker je celo nosečnost nisem pila, sedaj pa je tudi precej izjemna zadeva in... ni mleka!!! moj je včeraj zvečer spet milkshake delal (zadnje dni nekaj eksperimentira s smoothiji in milkshaki) in je porabil do konca...
sicer smo bili pa včeraj pri mojih starših, pa je prišla še moja teta z družino na obisk - pogledat Brino, pa še en sosed... to je bil cel žur!

vsi so jo nosili po rokah, pa se je smejčkala, nič nezadovoljstva kazala in so bili vsi navdušeni, kako priden otrok je to

in je res ful pridna, ko ima obiske!!
pa tudi sicer je pridna ta naša štrukla
moram se pa malo posut s pepelom, čeprav ne vem točno, kaj je bilo krivo...
zvečer, ko smo prišli domov, sem opazila, da ima eno stran obraza RDEČO!!!! kot da jo je opeklo sonce

v senci smo bili cel popoldan in to v polni senci, ne pod drevesi, ko čez luknjice, kjer ni listov, prihaja svetloba. Na pamet mi pade še, da bi jo v avtu dobilo sonce, ampak imamo senčnik na šipi poleg tega, da so zadnje šipe zatemnjene (kot na večini enoprostorcev). Pa tudi sedela sem zadaj zraven nje in bi po moje opazila, če bi vanjo sijalo sonce. Nič mi ni jasno - sem se pa zvečer, ko sem to opazila tako ustrašila!!! najprej sem celo pomislila, da jo je kaj pičilo in vse možne grozne scenarije sem že videla. No, zjutraj je bila že nmanj rdeča. Groza - kako šele bo, če me je že to sedaj tako prestrašilo, ko bo tekala okoli in padala... sploh ne smem razmišljat o tem

da ne omenim, če bi kaj zbolela... me je že zdaj panika
joj, smo starši prestrašeni za svoje otroke!!!