writing-img

Julijke 2008 III. del

clock-img

17.06.2008, 16:03

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

Joj, spet sem spala dve uri. In ko vstanem mi vedno paše neki sladkega. In ista zgodba kot včeri. Med tem ko vas berem za nazaj pojem celo 100g čokolado. Ma men se zdi da tole ni več normaln. Me bo raznesl. user posted image Upam da se mi čokolada v teli nosečnosti zagabi da se mi ne bo še potem luštala ko bo treba začet mal na kg gledat...

Glede ležalnika, jaz ga dobim od sestrične in se tut da čist poležat sam ne vem katera firma je...

Črva pa jaz nimam. Nekako ne čutim neke hude potrebe po njem. Sem ponoči obložena iz vseh strani z blazinami. user posted image

Joj k bi ve vidle kolk se je zdej dež uscal pri nas. Neki nenormalnega. Se sploh ne vidi nč čez oken!

24julij velik cartanja vam želim!! Sem fuuul vesela za vas in da ste zdravi!!!  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dzanika -- 17.6.2008 16:04:15 >

clock-img

17.06.2008, 16:09

clock-img

jocika

pencil-img

314

jaz tud nimam črva. Sploh si ne morm predstavljat, da bi s čim spala. Kolegica mi je rekla, da mi bo fajn, če se mal podložim - naj probam vsaj s povštri. P mi ni blo čist nč fajn. Najboljš mi je brez vsega- edin za dojenje pa gruntam, da mora bit res fajn. Zdaj grem pa še jst ležalnik slikat, pa bom prpopala slikco.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

clock-img

17.06.2008, 16:15

clock-img

24julij

pencil-img

565

evo dodala sem vam slikico nase sonciceuser posted image ob odhodu iz porodnisniceuser posted image user posted image

clock-img

17.06.2008, 16:20

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

Joj 24julij, men kre tko na jok k jo gledam. Pravi mali user posted image je tale vaša sončica. 

clock-img

17.06.2008, 16:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.06.2008, 16:39

clock-img

jocika

pencil-img

314

24julij, jooooj kak je cartkana!!!!!!! Pa še enak kompletek ma gor, kot ga mam jaz pripravljenega za iz Puser posted image  - tašča kupilauser posted image

Evo, jaz sem pa v album dodala slikco mojga ležalnika. Se mi zdi ok, za ugodno ceno. Pa je tud gugalnik, al se pa stabilizira z nogicami. Imajo pa še v roza in modri barvi, jaz sem pa v zeleni vzela, češ, kaj če bo naslednjiuser posted image  fantekuser posted image

clock-img

17.06.2008, 16:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 16:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 16:51

clock-img

lex

pencil-img

6532

24julij kak je šikana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz bi tudi, komaj čakam!!!!!!!!!!!!!!!!! Se grem cartat k enemu 2 mesečnemu fantku bay bayuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

17.06.2008, 17:02

clock-img

ina82

pencil-img

272

24 julij zdaj pa si mi res lušte naredila, ko vidim tako lepo bebico se kr zjočem, no saj še malo pa bomo vse svoje zaklade cartale
pri nas je tako zaspano vreme, pa še dež se je vsipal, ampak ne bom šla v vodoraven položaj, ker odkar popoldan ne počivam zvečer lažje zaspim

clock-img

17.06.2008, 17:33

clock-img

Anonimen

Hay punce. Jaz res ne vem kaj se dogaja s tem vremenom. Po eni strani mi paše da ni vroče, ker potem ne zatekam, po drugi je pa pretirano mraz za ta letni čas. Pa še pritisk je tako nizek, da bi samo spala. Perilo se mi suši že tri dni in še ni suho - ja, to je pa to, ker nimam sušilnega stroja kam datuser posted image  in potem gremo na stari dobri način sušit perilo.
Ko gledam slikce malčkov, bi pa najraje videla, da bi šla takoj zdajle proti porodnišnici, pa bo treba očitno še malo počakati, kajti včeraj na CTG je bilo vse mirno. Še sestra je prišla in mi začela premetavat trebuh kot da bi imela žogo v roki, ker tudi mali ni bil nič aktiven. Se je odločil, da bo spal in se ni pustil motiti.
Sem pa začela piti malinov čaj. Mene je najbolj strah, da bom šla čez rok, ker vem da bom skoz v skrbeh ali je plodovnica še ok, ali se mali dobro počuti itd. Jaz sem imela zadnji pregled pred več kot enim mesecem in ga do poroda ne bom več imela. Takšen sistem ima moj G. in mi ni pretirano všeč. Raje bi videla, da vsaj še malo pogleda kaj se dogaja, kakšen je maternični vrat, sem kaj odprta itd. Tako pa nič.

Ste kdaj razmišljale, če bi imele možnost izbirati kakšen znak po horoskopu bi bil vaš malček, kaj bi izbrale? Tiste, ki ste ravno na meji recimo. Bi raje da je dvojček, rakec, levček?  Imam ideje za razglabljat kajne, he he, to pa vreme delauser posted image

clock-img

17.06.2008, 17:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 18:00

clock-img

moya

pencil-img

292

Sem tud jst razmišljala,  bi mela rajš rakico kot levinjo. pa me kot kaže čaka ena zahtevna levinja... no, če bi bil pa fantek, bi pa rajš levčka.. no, mogoče bo pa v podznaku kej bolj mirnega, pa bo potem mirno razigrana levinja... he, he vreme ja...

clock-img

17.06.2008, 18:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 18:10

clock-img

Anonimen

Včeraj sem kupila en (meni full simpetičen) kompletek za malega - je v albumu, če katero zanimauser posted image  

clock-img

17.06.2008, 18:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 18:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 18:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 18:26

clock-img

lindy

pencil-img

937

Punce dejte mal napisat katere ste na sliki iz srečanja, da vas spoznam prek slike!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

17.06.2008, 18:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 18:33

clock-img

jocika

pencil-img

314

Angelina, luštkan kompletekuser posted image

Joooj, punce, jst bi tud kr neki jedla - pa ne iz lakote, ampak požrešnosti. Mam po eni strani kar srečo, da ni blizu trgovine - morva it z avtom in ko greva, kupim ta nujno, da mi potem razne sladkarije ne delajo lušt doma... No, pol mi je pa žaluser posted image  Si moram jutr kako banco sladoleda privoščituser posted image

clock-img

17.06.2008, 18:36

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Oj, evo mene...

črv: jaz imam tega, Jane.. meni je še vedno najboljši kakšna mala blazina pod trebuhom in odeja med nogami.

hrana: tudi jaz se nažiram, polna hrane, ampak jaz bi še jedla... Grozna sem, kg pa letijo v višave...

nočno lulanje: nič novega...

sobice za moje otročke: Sarino sobo je sestavljal od pol osmih do pol dveh, sedaj pa še vedno Anino in ni še končal. Jutri pride še enkrat.

Sara ima jutri povabljene sošolke in ker je dež, bodo noter. Si predstavljate kup norih, 9-letnih, vreščečih punc? Po mojem bom šla kar rodit, samo da se jih rešim. Dalje naj poskrbi mož sam.

Anin nastop: super je bila, glasno govorila... Ponosna mama sem.

Saj sploh ne vem kaj vse ste napisale, moram biti več na RR.

clock-img

17.06.2008, 18:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.06.2008, 18:40

clock-img

maja24

pencil-img

2514

24julij joj kolk je luštkana Lara,jest bi tut user posted image

Populis kje si pa loh fotke ogledam?

clock-img

17.06.2008, 18:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem