Oj! Kosilo je na varnem, v trebuščku, Nejc spančka, zato pa sem malo fraj in vas lahko malo prečekiram. Mene zadnja dva dni ful trebuh boli, spodnji del pod popkom po celi širini in to samo, ko hodim. Mi morda preveč dol pritiska al kaj?
Bastian, jaz bi na tvojem mestu tudi šla do g. glede vnetja. Boljše, da se to pozdravi še pred porodom. Meni je dal canesten kremico in canesten vaginalete.
Masaja, tvoja prijateljica, ki je že rodila, tudi pila malinov čaj? Glede spuščanja trebuha, se ne spomnim, da bi se mi prvič kaj veliko spustil.
Frutka, vi pa še kar veselo na delo, zdaj, ko se že tvoj čas bliža? Nič ti ne zavidam, meni se še kuhat ne da več, kaj šele pucat po gradnji. Glede tiste strani pa čakam na odgovor glede cene, me pa zelo mika ja.
Glede tvojega podpisa pa.........jaz sem prava baba!!!
HD, pa saj po roku ni nič takega, ker dejansko PDP sploh ne pomeni, da je otrok zrel za porod. To je samo datum, ker enega pač morajo postaviti. Jaz pa sem ful proti umetno sproženemu porodu, ker je tudi za otroka veliko slabši in vse deluje proti naravnemu procesu rojevanja, ko pride otrok ven, ko je pripravljen. Pa saj menda v SG tudi delajo amnioskopijo po roku ali ne? Tak si potem ziher, da je plodovnica OK.
Glede špikanja v nožnici pa se ful spomnim tega iz prve

, sem imela iste težave, pa sem g. omenila, da če to pomeni, da se odpiram al kaj, pa me je pogledal in ni bilo nič na tem. Samo predpriprave.
Katharina, lepo, da si prišla malo nazaj med nas.
Lunica, ja, ta prozorna zadeva je prvi znak čepa. Saj se bo obarval, boš videla.
Netki, to pa imaš prav. Največ nas je julijk, pa najmanj čvekamo glede na povprečje ostalih. Sram nas bodi!!
Ja,
Dzanika, tak izcedek imam tudi jaz in je baje normalen. Lunica pa ima že eno stopnjo dalje, sluzasto prozornega.

Marička, me že delamo doktorate iz naših izcedkov.
Grem malo vodoravno, neki film se je začel na Kanalu A.