cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2008 III. del

clock-img

22.06.2008, 17:38

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

auroraa, čestitke za Matica!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je šlo pa hitro, srečnica!

clock-img

22.06.2008, 17:44

clock-img

lavita*

pencil-img

129

Ojla!

Čestitke Aurori za malegaMatica! Ingo ti se pa drži.

Kateri lahk jz pošljem sms ko bom rodila? Rok imam sicer 13.7. Bi prosila ktero če mi pošlje številko na ZS.

Jz brcike čutim kar vredu. So sicer bolj mirne ampak so. Me pa ubija ta vročina. Kar teče iz mene. Jutri imam spet pregled. Zdaj bom vsak teden na tapeti. In kaj je najbolj grozn, da gre moja G na dopust in zdaj me čaka vedno drug G. Sovražim to. Upam, da dobim vedno koga ko bo vredu oz. ga že poznam.

No punce držte se.

clock-img

22.06.2008, 17:48

clock-img

Motoristka

pencil-img

252

Aurorra-čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Inigo-drži se

madonca punce...zdaj gre zaresuser posted image

clock-img

22.06.2008, 17:53

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Cel ppopoldne sem imela pri roki gsm pa nobenih novic.Zdaj ko pridem domov pa vidm da imamo že mlajino.Skratka Auroraa  iskrene čestitke za sina! Vprašala bi pa je kaj narobe če do zdaj nisem občutila 10 gibov?

clock-img

22.06.2008, 17:57

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

Čao babike!

Aurorra - iskrene čestitke za mali čudežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je bilo reees hitro.

Inigo - drži se, upamo, da že cartateuser posted image

Punce jaz vam vsem iz srca želim kratek in čim manj boleč porod..

clock-img

22.06.2008, 18:24

clock-img

ilatic

pencil-img

1243

AURORA CESTITKEuser posted image

clock-img

22.06.2008, 19:18

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

bastian111: v 12 urah moraš čutiti 10 brc, gibov, valjanje.... Drugače via P!

clock-img

22.06.2008, 19:19

clock-img

papir

pencil-img

207

aurora čestitke za Matica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.06.2008, 19:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2008, 19:25

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Auroraa, iskrene čestitke tudi od mene še tukaj!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte in uživajte kot mlada družinica,
pa posebej še čestitke ponosni veliki sestrici!user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

22.06.2008, 19:29

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Lavita, imaš zs.

Bastian, sorry, tvoj zs sem videla šele sedaj, ko sem prišla domov. Sicer pa je bila novička tudi sprejeta malo pred tvojim prihodom domov. Priznam, da sem tudi jaz cel popoldan mislila na auroro.user posted image

clock-img

22.06.2008, 19:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2008, 19:45

clock-img

moya

pencil-img

292

Sem vam rekla včeraj, da je posebni dan, se je že pripravljalo user posted image
AURORAA - ČESTITKE - včerajšnje červičenje je bil torej pravi znak ! user posted image
INIGO - upam, da je že za tabo ! user posted image

Punce, pa še to, če želite malo navdušenja s strani vašga user posted image ,  vam naj ko user posted image  telovadi, posluša trebušček, baje je notri prav živ žav user posted image

clock-img

22.06.2008, 19:45

clock-img

Anonimen

auroraa bravooooo!! user posted image user posted image  je pa drobčken tvoj fantek, upam da si imela lahek porod.

od inigo pa nič novega, če bo javila meni vam bom javila naprej user posted image  upam pa res, da jo čimprej odrešijo.

mene danes spet tak matrajo popadki, da vidim zvezde, ta močni menstrualni krči, ampak kaj ko je tako, v 20 minutah me ene 5 krat prime popadek, pol je mir par ur, pa spet 20 minut 5 popadkov in spet nekaj časa mir in spet.... in tko čez cel dan. user posted image

ti ti Luka moj user posted image user posted image  mi je všeč, da je moj fantek tko nagajiv user posted image

clock-img

22.06.2008, 19:51

clock-img

karamela6

pencil-img

686

Aurora, ČESTITKEEEE!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srečnica, pa si rešena! Samo, da sta oba super! Jupiiiiiiii!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.06.2008, 19:58

clock-img

netki

pencil-img

3488

jaaaaa, tud mene je danes auroraa razveselila z sms-om, da je postala mamica...mene je tko presenetko....pa drug tedn bi mogle it na kofe...user posted image

res ne morem verjet, da tko iz nule praktično pristaneš v P....ko bi le pri meni blo tko.

skratka auroraa.......bravo!!!!!!

čestitke družinici 

user posted image

clock-img

22.06.2008, 20:07

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Mene tudi zelo zanima in skrbi za Inigo, upam, da ne trpi preveč. In da jo bodo kmalu odrešili muk, da bo dobila svoj težko pričakovani zaklad.user posted image

clock-img

22.06.2008, 20:36

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

Auroraa čestitke za sinka user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.06.2008, 20:40

clock-img

tims

pencil-img

3129

Auroraa, čestitke, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj bog, tole gre pa zdaj že čisto zaresuser posted image . Še malo, pa bomo zaprle tole temo, neuser posted image ?

clock-img

22.06.2008, 20:44

clock-img

liju

pencil-img

837

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Matica!

zdaj pa še inigo user posted image .

Mene pa nekaj zanima. Kaj greste letos na dopust in kam z dojenčki? Mi se ne znamo odločit kaj naredit. Če bi šli bi itak šli septembra. Res sem v dilemiuser posted image  Prosim za vaša mnenja, ker res ne vem kaj naj.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

clock-img

22.06.2008, 20:49

clock-img

tims

pencil-img

3129

Liju, naš Tim se je tudi rodil 27.07. in smo v začetku septembra šli na morje. Letos pa imamo tudi rezervirano prve 14 dni v septembru, tako da sigurno gremo, če bo le vse ok.user posted image

clock-img

22.06.2008, 20:52

clock-img

tims

pencil-img

3129

Aja, gremo pa v apartma v Pulo.

clock-img

22.06.2008, 21:05

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

user posted image user posted image user posted image Auroraa čestitam za sinkota slinkota!user posted image user posted image user posted image

HD mislim, da je inigo včeraj pisala, da je dežuren Lužnik.
Ticker pa dobiš na RR!!!! To je nova opcija tukaj gor. Tukaj jih najdeš:
http://www.ringaraja.net/ticker.asp 

clock-img

22.06.2008, 21:06

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

Tudi mi razmišljamo o morju v septembru. Sicer nekam ne preveč daleč ampak, še sploh nimamo pojma kam user posted image Mogoče kakšna ideja oz. predlog?

clock-img

22.06.2008, 21:06

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Če bo denar gremo sept. na Lošinj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem