lana luna, vidim, da si spet med nami.............
sem te pogrešala. kje si bila?? na dopustu??
me to you hvala k si me pogrešala
drgač pa nism bla nikjer. doma sem bla, brala sem vas, pisat se mi pa ni dal... obupna sem zadnje cajte

nč se mine da, cajta mam neomejeno pa se sam prekladam sm pa tja... so se mi začele une taprave nosečniške težave

vroče mi je skos k pr norcih. zdele sedim za računalnikam pa tipkam pa mi ful dol teče

pa čist brez energije sem. pa tko si želim kej pametnga narest. mal pospravt po bajt pa tko... a ma kera kašn pametn recept???
drgač me pa skos kej skrbi... jest u bistvu še nč nimam tko prpravlenga za prihod naše

. sej res da na vrsto pridm šele konc septembra za v RIm, sam jest nimam še nč stanovanja urejenga (ga je treba še popolnoma prenovit, pa to bo moj

vse delou, sam šele avgusta, pa že tko ma bolj mal cajta....)... postlce še nimam, za zibko se ne morm odločt a bi jo sploh mela al si za ta dnar rakš kej druzga prvošm za stanovanje

mal me panika grab na cajte...
ampak pol k sm pa bolj dobre volje je pa vse bolj rožnato

sej počas napredujemo z vsem, sam me skrbi da prepočas, ker september se nezadržno bliža...
v bistvu me to jezi, da ne morm se v miru dol uležt pa brezskrbno čakat na prihod mojega zakladka, ker vem da nas do takrat čaka še ogromno dela!!!
no dost jamranja...