cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: še katera ni bila v h&mju

clock-img

18.05.2008, 19:30

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jst tudi ne. Ni ga bona, da bi stala pol ure v vrstiuser posted image , ker tudi jaz tako kot je napisala Karin, sovražim gužvo!

isto

bi mi sicer prišlo prav, ker bi malemu kaj kupila, ampak za 5 EUR se niti pod razne ne grem gužvat - nimam časa in sovražim gužvo

clock-img

18.05.2008, 19:40

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Jazuser posted image

Pa da se ne bo spet kkšna vtaklna da mi je kao pod častjo z bonom kupit. Imam bolj preprost razlog da nism šla. Nič ne rabimuser posted image +sovražim, ampak res sovražim gužvo.

enakouser posted image . Pa še sanjalo se mi je, da ste ostale vse pobrale user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

18.05.2008, 19:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.05.2008, 20:46

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz! Sem jih imela sicer naprintane, pa enostavno ni bilo časa, kot se poznam, se bi pa obrnila, če bi videla kakšne so vrste.user posted image  Podarim. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

18.05.2008, 21:12

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz trot sem bla pa včeraj tam, pa me je prov zanimalo, kaj so take kolone pred blagajnami. Pa še tri bone sem si sprintala. Trot. No, sam mi ni niti na pamet padlo, da bi stala tam v koloni eno uro.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

18.05.2008, 21:27

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Tudi jaz nisem bila. Bone sem si sicer sprintala, samo potem ni bilo časa, pa tudi pravzaprav res nič ne rabim.

clock-img

18.05.2008, 21:48

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz tudi nisem nobenega izkoristila user posted image . Če pa sploh nisem vedela zanje - šele danes sem zvedela. user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.05.2008, 23:14

clock-img

Anonimen

tudi jaz sem si dva bona sprintala in to barvna user posted image  in mi še sedaj na mizi ležita

Vsakič, ko sem jih pogledala, sem zagledala pred očmi trume ljudi, ki čakajo v dooolgi vrsti pred blagajnami, tako da sem vsakič odgnala misel iz glave, da bi se spokala v HM. Enostavno sem raje brez kakšne majčke ali česarkoli drugega, ampak res se mi ne da gužvati, ne morem dihati v trgovinah kjer se tare ljudi, vedno ven pobegnem user posted image

clock-img

19.05.2008, 09:00

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz nisem bila.... ne da se mi tam gužvat....

Sem šla v Lj. Bile odprte tri blagajne, folka pa nič. Prodajalke so se med seboj pogovarjale, kakšen dolgčas jim je. Res pa je, da sem šla med tednom.

clock-img

19.05.2008, 09:26

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz nisem šla, ker mi je sodelavka rekla da je v sredo popoldan (v centru) čakala v vrsti 20 minutuser posted image  da je plačala.
Jaz tudi nikoli ne grem na razprodaje ta prvi dan, ker je taka gužva. Čakam da se malce umiri, potem pa  v miru brskam. Saj vedno še kaj ostaneuser posted image .

clock-img

19.05.2008, 09:27

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

nisem šla ker nisem imela časa dopoldan sem bila v službi popoldan pa s hčerko, nje pa čeni nujno ne vlečem v trgovineuser posted image

clock-img

19.05.2008, 10:34

clock-img

ninaK5

pencil-img

4

v soboto je bila guzva na vseh blagajnah neverjetna, tko da ocitno ni tako malo ljudi izkoristilo boneuser posted image

clock-img

19.05.2008, 14:12

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Jazuser posted image

Pa da se ne bo spet kkšna vtaklna da mi je kao pod častjo z bonom kupit. Imam bolj preprost razlog da nism šla. Nič ne rabimuser posted image +sovražim, ampak res sovražim gužvo.

Enako user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

19.05.2008, 19:29

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Enostavno mi prejšnji teden ni zneslo da bi se odpeljala v Celjeuser posted image
Misla sem v soboto pa sem imela mačkauser posted image

clock-img

19.05.2008, 19:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi jaz nisem bila....ker sovražim gužvanje in ker nič ne potrebujemo. Realno, ne potrebujemo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.05.2008, 19:35

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Tudi jaz nisem bila....ker sovražim gužvanje in ker nič ne potrebujemo. Realno, ne potrebujemo.

Jao, marogica, če je zastonj, če rit poči user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2008, 19:36

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Eh, VOlga...nič ni zastonj....MOji živci tudi stanejouser posted image ....pa se imam res rada, tako, da mi gužvanje ni potrebno.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.05.2008, 19:58

clock-img

Anonimen

Zihr kej rabišuser posted image .......a se ti ne zavedaš da ti 5€ podarijouser posted image Pa da če vsako uro na eni blagajni prideš na vrsto lahko celo ene 20€ prišparaš na stvareh k jih sploh ne rabišuser posted image

clock-img

19.05.2008, 20:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Zihr kej rabišuser posted image .......a se ti ne zavedaš da ti 5€ podarijouser posted image Pa da če vsako uro na eni blagajni prideš na vrsto lahko celo ene 20€ prišparaš na stvareh k jih sploh ne rabišuser posted image

Joj, Karin, pa ti si tudi ena smotka,. no. pa kaj ne veš, da boš punce užalila, ker tako govoriš. ker to je ena ponosna zadeva in ti  je ne razumeš. Ker, hehehee, če 5 bonov sprintaš, pa vsakič v drugi vrsti stojiš, jih res grozno okoli preneseš. in to je itak sploh čudovito.

clock-img

19.05.2008, 20:02

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Joj, Karin, pa ti si tudi ena smotka,. no. pa kaj ne veš, da boš punce užalila, ker tako govoriš. ker to je ena ponosna zadeva in ti  je ne razumeš. Ker, hehehee, če 5 bonov sprintaš, pa vsakič v drugi vrsti stojiš, jih res grozno okoli preneseš. in to je itak sploh čudovito.

Predvsem to, ja user posted image user posted image

clock-img

19.05.2008, 20:05

clock-img

Anonimen

Ponosna, ja user posted image .

clock-img

19.05.2008, 20:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Ma sej so vajeneuser posted image

Zelo ponosna zadeva jauser posted image , še bolj ponosna k pa če ti 80 letna mati gate pegla da ti lahko razočarane gospodinje gledašuser posted image

clock-img

19.05.2008, 20:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst pa še v življenju nisem bila v H&M... samo pred trgovino enkrat. In dvomim, da bom šla kdaj noter.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

19.05.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

Jst pa še v življenju nisem bila v H&M...

In te ni cisto nic sram user posted image ?

Pa se bone si zamudila...user posted image

Ne vem ne vem

clock-img

19.05.2008, 20:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jst pa še v življenju nisem bila v H&M... samo pred trgovino enkrat. In dvomim, da bom šla kdaj noter.

Čudakinjauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem