writing-img

Tiste, ki ste potetovirane...

clock-img

16.05.2008, 08:25

clock-img

pina colada

pencil-img

139

kdo vam je delal tattoo in kak ste zadovoljne???
Iščem namreč enega dobrega tattoatorja na področju Ljubljane, Celja ali Dolenjske, ki obvlada ta posel.
Sem si zamislila en tak detajlen tattoo (sonce in luno v enem), pa ne bi rada, da mi nekdo spacka vse skupej; dala bi ga pa na nogo, v predel gležnja.

Hvalauser posted image

clock-img

16.05.2008, 08:28

clock-img

Anonimen

S tistim... kaj je že... John the Tetovator user posted image ... ni baje nič narobe... Center LJ, Mala ulica, je bil nazadnje... je potetoviral pol taxijev... oz. taxistov, no user posted image ... pa Nove Jarše, Ulica Gradnikove brigade 6... pozabila ime, ampak zapomnila fris (je dober za pogledat)... rekel mi je, da dobim še Ketonal, če pridem k njemu na tetoviranje user posted image ... in sem šla kar po nalepke. user posted image

clock-img

16.05.2008, 08:31

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz sem se tetovirala v kamniku, zaeo zadovoljna, studio ima kot je treba, tudi tatoo še ni spremenil barve ali pa izstopil ven. 

clock-img

16.05.2008, 08:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.05.2008, 08:43

clock-img

Anonimen

Je dober tetovator, od kakšnega carja pa daleč stran. Predvsem takrat, ko... eh, nič... ne smem, da me ne bo (spet) kdo tožil. user posted image

clock-img

16.05.2008, 08:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.05.2008, 08:50

clock-img

Anonimen

Ne upam. Ne smem. Me lahko tožijo. John je javna osebnost. user posted image

clock-img

16.05.2008, 08:56

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Če je dober tetovator to ne vem, ker se moj user posted image  po premisleku ni odločil za njega, je pa tale John en tak vzvišenec. Sem tud jaz dobila občutek, da ne sprejme kar vsakega.

Moj se je pol tetoviral v  Zagorju ob Savi, tatoo studio Samo, pa je ful dobro izpadlo.

mojeustvarjanje

clock-img

16.05.2008, 08:57

clock-img

Anonimen

Najbrž ne bom v korist,ker se ne boš zaradi tetovaže odpravila v Trst.
Jaz sem si tetovažo naredila v Trstu in sem zelo zadovoljna.Tudi način dela em opazovala,zelo skrbijo za čistočo in sterilnost.Med delom je večkrat zamenjal sterilne rokavice,pa tudi inštrumentarij je potegnil ven iz kaet pakiran in pokazal datum kdaj so bili inštrumenti sterilizirani.V Italiji imajo glede tega zelo strogo.Vsaj ponekod no,resni,ki hočejo obdražt svojo firmo in delo.
Delal sem si ga pred osmimi leti,pa sploh ni pobledel,še vednoje tak,kot tisti dan.Nobene krvavitve,sploh nič krast.

user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 16.5.2008 9:01:31 >

clock-img

16.05.2008, 09:20

clock-img

Anonimen

JAAAA, v Trst! user posted image

Neva, a si bla pri Marcotu?

clock-img

16.05.2008, 09:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ja,tam,ja,pri najboljšemu.user posted image

clock-img

16.05.2008, 09:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ja,tam,ja,pri najboljšemu.user posted image

Res je!

clock-img

16.05.2008, 09:52

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

Damian v Kranju (malo dražji mogoče, ampak zelo dober)

clock-img

16.05.2008, 10:44

clock-img

total

pencil-img

4453

Evo,jaz mam čist frišno tetovažo....user posted image ,sm si jo včeri dala in moj dragi tut...sm bla pa v Zagorju pr Samotu,ful sem zadovoljna,tip naredi kar hočeš,pa prijazen in ustržljiv,res sem zadovoljna in ga priporočam naprej....user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

16.05.2008, 11:50

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Exit pri zmajskem mostu v LJ. So mi že dva nardil in oba sta zelo lepo izpadla. Sploh modre zvezdice- čist ravne črte je nardil. Kar je na koži res težko. Ponovno barvanje (če zbledi, kar zaenkrat še ni) je pa zastonj.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

16.05.2008, 13:13

clock-img

Markova

pencil-img

138

Meni ga je delal zloglasniuser posted image  John. Tip je res malce khm khm, jaz sem se tam počutila precej neprijetno, ampak tatoo je pa tak, kot je treba.

clock-img

16.05.2008, 13:20

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

meni je enega pred petimi leti delal john. sem ful zadovoljna, sicer ma tip svojo ceno, ampak pri teh stvareh se itak ne sme šparati.
tri sem si dala delati pa v exitu pred dvema letoma..tut ful zadovoljna. lp

clock-img

16.05.2008, 13:46

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

Damian v Kranju (malo dražji mogoče, ampak zelo dober)

ja Damjan je zelo dober, bila zraven ko je kolegu delal ... pa še enega se spomnim v Celju. Ko najdem kontakt, ga pošljem na ZS user posted image

clock-img

16.05.2008, 16:21

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Jaz sem si dala delat v exitu in sem tud zlo zadovoljna.... je še vedno tak kot na začetku user posted image

Drugače je pa za tetoviranje zdajle že malce pozno, saj bo poletje, vročina in sonce, tatuji pa rabijo svoj čas, da se zacelijo.... sončenje in izpostavljanje vročini ne pride v poštev, saj pot rano razdraži in te potem srbi ko 100user posted image user posted image user posted image pokrit pa itak ni pametno met.....

ps. priporoča se da se jih dela v zimskih mesecih...

< Sporočilo je popravil Ancy -- 16.5.2008 16:22:27 >

clock-img

16.05.2008, 16:29

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Pri Johnu, itak. V Ljubljani. Tetoviral pa me je Robert. Ma svojo ceno, ampak sem ful zadovoljna! Po naslednji tatoo grem tudi k njemu.

clock-img

16.05.2008, 20:09

clock-img

sandrca

pencil-img

75

Jest imam dva in oba sem si dala delat pri Johnu. Tetoviral me je njegov brat Robert. Prvega sem si dala delat leta 2000, drugega 2001. Oba sta taka, kot takrat ko sta bila narejena.

Če bi se odločila še za enega(kar dvomim, sta mi dva čisto dovolj - ZA ENKRAT ), bi šla spet k Robertu.

Kar se cene tiče, ti ne znam povedat kako je v primerjavi z drugimi, takrat sem plačala za enega 15 in za drugega 20 jurčkov. Kakšne so pa cene zdej, pa pojma nimam.

http://sandrcap.moj-album.com/

http://mojeigrarije.blogspot.com/

clock-img

16.05.2008, 20:25

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Jaz sem si tetovažo naredila v Trstu in sem zelo zadovoljna

Za tebe si pa res ne bi mislila, da si potetovirana.

clock-img

16.05.2008, 20:29

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem sedaj prijavljena pri Damjanu, samo mi ga mora najprej izrisat.  Čakam sedaj en teden, samo mi je takoj povedal, da ima veliko gužvo.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

16.05.2008, 20:32

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Daleč najboljše tetovira Anž iz Čakovca. Je tudi evropski prvak v nečem kar se nanaša na tetoviranje. Mojega moža je celega potetoviral, meni je naredil 2 tetovaži... Ni kaj, super jeuser posted image

clock-img

16.05.2008, 21:10

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tudi mene je tetoviral Robert, daljnega leta 1994. user posted image  Tatoo je še vedno frišen kot na začetku!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem