writing-img

RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!

clock-img

29.05.2008, 20:45

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

tanika, a ti misliš, da boš med rojevanjem lohk še čvekala? Svaka ti čast. user posted image  user posted image

clock-img

29.05.2008, 20:46

clock-img

alea01

pencil-img

2902

sem imela en hud krč v rit in sem se drla kot jesiharuser posted image . Še dobro, da ni nobenga domauser posted image . Verjetno so sosedje kaj slišaliuser posted image user posted image , ker mi je sosed zdej začel govejo muziko nabijat

clock-img

29.05.2008, 20:49

clock-img

alea01

pencil-img

2902

babysolza, me bomo vse sfolgale med popadkiuser posted image user posted image
Včeraj, k osem imela kao popadke, je moj prišel s kulijem in papirjem, da naj mu sestavim SMS, ki ga bo pol pošiljaluser posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 20:53

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

babysolza je uspela rižota?

user posted image  user posted image  user posted image

Ne me spominjat. Moj je klical, da gredo službeno na eno ohinah kosilo in da ne bo lačen. Pa se mi ni dalo kuhat samo zame, tako da je rižotka prestavljena na jutri. Še dobr da nisem kuhala, ker je še meni en fajn kos dunajca prinesel. user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

alea tvoj je pa res posrečen user posted image

Kdaj si spet kaj v Lj? Da gremo na kak sladoled...ampak NE v Rustiko. Danes sem bila spet tam, dobila ful malo sladoleda, pa še kelnarca je bila nardkana ker mi je morala prinest kozarec vode...svašta...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

Anonimen

Kul, tvoj alea pa res misli na vse - moj je pa čist miren, al se pa dela. Sej ko bo treba pa it, bo pa zihr panika.

clock-img

29.05.2008, 20:54

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Včeraj, k osem imela kao popadke, je moj prišel s kulijem in papirjem, da naj mu sestavim SMS, ki ga bo pol pošiljal

Ej, jaz si ga tudi moram naštimat. Pa zadnjič sem sama enga 'spesnila', sam kaj ko se ne spomnim več. user posted image

clock-img

29.05.2008, 21:04

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

A je kaj novega o Kaji in Tini? user posted image  user posted image

clock-img

29.05.2008, 21:06

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Jaz šibam na en sprehod. Pa na kak sladoledek zraven. user posted image user posted image

Se slišmo jutri, lepo pančkajte!

clock-img

29.05.2008, 21:07

clock-img

alea01

pencil-img

2902

mojca, če bom še v enem kosu imam 5.06 pregled in takrat definitivno na sladoled in to Pod vodo ali kak se že reče. Oz. tam imajo ful dobro čokoladno-mandljevo bombouser posted image

clock-img

29.05.2008, 22:40

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Čeeer, pa nobene tu?

Samo na hitro-pregled.

KG: skupno na +15
NASL.PR.: kar 5.6 v P, mi je G rekla, naj grem 2. ali 3., ampak bom šla takrat, ko dela G, ki mi je že 1-krat rešila življenje
Pa na UZ je glavica za 4 t premajhna, pa obseg trebuščka, pa,....me je "hotela" G kar prestrašit.
Ampak tako je bilo tudi v 1. user posted image , sem šla v bolnico na opazovanje, pa je bilo vse o.k.
Podobno v 2. user posted image , pa sem odklonila bolnico, sedaj pa tudi,..

Pa v našem vrtcu je epidemija-lahko tako rečem?-virusne pljučnice.
Od 12-ih otrok sta bila danes 2 v vrtcu,...pa še ta 2 kašljata,.....

Nočko, grem brat za nazaj, se tipkamo jutri.

clock-img

29.05.2008, 22:46

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Dober večer tistim, ki ste tle gor.

Je bilo prav prijetno zvečer it na kavico in sladoled z dragim in še enim parom. Smo se mal načvekali (od 8 do 10), pol me je pa že kar rit bolela od posedanja na enih ful neudobnih stolih.

Od Kaje in Tine še nič novega, vidim.

Mojca, če boš ti popravljala seznam jaz imam pregled pri G 2.6. - na svoj PDP, če bom seveda še v enem kosu.

Zdej grem pa še mal pred TV pol pa v horizontalo v posteljo. Dost mam za danes, je bil doooolllg dan!

Mirno noč vsem skupaj.

clock-img

29.05.2008, 22:52

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Danes spet ni nbene - kaj ste šle rodit?? user posted image

mtinca in lunca- kako je blo na kavi, pa sladoledu?

Ni bilo ne kave ,ne slladoleda,me sva novosodobne nosečnici,ki skrbita za postavci in sva bili na vodi.Drugač pa hvala mtinci-lušni in zgovorni štajerki,za prijeten klepet.

clock-img

29.05.2008, 22:57

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Me pa zanima, kao je blo na pregledu lunca in aleksandra? Mislm, da se je šla aleksandra menit za cr, al ne?

Ne vem če se je as. kaj javla,ker berem za nazaj in sproti komentiram.....v glavnem pri meni vse ok,mali se počuti v redu in ima podaljšano najemno pogodbo še za en teden....tako,da kaja...za seznam-naslednji ctg 5.06,kile + 0,2 kg
AS.pa se ni še zmenla za carskega,tako,da ima tud ona še podaljšano pogodbo,se ti pa moram še enkrat zahvait as.za blazino-hvala.

clock-img

29.05.2008, 23:07

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Čeeer, pa nobene tu?

Samo na hitro-pregled.

KG: skupno na +15
NASL.PR.: kar 5.6 v P, mi je G rekla, naj grem 2. ali 3., ampak bom šla takrat, ko dela G, ki mi je že 1-krat rešila življenje
Pa na UZ je glavica za 4 t premajhna, pa obseg trebuščka, pa,....me je "hotela" G kar prestrašit.
Ampak tako je bilo tudi v 1. user posted image , sem šla v bolnico na opazovanje, pa je bilo vse o.k.
Podobno v 2. user posted image , pa sem odklonila bolnico, sedaj pa tudi,..

Nočko, grem brat za nazaj, se tipkamo jutri.

No vidim,da si me prehitela,si že sama povedala,kako in kaj......a,si vidla,kdaj imam pregled,spet isto kot ti,pa ni user posted image ,da še ne rodiva na isti dan.......lepo se mej pa malega pocartej,da se čim prej pozdravi.

clock-img

30.05.2008, 01:34

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

29.5.2008 ob 10.40 je na svet prikukala majhna deklica z imenom Anja. Velika 53 cm, težka 3550g, obseg glavice pa 35.5 cm. Čestitke izmučeni mamici. Anja je lačna saj je kmalu po porodu mamici izpraznila obe dojki, tudi čez dan je bila pridna saj je mirno spala.
Ponosni očka sporoča da je z mojima dekletoma vse ok!

clock-img

30.05.2008, 02:22

clock-img

annnna

pencil-img

211

joooooj tina kak fajn... user posted image user posted image user posted image čestitke novopečeni družinici...

jaz pa ne morem spat - predihavam popadke ki jih nikakor ne morem merit in se mi zdi da nikak niso redni bolijo pa ko user posted image mali muva na ful pa mislim tudi da mi je šel čep(kepa sluzi- prozorno vse nič obarvano)

ojoj če me jutri ni sem P

clock-img

30.05.2008, 02:22

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

29.5.2008 ob 10.40 je na svet prikukala majhna deklica z imenom Anja. Velika 53 cm, težka 3550g, obseg glavice pa 35.5 cm. Čestitke izmučeni mamici. Anja je lačna saj je kmalu po porodu mamici izpraznila obe dojki, tudi čez dan je bila pridna saj je mirno spala.
Ponosni očka sporoča da je z mojima dekletoma vse ok!

tina..............o,kako lepa novicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,je prav fino tako sporočilo ponoči prebrat,suppppppppppppppppppper,samo ,da sta obe v redu,sedaj pa se lepo cartajte,in očka le bodi ponosen nanjuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 02:23

clock-img

annnna

pencil-img

211

vidim da lunca tu...

clock-img

30.05.2008, 02:25

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: annnna

joooooj tina kak fajn... user posted image user posted image user posted image čestitke novopečeni družinici...

jaz pa ne morem spat - predihavam popadke ki jih nikakor ne morem merit in se mi zdi da nikak niso redni bolijo pa ko user posted image mali muva na ful pa mislim tudi da mi je šel čep(kepa sluzi- prozorno vse nič obarvano)

ojoj če me jutri ni sem P

annna........ti bošec,ti samo lepo predihavej,pa štopaj in takoj,ko bodo redni,gaaaaaaaaaaaaaasssssssssssaaaaaaaaaaaaa in seveda srečno,pa skušaj še malo zaspat,če gre,naj te tvoj malo pomasira,najlepše pa je ,če ,saj veš,kaj.............kakor kol srečno .........

clock-img

30.05.2008, 02:33

clock-img

annnna

pencil-img

211

itak en morem spat...

sam en morem vedet če soa le niso.. kaj lažni popadki tudi boli tak fsjst? imam jih pa na sedem min pa na 4 pa se mi zdi da malo popusti sam ne čisto... sam me pa kr fejst prime tako da morem dihat pa drži slabo min pa spusti... pa na kakanje me pritiska...

kaj so popadki kr od začetka redni al se lahk pol komaj uredijo?

clock-img

30.05.2008, 06:04

clock-img

Anonimen

annnna - če bolijo, pol bodo kr pravi - verjetno si že v p

Tina 28 - čestitke tudi tukaj in hvala očku, da nas je obvestiluser posted image

clock-img

30.05.2008, 06:19

clock-img

Anonimen

kar 5.6 v P, mi je G rekla, naj grem 2. ali 3., ampak bom šla takrat, ko dela G, ki mi je že 1-krat rešila življenje

aleksandra - če je to dr.Gradecki, ti moram žal povedat, da ona ne dela več v ambulanti, jo nadomešča ena nova Simentinger al neki takega

Ja, super, zato je pa tvoj mali toliko časa bogi - pazi, da se ne nalezeš še ti.

.....v glavnem pri meni vse ok,mali se počuti v redu in ima podaljšano najemno pogodbo še za en teden....

lunca - sej tko kot so rekle punce, če hočš iti rodit, morš čimmanj jamratuser posted image , pol pa kr greš

Sicer pa vsem dobro jutro, sem spet zgodnja in danes naj vam kar ob tej uri skuham user posted image , ker glede na to, da se je naše dete odločilo, da še ni čas za jutro, grem še malo nazaj v horizontalo.

clock-img

30.05.2008, 06:23

clock-img

polma

pencil-img

1836

Bravo, Tina28 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Čestitke vsej družini!!!!!!

Drži se,  annnna, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Imam pregled, dans bojo gledal če sem kaj odprta, pa kri, pa voda,pa CTG. Itak se še nič ne dogaja, očitno sem dovolj velika in mehka, pa noče ven user posted image .  
Uživajte, junijčice-tiste 2v1 in tiste, ki že zibateuser posted image user posted image user posted image !

clock-img

30.05.2008, 07:15

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Tina 28 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem takoj popravljat seznam, ker vidim da je kar nekaj za popravit. Od Kaje pa še nič...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem