Se podpišem pod tole
Tanayya dobro opravi pri zdravnikih
Mamuška
, saj bo. Svaka ti čast, res si potrpežljiva, sam kot si sama rekla za otroka se splača- Dajica, ma ti pa maš res enga tapravga in zlo redkega romantika
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Punce, dajte mi kak pameten nasvet, kako našega
uspavat čez dan...(in ponoči kadar se zbudi). Trenutno pali samo ali joška ali da poleg njega ležim dokler ne zaspi ali da ga zaspi v naročju....jaz bi ga že od vsega začetka rada navadila, da zaspi v posteljici, ampak se začne tako huronsko dret in cvilit kot da ga dajem iz kože in še kaj...in se ne pomiri tudi po 10 min....Ker gre konec sept. v vrtec bi bilo fajn, da ga navadim zaspat v posteljici, ampak mi ne ratuje...
Tudi v vozičku ne spi....Že itak ko zaspi mi spi max pol ure dvakrat na dan.
Zadnje čase mi ga še ponoči malo biksa
a tut jaz rabim en pametn predlog. Moja sicer ne zaspi niti ob zizi. Enostavno se moram vlešt k njej in se mora par min zdret, da vzame dudo pol pa mogoč rata da zaspi za kake pol urce. Groza. Tut jaz si želim, da bi sama zaspala. Zgleda, da so to sanje. Če jo dam v poslco, pa se vstane gor in se dere preko ograje al pa izvaja akrobatrski rokenrol
nicolina, čimprej okrevaj
Ninočka, luškan Ruben.
Scuba, res je lep in bogi.
Nč peglezn me čaka moja dva bom pa napodila ven

, da bo mir pr bajt.
Bom še pol kaj napisala, če bo ratal, saj večeri in noči so pri nas katstroofa.
Sem hotla še sam to povedat, da sem zjutri neki meil pošilala tamala pa na tleh v dnevni kot običajno pa pogledam okol nje pa ni. Grem na hodnik je ni, in ona je veselo prpuzala v svojo bodočo sobico. Halo.
No zdele se pa gleda na hodniku v ogledalo. Joj kak je samovšečna
No zaj pa grem res peglezn zalaufat