writing-img

RE: februarski sončki 2008 - 2.del

clock-img

16.05.2008, 10:07

clock-img

itata

pencil-img

2382

meti: jaz bi se sicer strinjala s tabo, ampak sta ela in dolenjka proti, tko da ostane očitno supernova. če bo kaka sprememba mi prosim javite na: 041/835-040. meti prosim javi. jaz štartam, ker sva glih zrihtana in moram še neki v štacuno skočit in v lekarno. se vidimo

www.pravni-nasvet.si

clock-img

16.05.2008, 10:07

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

ok, se pol dobimo v supernovi! midva bova počas štartala

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

clock-img

16.05.2008, 10:12

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Bejbe, pri nas se je močno vlil dež in sedaj no way, da se midva spraviva od doma. Tako da sporočam, da naju z Dolenjko ne bo. user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

16.05.2008, 10:35

clock-img

misar

pencil-img

1892

no še jaz semnašla en avatar zame..pa da vidim kako zgleda user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

16.05.2008, 10:38

clock-img

jencili

pencil-img

3103

hihi, Ella, sm vidla, da si napisala, da je ful sonček in da bi ga rada izkoristilauser posted image . Poglej ven user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

clock-img

16.05.2008, 10:40

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

dan,

od včerajšnjega smeha sem že prišla k sebi. user posted image
Punce lepe avatarje ste si naložile. user posted image

Mi smo ponoči spali bolj slabo. Ima Lana nosek zabasan, pa je bilo potrebno sesalec vključit in posesat smrklje. user posted image  Potem pa je trajalo, da je pojedla in zaspala nazaj. sedava pri nama v postelji. Lepo se mala šverca. user posted image  Je pa zjutraj potegnila do 9. user posted image  Zdaj pa spet aja. Pridna punca.

clock-img

16.05.2008, 10:52

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

neni - mi gremo 6.7 v Petrčane pri Zadru in to v hotel. Itak je AC do dol, tako, da ni panike. Mala pa se še vedno doji in takrat še ne bova začele z GH.
Na pravi dopust pa gremo v Trogir v apartma. Jaz ne bom nič komplicirala, ker user posted image  po izkušnjah drugih tako na morju vedno uživajo in ni problemov.

clock-img

16.05.2008, 10:54

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

Jutro...

Mi pa še kar standardno jemo na 3 do 4 ure user posted image . Tud ponoč... Ne vem, kdaj bo kaj dlje spala ponoč user posted image .
Je pa pri nas tud full čudno vreme zunaj, pa full piha. Pada pa zaenkrat še ne. Tako, da ne grem ven.

Mi je pa moj včeraj vplačal aro za novega avteka user posted image user posted image user posted image . Dobim ga čez mesec pa pol in potem tud jaz pridem na kakšno srečanje user posted image . Zdaj ga namreč moj rabi cel dan v službi, ker full laufa tudi po terenu...

Suzi - user posted image  za možeka. Če bo tako vreme boste lahko skoz notri in se cartali user posted image . Pa upam, da bo Žana čimprej OK - user posted image .

Mesečnica

clock-img

16.05.2008, 10:57

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

Mi gremo pa na Pag na dopust - v kamp Šimune - v tiste hiške čist ob morju user posted image . Gremo pa že 25.06. in to za 10 dni. Tudi jaz računam, da bi se takrat samo dojile (trkam na les) pa pol ni problem.

Mesečnica

clock-img

16.05.2008, 10:58

clock-img

buči

pencil-img

4367

Sem že upala, da se kaj dobite, da ne boste tolk čvekale!

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

16.05.2008, 10:58

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

No naša pa zdele spi, jaz pa kosilo kuham in visim na RR.
Sem včeraj pozabila: Sem Nataša in sem odvisnica od RR user posted image .

Se pa trudim, da ko je mala budna ne hodim na net...

Mesečnica

clock-img

16.05.2008, 10:59

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sem že upala, da se kaj dobite, da ne boste tolk čvekale!

Ti pa sam sikaš dons! user posted image

Pri nas je pa spet al še vedno sonce in greva mal ven. Je pojedla še 2. cico (na pol) in zaspala v naročju in sm jo že v voziček deportirala user posted image  Zdej se grem pa oblečt pa gas proti hribu, če bom šla gor pa še ne vem, ker imam mal musclefibra user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

16.05.2008, 10:59

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

Oj Buči.

Sej ene se dobijo, da bodo mal dinarčke zapravlale user posted image . Me bomo pa bogate, ker smo lepo doma user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

clock-img

16.05.2008, 11:00

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

No, če se trudiš, je to že zelooo veliko user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

16.05.2008, 11:01

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

No, če se trudiš, je to že zelooo veliko user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

clock-img

16.05.2008, 11:05

clock-img

jencili

pencil-img

3103

evo, jst sm se pa odločla, da vas za kako urco zapustim.
Taj se mi ravno prebuja, tko da hitro nastavim joško, pol pa gasa v Qlandiouser posted image , na zmenekuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

clock-img

16.05.2008, 11:15

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

jaz sem pa vse zlikala.... bravo jaz.... in sedaj grem kosilo pristavit.

danes bomo mi3 bolj malo šetkale ker mene noga kar boliuser posted image . se za jutri raje malo pošparamuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

16.05.2008, 11:21

clock-img

misar

pencil-img

1892

evo spet je tašča uletela po tamalo...user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa seminarsko pišem in vsake 3 minute pritiskam F5 na RR-ju.user posted image user posted image user posted image , pa če jaz nisem odvisnež user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 11:28

clock-img

kati kati

pencil-img

673

[

mi gremo 6.7 v Petrčane pri Zadru in to v hotel. Itak je AC do dol, tako, da ni panike. Mala pa se še vedno doji in takrat še ne bova začele z GH.
Na pravi dopust pa gremo v Trogir v apartma. Jaz ne bom nič komplicirala, ker user posted image  po izkušnjah drugih tako na morju vedno uživajo in ni problemov.

srekča nosečka-kam pa greste v trogir? ..ker js mam starega ata tam...mogoče pa kje blizu?

Mesečnica-naj te potolažim da se tud še mi dojimo na 3-4 ure..
kakšen avtek pa ste kupili?

pr nas pa piha zunaj k pr norcihuser posted image user posted image user posted image user posted image katastrofalno...nč ne boma šla ven

aha tud js sem KATJA pa postajam odvisnica od rruser posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

clock-img

16.05.2008, 11:30

clock-img

larisa

pencil-img

1850

user posted image Dolenjka, kaj pa to, da je tuki zdaj sonček user posted image  Halooo, tole vreme me pa mal zaj****user posted image
No nič hudega, bomo pa mal stanovanje pokidali, k je res kr mal štala ratala odkar mamo user posted image .

Misar a nisi ti navijala za čvek, zdej pa doma na compu visiš user posted image user posted image user posted image ?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

16.05.2008, 11:34

clock-img

buči

pencil-img

4367

Valda, da sem tečna, ker moram imet danes popoldne izpite za tista 2 zamudni8ka. Pa se mi ne da, pa že v naprej vem, da bo kriza, ker se nista mogla v tako kratkem času brez predavanj kaj veliko naučit. Saj sta boga, samo jebuser posted image  ga, nekaj pa morata pokazat, če hočeta pozitivno oceno. To me vedno spravi v slabo voljo.

clock-img

16.05.2008, 11:35

clock-img

misar

pencil-img

1892

ja sem navijala za čvek, sam mi ni za v trgovskih centrih viset, že tko dostkrat tle v celju bredem po štacunah, sploh ko je slabo vreme. če bi se pa dobile kje na sončku bi bla pa prva tam.

clock-img

16.05.2008, 11:36

clock-img

misar

pencil-img

1892

zdaj pa mir, ker jaz pišem seminarsko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 11:36

clock-img

buči

pencil-img

4367

joj, sem odkrila drogo: Kokos Chips od alnature iz dm-ja - spet ne bo nič s shujševalno!

clock-img

16.05.2008, 11:37

clock-img

buči

pencil-img

4367

misar, jaz ti jo lahko potem lektoriram, če rabiš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem