tak skrbi zame, da mi je že kr nerodno. skoz sprašuje kako sem, prej sem bila njegova žabica, lubi in miška, zdej ko sm CELO EN DAN PREŽIVELA od doma, pa sem hrabri mišek ahahahahaha
mal heca ne škodi. sasi13, ja sem tut jaz vidla za vodo, sem jo pa včeraj pila predn sem vidla na 24ur obvestilo, upam da ne bo kaj škodovalo mojemu pikecu. previjalna miza in blazina, midva sva vzela kar ono za na posteljo, ko je oboje ob enem. drugače pa punce... jaz sme zdej v takem stanju, ko vem da gre zares. vsak trenutek je lahko. začela sem 37 teden, povedli so mi, da je vse že pripravljeno in za vsako bolečino mislim da je popadek.
pa niti ni strahu, kot neko pričakovanje neznanega in ful želja spoznat moj mali zakladek, se mi zdi da postaja resničnost in da ga vsak dan bolj ljubim (ok mam rada, men je pač to tak izraz)... sploh ko sem vidla tisto realnost na oddelku, doječe mamice, jokajoče otročke, tisto srečo, pa tisto skrb in vse, sem padla v neko posebno stanje: zdaj gre zares. cartali bomo. vem da ni nič odvisno od nas, samo srčno upam, da bi čez dva tedna že rodila, ker priznam vseeno imam strah pred pretežkim otročkom in težjim porodom. bi pa nekaj vprašala prosim, jaz sem bila v sredo na ctg. in nimam pojma kaj so tiste krivulje pomenile. bila je zgornja krivulja in spodnja krivulja. zgornja je imela številke do 200, in pri meni je zgledlo nekak tako, da je bil najvišji vrh občasno na 170-190. spodnja krivulja pa je bla skoz bolj al manj ravna, razn v zadnji parih minutah je zrasla za par cm. kaj sploh to pomeni... ker so mi rekli, da popadkov ni sploh. pa me zanima, al so bli vsaj kakšni lažni ali majhni. hvalaaaa

Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok....
Vse o vrtcih

Preverite učinkovite recepte domačih zeliščnih zdravil, s katerimi lahko sebi in svoji družini ok...
Zdravje in nega
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!