Pozdravljene srečke nosečke!
alea01, hvala za sms, sem ravno čakala na pregled - sem se kar načakala, pa še ctg je trajal 100 let, uf ... , zato ti nisem mogla odogovorit, ker sem videla šele, ko sem bila konec, pa sem si rekla, da bo najbolje, če odgovorim kar tule.
Torej, bolj malo se javljam, ker sem bolj malo doma, pa ne pridem do neta ... ja zaenkrat še ne izgleda, da bi mali pokukal na svet danes. Ctg sicer kaže posamezne popadke, samo po vaginalnem pregledu sem odprta samo 1,5 cm, plodovnice pa je še dovolj. Zdravnica me je opozorila, da lahko malo krvavim zaradi pregleda, samo ko sem prišla domov in šla lulat, se je kri kar ulila. Zdaj sem si dala vložek, pa bomo videli, če je bo ful, potem bom verjetno šla nazaj. Ali kaj naj naredim, če se ne neha - mogoče je pa G kaj sprožila? Bi bilo kar "kičasto", če bi rodila na rok, a ne? Hehe... Drugače imam pa pregled spet v sredo, 4.6.
Zdaj grem pa malo (oz. veliko!) za nazaj pogledat kaj ste naklofale ta čas, ko me ni bilo - verjetno bom lahko komentirala šele jutri, ker se je toliko nabralo, čvekice!
Lepo se imejte, če bo pa kaj akcije, bom pa sporočila alei01, ok?