Ojla
Se pridružujem čestitkam!
1. Koliko AM pojedo vaši dvomesečniki in kolikokrat na dan se hranijo?
Na navodilih piše 5 obrokov po 120 -150ml na dan. Naš bi jedel kar na 3 ure in poje tudi 160ml. Se mi zdi to zelo veliko.
Ker si črpam mleko in dajem po flaški poje od 100- 130 ml redko kdaj več, ima pa 7 obrokov.
2. Kaj je lahko adaptirano mleko v naprej pripravljeno? Na embalaži piše, da je potrebno vsak obrok sveže narediti, v bolnici pa so zjutraj pripeljali pripravljeno mleko v vroči vodi in potem si si ga vzel, ko si ga potreboval.
Prijateljica dela v zdravstvi in pravi da oni AM naredijo zjutraj in pote, pogrevajo por vročo vodo ali v mikrovalovki.
3. Katere stekleničke uporablate?
Vse imam od Aventa.
4. Koliko dni je dopustno, da ne kakajo dojenčki hranjeni z adaptiranim mlekom?
Jaz bi ukrepala po dveh dneh.
Umivanje ritke- Robčki iz muelerja Beauty baby so mi v redu. Zjutraj pa z vodo in krpico.
Suzy čestitke Evi za 10 tednov.
Sprehodi z vozičkom- jaz imam včasih ke slabo vest da je mal odzuni samo kaj čem ko živimo v bloku na 3 štuku brez dvigala, jaz sem imela Cr in vsakič ko nesem dol koćšaro in Emilijo v njej pa nazaj domov me rana mal boli. smo pa vsak dan po 2 uri odzuni.
Tana ne sekiri se kaj dugi govorijo, meni tudi rečejo da je Emolija prav debela, prav s temi besedami pa ma tut lička kot da so napihnjena, meni se ne zdi debela in jim to tudi rečem. Pa večina dojenčkov je tekih tako da se jaz ne sekiram. To pa reče sestra od mojega, ki je medicinska sestra in ona kao vse ve.
Aurora jaz bom še malo počakala ker se s kakšno nesladko dieto, ker nimam še taprave volje. Sem se pa zjutraj vagala in kaže pol kg več ne vem a je to od tistih tabletk, mam pa te dni ful apetit pa sam žrem. upam da me v kratkem mine ta želj po hrani.
Joj kasso kaki lepi otročki
. Moja spi čez dan v dnevni ponoči v posteljici.

ČESTITKE!!!!!
čez dan? v posteljici kot ponoči? Ne, košek ima samo za ponoči
...
. Pod nujno k nevrologu.
Lahko jeste vse, razen nič sladkega v to se šteje marmelada, evrokrem, vse slaščice: keksi, torte, bonboni, bonboniere, ČOKOLADE
Spet ga je zvijalo
Vem, da je sama packarija, ko se kaj dela, ampak vsaj okna imate nova
Druge sladkarije mi ne dišijo. Bonboni, ki sem jih tu pa tam jedla se mi prav gravžajo od sladkobe. Čokolade pa iz preventive ne kupujem.
kak zeleno, pomeni da ga zvija?
eš dieto!).
pelje malo na morje, če ne se mi bo kar zmešalo