writing-img

RE: Koristna informacija

clock-img

20.05.2008, 20:10

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Če vtipkaš vsoto pin kode tvoje bančne kartice
4235=4+2+3+5=14
in ji dodaš znesek dnarja ki si ga želiš(npr. 100000000) ti le-tega bankomat tudi da user posted image če dovolj dolgo vstrajašuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

kaj pa jaz ko imam vse 4 številke popolnoma enake in je čisto vseeno ali jih odtipkam z desne ali z leve strani user posted image

clock-img

20.05.2008, 21:02

clock-img

Anonimen

kaj pa jaz ko imam vse 4 številke popolnoma enake in je čisto vseeno ali jih odtipkam z desne ali z leve strani user posted image

Dobis policijski abonma.

clock-img

21.05.2008, 00:29

clock-img

Anonimen

user posted image  ampak Mič jaz imam res vse 4 cifre enake, ravno zato, da kaj ne zamočim in ne rabim plonk celgca, ko dvigujem denar

clock-img

21.05.2008, 07:00

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Ampak ideja je pa dobra.  

clock-img

21.05.2008, 14:10

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Poslovanje z bankomati

Z informacijo nad dezinformacijo

V teh dneh  je po epoštnih naslovih izven, pa tudi v banki pričelo krožiti »obvestilo« o tem, da je vnos PIN številke na bankomatu v obratnem vrstnem redu »varnostni signal«, ki sproži alarm na policiji. Poudarjamo, da navedbe NIKAKOR NE DRŽIJO. 

Vljudno vas prosimo, da zato v komunikaciji s strankami, ki bi prejele tako epoštno sporočilo, prijazno, a odločno pojasnite, da gre za popolno dezinformacijo.

Odnosi z javnostmi NLB

Đoli:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem