writing-img

RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!

clock-img

31.05.2008, 19:36

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

ja ja živijo sem Mak Adam iz Ceste. Ma ja a res? In kje je še makadam če ne na cesti ddddddd user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

aja, smo imeli obisk. So mi rekli, kolk sem luštna, pa da me je sam trebuh in da se nisem kao nič zredila, pol pa le vprašajo kolk kil sem pridelala, jaz pa rečem bo kar ene 14 kil in njih skor kap. In da to ni fajn, pa da sem se preveć zredila, in da bi se mogla le kakih osem.....user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kak težko bom to dol spravila....... Ena cifra, pa vse pokvari..... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

ka pri naši hiši še kdo user posted image ??????kaj je že to???

clock-img

31.05.2008, 19:37

clock-img

Anonimen

super lunca hvala...ti pa obvladaš vse to a ne'??

Sam to je pa res! Lunca je ko leksikon za bodoče mamice (v najboljšem pomenu besede sevede)

clock-img

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

alea ti jih sploh ne rabiš spravit dol...eh kako je bedn ta folk, sploh se je brezveze sekirat. Raje se smej Anjinim današnjim idejam user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

Anonimen

čvekiceuser posted image vas komaj dohitevam. Jaz sem pa mislila, da ker je vikend da je tu gor zatišjeuser posted image

Da ne pozabim:
Alea- danes sem naredila pecivo iz višenj in je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se kar malo zadržujem, da ga bo še kaj za jutri ostalouser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2008, 19:39

clock-img

Anonimen

da te potolažim...jst sem jih 19!!!pa ne se sekirat...bomo že počasi dol spravle...kaj pa tiste ki se 30 kg in več pa tud dol spravjo?!se boma motivirale po poroduuser posted image

clock-img

31.05.2008, 19:39

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

pri nas se je zadnjič seksalo...hmmm...shit nimam koledarja za lansko leto user posted image user posted image Hec hec, enkrat januaja al februarja mislim da. Moj se tako boji da poškoduje user posted image da se mašina sploh ne zažene user posted image

o ninny, še ena čveka, ja danes gremo na 5 del a ne user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

31.05.2008, 19:40

clock-img

Anonimen

ja, gremo na 5.del-to bo mala malicauser posted image

clock-img

31.05.2008, 19:41

clock-img

Anonimen

ne bi ti znala povedat kaj je to, ker še sama ne vem dobrouser posted image

clock-img

31.05.2008, 19:41

clock-img

alea01

pencil-img

2902

eh, jaz se zaradi kil sploh ne sekiram več. Sam, kak se drugi vtikajo v vse.....user posted image

ninny- user posted image  za pecivo in le glej, da ga boš že za zajtrk kaj pustilauser posted image user posted image

clock-img

31.05.2008, 19:42

clock-img

Anonimen

kolk sem ti fouš...jst se morem pa zadovoljit s kikimi mokrimi sanjamiuser posted image user posted image user posted image ...sam res,parkrat se mi je že sanjalo da je bla akcijauser posted image user posted image pa je ostalo pri sanjah..

clock-img

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

ok, imamo že 2 pogrešani osebi, nyo in AnjoPH...kje sta čveke? Jaz imam čas samo do 9h ker bom potem gledala Casanova user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

Anonimen

da te potolažim...jst sem jih 19!!!pa ne se sekirat...bomo že počasi dol spravle...kaj pa tiste ki se 30 kg in več pa tud dol spravjo?!se boma motivirale po poroduuser posted image

A veste kaj! Hrana se draži. Še vesele bomo da mamo kej na zalogi user posted image

clock-img

31.05.2008, 19:43

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

kolk sem ti fouš...jst se morem pa zadovoljit s kikimi mokrimi sanjamiuser posted image user posted image user posted image ...sam res,parkrat se mi je že sanjalo da je bla akcijauser posted image user posted image pa je ostalo pri sanjah..

hvala enako taanikaa, sanja svinja kukuruz... user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

sam babe, veste kolk pašeuser posted image user posted image . Jaz sem še kar user posted image user posted image user posted image . moj je pa tudi rekel, kaka debila sva, da nisva to ves čas počelauser posted image . Ha, on ni hotel, ko je pa mislil, da bo tamalega prerukaluser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

no vidiš, ti vsaj to v sanjaš delaš, jaz pa še tam neuser posted image - upam, da ne bom pozabila

clock-img

31.05.2008, 19:44

clock-img

Anonimen

A Heath je dans sej res. Joj ne morm gledat je še vedno preveč boleč njegov overdose user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Alea, ne delaj nam skominov

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

je pa spet preveril, če ima fotič polne baterije...... tak za vsak slučajuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

kam je izginila nya?

Po moje je dol s stola padla je prej omenjala da se smeji user posted image

Sm še tukaj, sam sm vse prevleke s povštrov, s katerimi sem obložena med spanjem, oprala, pa sm jih šla oblečt nazaj.

alea - afrodiziak praviš - grem tkoj recept poiskat

clock-img

31.05.2008, 19:45

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

sam babe, veste kolk pašeuser posted image user posted image . Jaz sem še kar user posted image user posted image user posted image . moj je pa tudi rekel, kaka debila sva, da nisva to ves čas počelauser posted image . Ha, on ni hotel, ko je pa mislil, da bo tamalega prerukaluser posted image

aja, zdaj ima tako malo prostora da ga seks ne premika več user posted image

anja tole z dražanjem hrane je pa res in bi bilo pametno naredit malo zalog user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

31.05.2008, 19:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

je pa spet preveril, če ima fotič polne baterije...... tak za vsak slučajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2008, 19:46

clock-img

Anonimen

Sm še tukaj, sam sm vse prevleke s povštrov, s katerimi sem obložena med spanjem, oprala, pa sm jih šla oblečt nazaj.

Ti maš čist preveč energije user posted image  

clock-img

31.05.2008, 19:48

clock-img

Anonimen

ja točno danes je casanova-edini film po doooolgem času ki ga še nisem gledala!!!ker se mi zdi da sem že vse pregledala kar je na tv...
ja sej pol po porodu pa itak neki časa ne smešuser posted image  a ne???sam ko bomo zalaufale nazaj se bo vse treslo vam povem..user posted image user posted image user posted image ...zaenkrat pa še sanjamo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem