Blacky, ja sem bila pridna zadnje dneve. Prala še res nisem ničesar ampak doma imam večino stvari. Prijateljica mi še zibelko posodi, tako da bom imela spodaj v dnevni sobi košek in gori v spalnici zibelko. Zakaj ne bi komplicirala, če lahko?!
Tvoj prvi je zimski? Joj, potem pa res ni veliko za uporabiti. Moj je bil junijski ampak sem večino stvari sestrični dala, ker ima junijskega, nekaj bodijev, pajackov in bombažnih hlač pa sem obdržala. Hm, ko sem vse zložila v škatle nazaj se se nabrale 3velike Ikeine škatle oblačil za naše dete. Hihihi...kot da tri pričakujem.
V Turbo Limaču v mestu na Gosposki imajo zelo lepe stvari in tudi fajn cene. Bodije imajo po 2,5eura. Take lepe. Splača se ti it pogledat, če boš kaj po mestu lutala. Pleničke potiskane imajo po 9eur/6kom. Sp. dele trenerkic imajo po 3eur. To res ni pretirano. Govorim o stvareh, ki so v akciji. Vse je bombaž in vse lepo zgleda. Aja, pa S.Oliver ima 30%znižanje na določene izdelke, če kaj pri njih kupuješ. Ti povem naprej, da ne boš okorg iskala. Pa Aladdin ima 20%znižanje. Ampak Aladdin ni po mojem okusu in ne hodim rada noter.
Aja, glede čiščenja po rušenju. Moram neki servis najt, ker sama nimam opreme, za razna globinska čiščenja. No, vsaj najprej bom preverila pri kakšni firmi potem za naprej pa bi bilo fajn, če imam koga po priporočilu. Hvala!
Danes grem po voziček! Juhuhu!!!Klicali so me, da so ga dobili celi,debeli mesec prej kot sicer.
Zimska poročaj kako je bilo pri PUšenjaku!
Flower, mene brca občasno, običajno čutim brcike kot premikanje celega trebuha na eno pa na drugo stran. Kot da bi se kaj pretakalo noter in kotalilo. Brcike le redko čutim visoko, običajno čisto v kolkih, na strani, okoli popiča.