Sem vas prisla ml pozdravit, da ne boste rekle, da sem pozabila na vas
Pr nas smo bolani - najprej je zbolel Evan, pol v nedeljo zvecer Ruben (bakterijsko vnetje dihal), vceraj pa se jst. Ruben je cist adijo, skoz se samo dere (ma kaj dere, krici), nic mu ni prav, pa bi jedel,
pa ne bi, pa bi spal, pa spet ne bi...jst sem ze ful utrujena, pol pa se sama vsa nikakva, pa glava me boli za znort...No, zdej je lih zaspal, se mu grem kr pridruzit.
Dons gremo na kontrolo k P, pa bom vidla kaj bo rekla. Bi mogli it pa na morje ta teden, sem mela ze vse spakirano, pa j*** ga...
Drugace mamo pa 3 goste obroke na dan (sadni, zelenjavni, kasica). Ne dajem mu se KM in glutena in ostalih alergenih stvari (jagode, citruse...). Ful se puza in grebe za igracke, pa vse nosi v usta, Evan pa skoz zraven Mami, lej, k bo dal usta. Ruben ne v usta
in mu vlece iz rok. Ful je navezan name, bog ne daj, da bi ga kje pustila al pa da me ne vidi. Se ce ga ma moj v narocju, me skoz isce z ocmi in se premika, da me ja vidi. Pa ful ma rad Evana - se mu pa tolk smeji in ga proba z rokicami prijet in vlece k sebi, pa boza. Sam da ga vid, kr krici od navdusenja, da mu pa Evan se kaj rece, je pa itak cist blazen
Pri 7 mesecih ima 7300 g, zmerit bi ga pa se mogla (oz. bom danes rekla pri P, ce ga lahko zmerijo).
V nedeljo je izdavil svoj prvi zlog BA in potem sta mela z Evanom v ponedeljek zjutraj ful hudo debato - Ba, ba, ba...pa pol Evan nazaj ba, ba, ba...pa spet Ruben nazaj...
Nocno spanje je se zmeraj nikakvo - dojimo se na 2 uri, pol pa se ze zbudi ze pred 6to in neki cveka, pol pa lih zaspi, pa mojmu ura zvoni in Evan pride k nama in ga zbudi. Drugace ma pa dnevni ritem spanja kr nekak ustaljen - okrog 8ih zaspi za kaknih 45 min, pol pa med 10-11 poje GH, in kaksne pol urce po tem zaspi in spi do 2 uri. Naslednje spanje je pa okrog 4ih in ga potegne tud do 3 ure.
Evo tole je od nas, uzivajte, vreme je itak nikakvo (no, vsaj ena tolazba, ker nismo na morju
).