writing-img

Kači sem ubila-grrrrrrrrrr

clock-img

07.05.2008, 15:55

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Me kar mrazi in trese.

Je bila prej sredi dvorišča ena kača.Pes je lajal in grem gledat kaj je za en user posted image  pa vidim malega gada.grrrrrrrrr.Sem začela z lopato tolčt,kača pa proti men.
No,in jo fentam,nakar me mami kliče da je še ena.Pri tej drugi sem lopato zlomila tolk sem tolkla.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2008, 15:57

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

joj hudo..a so hudiči že ven prilezli???

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

07.05.2008, 15:58

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

joj hudo..a so hudiči že ven prilezli???

Ja,zgledauser posted image .Samo me je strah,ker nekje mora bit še mama,pa ata pa še kak mladič.user posted image

clock-img

07.05.2008, 15:59

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Mater, so te pa razkurileuser posted image . Sama sicer najbrž ne bi ubila kače...tko da ne vem. Najbrž bi koga v paniki poklicala in kače s palico zbezala proč. K sreči v naši bližini ni kač user posted image .

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

07.05.2008, 16:00

clock-img

Anonimen

Pa si ziher, da je bil gad? Ker ženske imamo eno tako grdo navado, da še deževnike zamenjujemo za modrase.

clock-img

07.05.2008, 16:03

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Pa si ziher, da je bil gad? Ker ženske imamo eno tako grdo navado, da še deževnike zamenjujemo za modrase.

Čaki,bom sliko nalimala.

clock-img

07.05.2008, 16:04

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

clock-img

07.05.2008, 16:06

clock-img

Anonimen

Brrrrrr... Kar zmrazilo me je. Kač pa se res bojim. Tu pri nas jih je dosti. user posted image  

Mater, jaz bi tako paniko nardila. user posted image

clock-img

07.05.2008, 16:07

clock-img

Anonimen

A tale šnirnc si ubila? user posted image

clock-img

07.05.2008, 16:09

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

A tale šnirnc si ubila? user posted image

Ja,sam šnirnc bo enkrat velik rataluser posted image .Sej mama je tudi nekje najbrž.user posted image

clock-img

07.05.2008, 16:16

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

revca boga kok te je bilo pa strah?

clock-img

07.05.2008, 17:40

clock-img

andrea

pencil-img

62

Tudi jaz nisem ljubiteljica kač, ampak, da bi jo pa ubilauser posted image , mi pa na kraj pameti ne pade. Kljub vsemu je živo bitje. Kače, ki živijo pri nas niso toliko strupene, da bi od pika človek umrl. Malo si spodnjo spletno stran poglejte. Drugič pa rajši na KAČA-FON pokličite, je bolj humano.  

http://www.herpetolosko-drustvo.si/Index_Files/2x2_Files/Dejavnosti.html

clock-img

07.05.2008, 18:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andrea

Tudi jaz nisem ljubiteljica kač, ampak, da bi jo pa ubilauser posted image , mi pa na kraj pameti ne pade. Kljub vsemu je živo bitje. Kače, ki živijo pri nas niso toliko strupene, da bi od pika človek umrl. Malo si spodnjo spletno stran poglejte. Drugič pa rajši na KAČA-FON pokličite, je bolj humano.  

Se strinjam!

< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 7.5.2008 18:32:08 >

clock-img

07.05.2008, 18:35

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Pri tej drugi sem lopato zlomila tolk sem tolkla.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , se te kar predstavljam user posted image    user posted image    user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

07.05.2008, 18:39

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: andrea

Ja, vejžde, dokler bom jaz kačafon klicala, je že trikrat ne bo več user posted image  Naj živijo, samo tam, kjer ni ljudi, ne pa po dvoriščih, madona user posted image  Jaz vem, da je ne bi ubila samo zato, ker bi me strah paraliziral, bi pa vpila toliko časa, da bi nekdo prišel in jo ubil. Garantirano.

Ti, mešamdrek, iz katerega konca točno si že ti doma? Ne prav iz NM, a ne da ne?

clock-img

07.05.2008, 19:13

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kaj pa če bi jih probala z lopato vrniti v njihovo naravno okolje.... ne pa, da si jih šla ubijat?

user posted image user posted image

clock-img

07.05.2008, 19:18

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Sem začela z lopato tolčt,kača pa proti men.
No,in jo fentam,

Z lepim se hvališ user posted image . Upam, da si do drugih živih bitij bolj humana oz. strpna.

clock-img

07.05.2008, 19:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Sem začela z lopato tolčt,kača pa proti men.
No,in jo fentam,

Z lepim se hvališ user posted image .

Ja res user posted image

clock-img

07.05.2008, 19:36

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Joj jst se je sploh ne bi upala dotaknt niti z lopato.

Đoli:)

clock-img

07.05.2008, 19:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.05.2008, 19:53

clock-img

Anonimen

Že res da ODRASEL človek ne umre od kačjega pika (v SLO), za otroke pa jz ravno ne bi trdila tega.

Sicer sem pa tudi jaz enkrat ubijala mladega gada v lokalu kjer sem delala.. Ampak na srečo, me je odrešil šef, ki je ravno takrat stopil skozi vrata.

Živaloljubje gor al pa dol, do kač, čebel (os, sršenov) pač nimam usmiljenja.

clock-img

07.05.2008, 19:58

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Upam, da snake ne bo videla teme user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

07.05.2008, 20:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Upam, da snake ne bo videla teme user posted image

user posted image user posted image

clock-img

07.05.2008, 20:27

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

A kače naj živijo tam, kjer ni ljudi???? Saj smo prav ljudje vstopli na njihovo območje, in pol revice nimajo več kam. Pol pa dobiš še te talente, k žvali pobivajo k so zravn bajte pršle. Sej jst se tudi kač bojim, pa mi na kraj pamenti ne pride, da bi jo fentala ker je pač preblizu hiše.

BRAVO, res lep vzgled za naslednje generacije!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2008, 20:34

clock-img

daddy

pencil-img

2574

No dober, no, ne jo zdej zarad tega delat za največjega zločinca, ker je pač ubila kačici .... jasno je, da je ravnala v skrajnem strahu, ta pa je v tem primeru bil ( vsaj delno ) pogojen z nepoznavanjem/neznanjem, kako sploh ravnati ob srečanju s kačo. Mogoče bi res pomagalo, če si za začetek ( tisti/tiste, ki imate strah pred kačami ) malce pogooglate in si preberete kaj več o teh živalih. Poznavanje, razumevanje njihovega vedenja namreč lahko vedno doprinese tudi kako "bolj normalno" reakcijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem