Evo še mene
...
smo bili cel dan na vikendu in smo se imeli krasno.... otroc so čofotali, Tajo sem dala kar v en "lavor".... zaradi vročine je pojedla samo porovo juhico, pa sadje, je pa ful pila vodo, pa dojila se je na 2 uri (10 požirkov).... ji sploh ni pasalo jest, samo žejna je bila....
Smo imeli še ene obiske iz Črne Gore (on je slovenc, ona črnogorka), pa imajo enajstletnega sina, pa desetmesečnega sinčka, čez tri mesece bojo dobili pa še enega sinčka
... Nicolina, zdaj pa preskoči ta odstavek
: Taja in njihov mali sta se tok lepo "igrala", sta sedela na dekci na travi in se igrala s šprickoti (z igračkami, da ne bo pomote...
).... celo popoldne (od dveh do pol devetih) ni noben od njiju spal niti sekundo - tok sta imela dela en z drugim, da smo se jima res nasmejali....
Aja, drugo leto se selijo v svojo hišo in so nas povabili k njim na dopust
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
A mi lahko ena pove zakaj se svinjine ne sme dajat pred enim letom?
ker je ful alergena...
ja,zato ja,tudi v vrtcu je zelo redko na jedilniku.
Mi je tud doma sploh ne jemo... nikoli.....
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
... potem je moj prisel domov in me je povabil ven na gugalnico. Je blo full dober, sva gledala zvezde, se pogovarjala, stiskala, gugala....
... u glavnem zganjala romantiko
Fluorove tabletke - jih nisem nobenmu dajala - naša zobozdravnica (h kateri sem vozila včasih Tevža) in zdajšnji zobozdravnik jih oba odsvetujeta
Jaz grem ene 2x na leto... imam 5 hiš stran kozmetični salon.... in tud jaz sem ful žgečkljiva
GB -

- pozdravite se hitro....
Rozika, tud za tebe

(Kanarka ti je lepo napisala

)
Tintin, čestitke za obletnico .... a kar na praznik?

A boš kakšno poročno fotko pokazala?
Kaj pa recept za tortico? Misliš kaj delit z nami, al nič

Mi imamo ful radi pinjole ....
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
smo pa nazaj s piknika ki je full uspel, res, tok smo se narezal in se mel tok krasno, tud otroka sta bla tooook pridna da res ni blo tezav.

a na koščke, al kako

(črni humor, sorry).... včasih se tok nasmejim, ko brez šumnikov pride čist drug pomen stavka ....
Plenice - uporabljamo 4ko..... sem že probala 4+ (od nečakinje), pa ni dosti razlike - ni nič premočilo.....
Pri nas isto, sem že zadnjič pisala.....še rajš kot iz kozarca pa kar iz plastenke....
Jaz niti Tevžu niti Piki nisem dala niti enkrat čaja... samo vodo.... prvič sta čaj pila v vrtcu.... še danes pijeta samo vodo.... (vsake toliko jima zapaše kakšen sok, pa še tega mešata z vodo)...
Sonchek, ti bom poslala ZS ...
Zdaj grem pa tud jaz likat....
Lepo se imejte, NOČKO!!!!!