writing-img

RE: Nepričakovano je najslajše...

clock-img

21.05.2008, 23:11

clock-img

Mlada mamica

pencil-img

397

Hvala vsem da ste tak zlate,res!Ste si vzele čas in mi zaželele vse naj...user posted image Ja vem da mi nebo žal...pa bo prineslo dobro al slabo(nasplošno mislim)!
Marjetica pol se vidima ne,al kak?user posted image Ker moja bivša cimra Muki me je zapustila in se je odločla,da ne gre več z mano!(Al pa)user posted image Kje boš pa rodila Marjetica v kateri porodnišnici?Jaz bom šla v Rakičan,tako kot prvič,le da v NOVO porodnišnico!Mi je zelo všeč,da lahko vse bodoče mamice gredo vsako drugo soboto na ogled porodnišnice in porodne sobe(če ni gužve)to mi je ful všeč!

Ja res ja,še drugič bom dočakala otroka kot mlada mamica!Si bom nik kar pustila za vsak slučaj...user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

clock-img

22.05.2008, 09:27

clock-img

marjetica84

pencil-img

72

Hay mlada mamica! Ja lahka se srečava, zakaj pa ne do januarja še imava veliko časa, a ne? Rodile pa ne bova v isti bolnišnici, ker sem jaz iz Štajerske.
Lahko bi se enkrat zmenile, če bo katera kam hodila, da bi se dogovorile in dobile, kaj praviš?

clock-img

24.05.2008, 08:09

clock-img

SINEJA

pencil-img

120

Čestitke,tudi pri meni je bilo enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2008, 21:51

clock-img

Mlada mamica

pencil-img

397

Hvala Sineja!Pa je zaj ravno tak vredu ne?!user posted image Čas ravno tak prinese svoje...
Marjetica sem ti odpisala na zs(ne vem če si vidla že)!

clock-img

24.05.2008, 21:56

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2008, 22:02

clock-img

Anonimen

Čestitke mlada mamicauser posted image user posted image drugač se pa strinjam s tabo, nepričakovane in nenačrtovane stvari znajo biti najslajšeuser posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 10:11

clock-img

Mlada mamica

pencil-img

397

Junona in Tancy tudi vama hvala....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem