Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

kak fajn! tak sem vesela zate. pa za železni okus tudi. to je dobra stvar! znak nosečnosti pač
) in se je izkazalo, ko je babica zastavljala vprašanja, da je pametnjakovič bolj izobražen o porodu, kot vse ženske skup - pa še tak pogumno je tiste diapozitive gledu o rojevanju, ko so drugi deci kr zeleni postajal...Tak da mam upanje, da bo res zdržu ob men - sem se že bala, da ne, ko je taka nežna dušica...
. Je pa to ena fajn terapija, kako se lahko naučiš brzdat jezo, kljub temu, da ne vem kokl časa bom zdržala. Mi je pa kakšne deset minut nazaj povedala, da gre naslednji teden na dopust in bomo sami doma
Tudi pri meni se je zadnjič ponovila zgodba z energijskim napitkom (tašča je našima dvema že drugič dala to sranje za pit) in sem znorela. Pa piše: ni za otroke in za nosečnice!
.