writing-img

RE: Septembrke 08 - 2. del

clock-img

12.07.2008, 17:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

fishi, si tukaj??????????

clock-img

12.07.2008, 17:44

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Evo,
še en link za luškano posteljninco, tudi cenovno fajn in preverjeno lepa in praktična, jaz jo imam od sestre za zibko.
http://www.zibka.com/

odprla že stokrat, še kar noče..................user posted image

clock-img

12.07.2008, 20:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Me to you,lep voziček,mi je všečuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.07.2008, 20:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz pa vam povem,da sem tak obsedena postala z tem stanovanjem.
V ponedeljek grem v Dipo al pa Rutar in bom kar ene par novih stvari nabavla.
Bo treba kar kredit vzetuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.07.2008, 21:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Evo, eno slikico prilimam. Posteljica že čaka:

very cute...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav je spol user posted image , predvidevam da bo user posted image , ker je zelo v modrem.............ali pa je to le "kamuflaža" za nas, firbce..................user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar se tiče same sobice in omare: sobica je pobarvana na morje, zato je modra. Urejena je seveda bila za bubija pred dvema letoma, ko smo se preselili iz LJ. Pohištvo je modro, ker smo take omarice pač imeli v LJ in se jih je splačalo selit. Pa še v sobico so pasale.

Posteljica pa je modra, ker.... user posted image

...... ker jaz vedno pravim, da dam raje user posted image user posted image  v modro kot user posted image user posted image  v roza user posted image user posted image user posted image
Saj ne, posteljico smo kupili lani za našo nesojeno pupo, ko še nismo vedeli spola user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

12.07.2008, 21:07

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pol pa tak boljše, da ni Ikee v MB, bi skoz tam čepela. Imajo takih malih prčkarij za dom še pa još user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:08

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

www.zibka.com ti noče odpret user posted image

Meni normalno odpre.

clock-img

12.07.2008, 21:09

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Me to you,lep voziček,mi je všečuser posted image

meni tudi user posted image

Pa ne smem ti pokazat slikice vozička za našega user posted image , ker bi spet ugibala o spolu user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Bubi,kak si skrivnostna.Pa saj lahko sami pri sebi ugibamo,pa si svoje mislimouser posted image
Jaz mislim,da je tisto vse tamodro kaka fajn kamoflažauser posted image user posted image .Mogoče je naša bubi zvita ko lisicauser posted image
Glede Ikee v Mb.Ja verjetno bi nonstop tam čepela.samo šetam po tehštacunah,pol pa moj mora doma samo komode sestavljat,pa tuškabineuser posted image user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:27

clock-img

bark

pencil-img

335

Oj
jaz sem pa danes tako zaničuser posted image
Sva bila že zjutraj z user posted image na Planini, to je vzpetina tle pri nas (mal več kot Šmarna). Od takrat sem čist preč. Pol sem se pa še za kosilo tko najedla novga krompirčka in solate. Pa še ta vreme, ki tolk pritiska. Skratka kr neki.

clock-img

12.07.2008, 21:30

clock-img

ključek

pencil-img

9047

www.zibka.com ti noče odpret

Meni normalno odpre.

zdej pa je.....................user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:31

clock-img

bark

pencil-img

335

Sem bla v petek v šopingu za dojenčka. Sem gledala kje se splača bolj kupit kakšno stvar. Pa je vse tam tam. Seveda sem nekaj tudi že kupilauser posted image . Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi?

clock-img

12.07.2008, 21:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me to you,lep voziček,mi je všeč user posted image  

thanx...........user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi?

kaj pa v trgovini od Tosame, Domžale? tam imajo bele. baje. user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Glede Ikee v Mb.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj jo čim prej zgradijo...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Me to you,lep voziček,mi je všeč

meni tudi user posted image  

hvala tudi tebi........user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Oj
jaz sem pa danes tako zanič

upam, da si kaj boljše...........user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:35

clock-img

bark

pencil-img

335

Aja pa še neki.
Ker imam doma sam tangice - ja res jeuser posted image in ker na te verjetno vir vložki ne bodo šli, pa še škoda se mi jih zdi,ne vem,al bi si šla kupit nekaj navadnih spodnjic za v porodnišnico al sem pa že razmišljala, da vzamem od Tosame ene mrežaste, ki so za enkratno uporabo. Kaj mislite?

clock-img

12.07.2008, 21:37

clock-img

bark

pencil-img

335

Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi?

kaj pa v trgovini od Tosame, Domžale? tam imajo bele. baje. user posted image

Na netu nisem zasledila, da bi jih sploh imeluser posted image

Zdej ko se je malo shladilo,mi je mal boljš....tnx

clock-img

12.07.2008, 21:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

kaj naj jaz rečem, ko kupujeva stvari za novo hišo..............user posted image user posted image user posted image user posted image ...........naslednji teden greva v Ikeo.............ne vem, če bo kombi dost prostoren za vse, kar bova nakupila......................user posted image user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:39

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Aja pa še neki.
Ker imam doma sam tangice - ja res je in ker na te verjetno vir vložki ne bodo šli, pa še škoda se mi jih zdi,ne vem,al bi si šla kupit nekaj navadnih spodnjic za v porodnišnico al sem pa že razmišljala, da vzamem od Tosame ene mrežaste, ki so za enkratno uporabo. Kaj mislite?

te gatke dobiš itak v porodnišnici..............bo pa verjetn res boljše, da si kakšne kupiš, že zaradi vložkov...............ker baje teče pol k ne vem kuga.............user posted image ..........tko pravijo..............

clock-img

12.07.2008, 21:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Na netu nisem zasledila, da bi jih sploh imel

moja sestra jih je lani kupila v trgovini Bela štacunca (Domžale). če jih pa nimajo več...........user posted image .......ne vem

clock-img

12.07.2008, 21:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ker imam doma sam tangice

pa jih komot nosiš?? jaz že navadne spodnje bolj težko, najraje imam nosečniške. dej, če boš še kej domov pršla, povej, greva na user posted image , če bo cajt...............če ne prej pa pol, k bojo user posted image  tuki...............user posted image user posted image user posted image ...........velja?????????

clock-img

12.07.2008, 21:52

clock-img

bark

pencil-img

335

Ker imam doma sam tangice

pa jih komot nosiš?? jaz že navadne spodnje bolj težko, najraje imam nosečniške. dej, če boš še kej domov pršla, povej, greva na user posted image , če bo cajt...............če ne prej pa pol, k bojo user posted image  tuki...............user posted image user posted image user posted image ...........velja?????????

Ja še vedno jih nosim.
Bom se ti najavla,če bom šla še kaj v vaše oz. naše kraje. Tam okrog dvajsetega bom šla na CSD, sam takrat ne bom sama.

A se bomo zdaj kaj dobile. Jaz bom vrjetno tam nekje od 18tega na dopustu.No ja to sem že, sam doma me verjetno ne bo.

clock-img

12.07.2008, 21:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Bark,tiste hlačke dobiš v porodnišnici in so full vredu.Vsaj meni so bile.Me smo si vsaka po ene par kar domov odnesle(pa ne me zatožit).So fajn uporabne,pa še te vložke ti lepo noter drži.
Za doma pa sem jaz tud te uporabljala,pa tiste navadne bele.Vseeno,samo ne tange.Itak boš tisti tedn doma nonstop na wc,pa pod tušem.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem