writing-img

RE: PP Skate - vprašanje za uporabnice

clock-img

29.05.2008, 12:33

clock-img

*Najchy*

pencil-img

20

Ma nevem, tko me zanima, ker je prišla en dan ena mama z dojenčkom u bc, pa je bil res mal bol debelčkan, pa smo ga probali dat notr, sam meni se je tko smilu, k je bil ful stisnjen. Mah, upam, d bo kšna akcija, k se mi zdi meni d bom kar tega uzela.

clock-img

17.06.2008, 21:34

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Tudi sama sem si danes podrobno ogledala skate in mi je zelo všeč. Malo je odbit, zato mi je cool.
Pri prodajalki sem se pozanimala glede Maxi cosi in pravi, da ne gre gor, tu pa berem komentarje, da gre - ali ve katera, kje se da preveriti? Ima morda katera od vas izkušnje iz prve roke?
Kako se obnese v uporabi? Deluje zelo okretno.
Hvala!!

clock-img

17.06.2008, 23:15

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Ja, gre gor Maxi cosi jajčka, ker dobiš nastavke zraven. Gre pa samo na Skatea, na nobenega drugega Peg Peregota.

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

18.06.2008, 14:56

clock-img

Napolitanka

pencil-img

81

Jaz sem bila sprva nora na ta voziček in popolnoma 100% da ga kupim...
Ko pa sem ga začela preučevati v živo, sem pa ugotovila da ni uporaben...
Res je da izgleda super uporaben in funkcionalen, ampak sem ugotovila:
- majhna košara
- teža vozička
- neuporabna košarica za stvari iz trgovine npr.(jaz vedno nekaj tovorim)
- kar je pa naredilo največji minus je pa,da se je še prodajalka komaj namestila košaro na voziče in ga zložila - zafrkaval se je cvelih 10 min (mogoče je bila nepoučena).Vendar sem tudi sama imela s to isto košaro fulll težav.

Tako,da vse to je pri meni naredilo velik MINUS in za ta denar se da kupit tudi boljši predvsem pa bolj UPORABEN voziček.

Je pa res,da je najcenejši v PP na Celovški in je v tujini še dražji, poleg tega pri nas dobiš garancijo v tujini pa ne.

clock-img

18.06.2008, 21:34

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

No, danes sva šla z dragim pogledat ta voziček in ga je čisto skritiziral ...
V najinem primeru pa je imela prodajalka težave pri snemanju košare. Verjetno ga tudi midva ne bova vzela, ampak bova ostala pri Slalom Pro - edini, ki mi gre s kolesi v prtljažnik.
Tole z vozički zna bit cela znanost ... nazadnje pa tamali ne bo želel bit notri ...

clock-img

24.06.2008, 09:07

clock-img

Annny

pencil-img

4837

ne vem sicer, kako je z zlaganjem...ta voziček je eden najbolj vodljivih, kar sem jih preizkusila, vendar je dejstvo, da je to mestni voziček in ni primeren za teren, makadam..sprednja kolesca so za to premajhna, poleg tega pa zelo pogrešam ročno zavoro....

Lp

clock-img

25.06.2008, 21:36

clock-img

luckyy

pencil-img

72

Ja, gre gor Maxi cosi jajčka, ker dobiš nastavke zraven. Gre pa samo na Skatea, na nobenega drugega Peg Peregota.

Doma imamo Peg perego Skate in jajčko Maxi cosi, staro dve leti. Pa nam kljub nastavkom, ki so bili priloženi Skat-u, jajčka na voziček ne gre. A te nastavke , ki jih dobiš zraven vozička, misliš?
Bila bi zelo vesela, če bi se izkazalo, da gre jajčka dejansko na voziček, saj je našemu dojenčku v košari že kar dolgčas. user posted image  

clock-img

29.06.2008, 09:50

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

meni resss ni jasno kako je mogoče da eni trdijo da gre maxi cosi notri eni pa da ne.
pa naj se že zmenijo no ...
meni so v rutarju rekli da gre. probala pa sama nisem da bi to lahko trdila...

sem bila pa fulll navdušena nad tem vozičkom a ga zdej opuščam ker se res bojim da je košara oz športni del preozek za otročka....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem