Čeeer
,
se sladkam z ledenko
... poleti jo velikrat jem namesto sladoleda, ali pa jo dam v kavico
Pri nas je spet padal kot pri norcih, moji so imeli spet vodo v hiši
... mislim, da letos že četrtič
... ko je nehal padat, pa tak sonček, da smo šibal na en piknik...
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS
Ce bi taksne ure hodila jaz spat, sploh ne vem, ce bi mi se zjutraj oci odprle
Jaz si vsak večer rečem, da dons bom šla pa res prej spat, pa je takoj ura polnoč ali več, zjutraj pa ob šestih budilka

... moj vstane in gre pod tuš, mene pa 5x pride iskat, pa mu vsakič rečem - samo še minutko

... sem včasih res kot zombi...
Oranža, kaj se pa grejo v vrtcu

... kr neki ....
Tintin, bravo za magistrsko
Scuba, jaz pa gambere samo na hitro pokuham v vodi, pol jih pa zmešam v omako: na olivnem olju prepražim česen, dodam sladko smetano in pokuhane gabere - vse zmešam z širokimi rezanci ... njami ....
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Glede testenin
, jaz nisem kakšna huda kuharica, ampak česna in sladke smetane ne bi kombinirala.
Jaz to skoz kombiniram... bučke v omaki npr.: na olivnem olju popražim bučke, da spustijo mal soka, dodam fulllll sesekljanega česna in zalijem s sladko smetano in dodam sirček (+začimbe)... spet njami... zraven naredim pire krompir in meso ali pa polijem čez testenine (rezanci, njoki, tortelini....) .... njami, njami
Tintin, tale tvoj recept moram probat

, pa
BrinaS - tvoj je podoben, moram probat
Dejte mi povedat (tiste, ki dojite), a še vedno pazite pri morskih zadevah ali jih jeste normalno? Men so danes zadišali kalamari, pa jih kar ne upam jest
Ajtak - uživajte na morjuuuuuuuuuuuuuuuu
NanaLiza, vi tudi (je prišel tvoj po kufer, sem slišala

).... sva na vezi ... velja za drug teden, kar naroči mami ... itak da nisi dobila ZS ja, ga moram še poslat
Scuba - o piru pa raj ne bom zgubljala besed

... tud pri nas so včasih "bitke".... men pivo tko smrdi, sama ga še vohat ne morem, kaj šele da bi ga pila... tko da mi ful smrdi, če ga moj pije

... pa pravi, da je pa toooook žejen

.... ne, voda ga pa ne odžeja
Rozika - vseeno me lahko zasuješ z vprašanji
Nicolina, za Tina

, upam, da alergije izginejo
Evo gooool, pa čez minuto še en

... to bo še pestro ...
GB za koga navijaš?
Eeeeej, zdaj (ko je konec plavanja) sem si končno kupila kopalke

... pomoje bom šla še po ene, ker so v Two way-u ful znižane - stanejo 11€
< Sporočilo je popravil gruška -- 20.6.2008 23:32:33 >