writing-img

RE: februarski sončki 2008 - 2.del

clock-img

20.05.2008, 21:35

clock-img

jencili

pencil-img

3103

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili pomoje se bova kar sami zmenili, se nobena ne javi, da bi se kej vidl user posted image no, midve se pa itak lahko zelo na hitro zmenva user posted image user posted image

sploh nisem vidla, da je danes evrovizija user posted image no, vidim da naše še nisem zamudila user posted image user posted image
men je blo pa vedno fajn to pogledat, sam sedaj k to traja cel teden, je pa mal tumač user posted image user posted image

Ja, Nizy je neki pisala, da bi ta teden tud lahko, če sm prov vidla. Ja, drugač pa midve nardiva en điro po Qlandijiuser posted image . Zdej vsaj ne bo take gužve v H&M, pa mogoče bojo mel kej nove robe, bova šle lahko mal učke napast spetuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

clock-img

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

stiskamo pestke.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Hihi, glede na do sedaj slišano imamo definitivno možnosti za finale!user posted image

user posted image

dolenjka - a si WC-je pucala? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

clock-img

buči

pencil-img

4367

držimo zdaj pesti!

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

20.05.2008, 21:36

clock-img

buči

pencil-img

4367

je, leder pa ta staf!!!!

clock-img

20.05.2008, 21:38

clock-img

buči

pencil-img

4367

FAjn je bila!user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2008, 21:39

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

user posted image user posted image user posted image  jao, sem razočarana.

clock-img

clock-img

buči

pencil-img

4367

kje pa ste? A bruhate?

clock-img

clock-img

buči

pencil-img

4367

suzi, zakaj?

clock-img

20.05.2008, 21:40

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ja pič** je res samozavestna k 100 user posted image ! Že zato si zasluž finale, k se je res raztrgala user posted image

Buči, tajnico sem se šla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

20.05.2008, 21:40

clock-img

buči

pencil-img

4367

dolenjka, sem napisala sikret, ne sekret ... user posted image

clock-img

20.05.2008, 21:41

clock-img

jencili

pencil-img

3103

men je bla tud všeč. Že tko mi je pesmica všeč, k je taka energična, da pa o Rebeki sploh ne govorim. Res je energična baba!user posted image

clock-img

20.05.2008, 21:42

clock-img

ella79

pencil-img

4871

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili pomoje se bova kar sami zmenili, se nobena ne javi, da bi se kej vidl user posted image no, midve se pa itak lahko zelo na hitro zmenva user posted image user posted image

sploh nisem vidla, da je danes evrovizija user posted image no, vidim da naše še nisem zamudila user posted image user posted image
men je blo pa vedno fajn to pogledat, sam sedaj k to traja cel teden, je pa mal tumač user posted image user posted image

Ja, Nizy je neki pisala, da bi ta teden tud lahko, če sm prov vidla. Ja, drugač pa midve nardiva en điro po Qlandijiuser posted image . Zdej vsaj ne bo take gužve v H&M, pa mogoče bojo mel kej nove robe, bova šle lahko mal učke napast spetuser posted image

ampak ta mesec jaz res sam še učke pasem user posted image user posted image user posted image

men je pa bila Rabeka čist všeč, sej boljša že ne more bit user posted image user posted image energije ima zagotovo dovolj, sam ne verjamem če bo za finale

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

clock-img

clock-img

buči

pencil-img

4367

dolenjka, a pri kakšnem vplivnem modelčku ali modelki. EU pa podobno? pol pa ti nisi tako od muh! No, od komarjev ... pardon! user posted image user posted image

clock-img

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja pič** je res samozavestna k 100 user posted image ! Že zato si zasluž finale, k se je res raztrgala user posted image

Glede na ostale, je bila meni prava asica. user posted image  Do sedaj po mojem okusu izstopa od ostalih.

Hvala moj zaklad LANA

clock-img

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

mah, ne vem, kr nekej. tole s slačenjem stara fora, pa kr neka koreografija brez veze. me je spomnilo na osnovno šolo, ko smo plesali na zaključni predstavi ob koncu šolskega leta.user posted image user posted image  preveč mlahav nastop se mi zdi. ...sicer pa bomo vidli. upam, da ji rata prit naprej.

clock-img

20.05.2008, 21:43

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: buči

dolenjka, a pri kakšnem vplivnem modelčku ali modelki. EU pa podobno? pol pa ti nisi tako od muh! No, od komarjev ... pardon! user posted image user posted image

Ne, ampak EU pa ja user posted image  In res je, nisem od komarjev, zato še vedno nimam diplome user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

20.05.2008, 21:44

clock-img

buči

pencil-img

4367

suzi, ful si kritična ... Ampak boljš je bilo že kot belgija npr.

clock-img

20.05.2008, 21:44

clock-img

jencili

pencil-img

3103

suzi, kar se tiče koreografije, je bla res bolj ljigavauser posted image  - drugač mi je bla pa ok

clock-img

20.05.2008, 21:45

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

tale "poljakinja" je pa cela umetna user posted image

clock-img

20.05.2008, 21:45

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

Kometar mojega dragega za predstavnico Poljske : Ta pa je enih 6x zaspala v solariju! user posted image

Pa če ni Eurosong zabaven user posted image

Hvala moj zaklad LANA

clock-img

20.05.2008, 21:46

clock-img

buči

pencil-img

4367

Dolenjka, potem pa sigurno jezike razturaš, vsaj ene 2, če ne več. Ej, dobre ste mi, da lahko kar greste drugam živet. Jaz se tega ne bi upala, pa najbrž, če bi imela malo več jaj***, danes ne bi bila že drugič na porodniki brez službe. Saj grem rada od doma, ampak tako daleč, da lahko pridem spet domov, če ne peš, pa vsaj z busom.

clock-img

20.05.2008, 21:46

clock-img

jencili

pencil-img

3103

barbika...

clock-img

20.05.2008, 21:47

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

čer.
evo mene isto mesto ista urauser posted image user posted image user posted image
a sem kej zamudila???user posted image

buči, jaz ne rabim še diplome ampak samo ene 10 izpitov. A to tudi počnešuser posted image user posted image user posted image

suzi tudi jaz sem bil arazočarana nad nastopom, predvsem Rebeka je slabo odpela. JE full štoniralauser posted image

o dolenjčica, so kaki rezultati?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

20.05.2008, 21:48

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Kometar mojega dragega za predstavnico Poljske : Ta pa je enih 6x zaspala v solariju! user posted image

Pa če ni Eurosong zabaven user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  sam res, čeprav je bla naša tut neki 3x žgana user posted image  user posted image  user posted image

pomojem imajo v maski kako samoporjavitveno kremo, ki ji je rok potekel user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem