Vsekakor bi mi bilo lažje, da bi se lahko sama odjavila od tam, da bi me drugo leto res lahko moj uveljavljal. Ampak, če sem prav razumela, me mora sam odjaviti, ne?
polnoletna oseba se mora sama odjavit iz stalnega prebivališča, nihče drug je ne more. tako da se lepo odjavi in prijavi pri fantu.
in ja oče tudi tvojega otroka lahko uveljavlja kot vzdrževanega člana, če mu to dovoliš.
vem, da je teško bit proti staršem, sam pri tebi ne gre zato. nič slabega zato ne boš naredila. razumela bi, če bi ti starši na kakršenkoli način pomagali, pol se ne bi jezila, samo tvoj oče dela tebi škodo.
nisi pa edina s takšnimi starši, žal tud jaz poznam takšne. ne morem verjet kaj nekateri ponejo svojim otrokom. moja tašča se je za otroka trudila 7 let, naredila pa mu je ogromno škode, ne morem niti pisat kaj vse. in tudi pri njej gre vedno le za denar. obrnila pa je tako, kot da on hoče denar

. celo njegove delnice je prodala, pa pojma nima kako, ker ji nikoli ni nič podpisal.
a veš, ljudem, ki gre samo za denar ne poznajo ničesar drugega kot denar, niti lastnih otrok ne. lahko, da se motim, ampak po napisanem sodeč, sta tud tvoja dva takšna.
kaj pa vem, jaz bi na tvojem mestu letošnjo dohodnino pozabila(če to zate ne pomeni veliko, v nasprotnem primeru ne), očetu povedala, da te ne more več uveljavljati in se prijavila pri fantu.
verjetno bo obesil nos, se bo pa že sprijaznil...če pa ne, njegov problem. na tebi je da poskrbiš zase in svojo družino.