writing-img

i M e N a

clock-img

15.02.2005, 12:31

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Mene osebno nič ne motijo imena z y,x ali dvojnimi črkami,ampak naj dajo taka imena tujci oziroma mešane družine ne pa neki tipični Slovenci.....
Meni govorijo ljudje ,da mojemu Jakobu ne paše to ime...pa kaj me briga...važno,da je ime international,nikjer ne bo imel težav..

clock-img

15.02.2005, 12:33

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Hm, meni osebno ravno nobeno ime ni preveč všeč, pa imam rada redka in posebna imena. :zmeden:

LP, Tea:sloncek:

clock-img

15.02.2005, 13:05

clock-img

Anonimen

Poznam deklico z imenom AVA. Lepo ime.

Ostala pa mi nekako ne grejo v uho. Se mi kar jezik feclja in lomi:ups:

clock-img

15.02.2005, 14:18

clock-img

vess

pencil-img

16

Meni pa so vseč nenavadna imena.
Našemu pikcu je ime Valt.

clock-img

15.02.2005, 15:42

clock-img

Anonimen

Mi niso všeč. Poznam eno mamo, ki im tri fante: Lars, Aron, Otis, doma so na vasi, potem veste, da so malce tarča posmeha, predvsem Aron, ki je sicer privezan pri vsaki drugi hiši na vasi.

Ime otroka zaznamuje za vse življenje, zato naj bo izbrano z razumom in naj ne podlega ekstravaganci in modnim muham. Moje mnenje.

clock-img

15.02.2005, 16:01

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Meni ne gre v ušesa. Jaz prisegam na dobro staro klasiko, ne pa "poljubna dva samoglasnika po želji vrti okoli soglasnika, za začimbo pa lahko dodaš kak y ali x..." Saj ne, da moram zdaj imet Genovefe ali Klotilde, ampak malo mere pa vseeno.
Sicer pa, kakor komu paše. Jaz si mogoče mislim, bogi otrok, kmalu pa bo lahko kdo to rekel za mojega, če mu njegovo ime ne bo všeč. 100 ljudi, 100 čudi...

clock-img

15.02.2005, 16:05

clock-img

Anonimen

Sem se spomnla: če bi bila jaz fant, bi bila HELMUT, po nekem skučarskem skakalcu, ki je bil hud pred 33 leti. Dobr, da sem punca.

clock-img

15.02.2005, 18:25

clock-img

Anonimen

al bina :)-:)-:)-

clock-img

15.02.2005, 18:29

clock-img

Anonimen

Od začetka mi 3črkovna niso bila všeč, vmes spet full, ampak ne hudo ekzotična. Trenutno, če bi izbriala ime bi bila punčka Ela ali Neža, fantek pa Nejc ali Žan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem