cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke 08 - 2. del

clock-img

17.07.2008, 13:46

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ste face, ko razlagate o taščah in dogodivščinah z njimi

ne morš verjet..................taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.07.2008, 13:51

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov..................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest bi tut tako taščicouser posted image user posted image user posted image sam da nau pol kdaj kej naprej metuuser posted image to pa najbl sovražmuser posted image

clock-img

17.07.2008, 13:51

clock-img

alysa

pencil-img

618

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sem klicala za izvide, je vse BP, normalno, nimam diabetesa..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image  pa je vse OK

clock-img

17.07.2008, 13:59

clock-img

ključek

pencil-img

9047

sam da nau pol kdaj kej naprej metu

sej jz tud upam, da ne bo.............................user posted image

clock-img

17.07.2008, 14:06

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tole izjavo ti dam Nobelovo nagrado, dokotrat znanosti, zlato maedaljo in še kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Sprejmem... user posted image

Meta...trebuh je treba skrit.... da ni že z vesolja videt, da si sexala.... user posted image user posted image user posted image bti packaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Ma jst tudi samo z oprijetimi majčkami hodim okoli... sem si eno ful lepo kupla v HMju, ma ne vem, če mi bo sploh prišla prav, ker je preveč ohlapna.... Nek se vidi razkoš.....user posted image

AMor real.... ma ti si sz Kopra? Lahko bi srečanje midve organizirale... pač samo za naju....user posted image jaz sem stalno po Kopru.... če ne grem pa samo na đelati v Super novo... No pa se Marsy pride kdaj na tist konec...

Kahlo... ma ti si pa pametna punca.... niti sesalca ne rabiš pržigat, ko tk laziš po tleh...... user posted image
S kačekom se pa tudi crtava, ja... sicer ni navajen tega, ki je bil do zdej bolj sam zase... se mu kr malo čudno zdi... ma se bo glih navadu, ni druge... ki jaz imam živali zato, da jih razvajam in cartam.... user posted image user posted image

Me to you....ma ne morem verjet no user posted image user posted image - to ja za njih v tir nej se zaletijo... sej se jim bojo vsi smejali....... zate pa....one big hug...

Zoe..... ma ta kaček nič ne naredi, veš.... lahko sicer malo čopne, če ga je strah, ma ni to nič.... so nam danes prišli eni mladi fantje montirat pohištvo in so ga vsi, razen enega, ki ima fobijo, občudovali in po rokah prekladali.... user posted image

clock-img

17.07.2008, 14:10

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Lara, fletn kačon................user posted image user posted image user posted image ..............čeprav jaz ga ne bi upala imeti doma...........se namreč bojim kač..............user posted image

clock-img

17.07.2008, 14:15

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sem klicala za izvide, je vse BP, normalno, nimam diabetesa..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... superca user posted image user posted image user posted image  ......  zdaja pa hop na milkouser posted image   (jo namreč moj pikec zdaj jeuser posted image )

clock-img

17.07.2008, 14:16

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

....jaz sem pa danes že dobila odločbo iz CSD za porodniško..in sicer jo nastopim 6.8 pa do 18.11......

zakaj pa imaš toliko časa??

kak misliš toliko časa user posted image  ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008.....user posted image

clock-img

17.07.2008, 14:16

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

ste face, ko razlagate o taščah in dogodivščinah z njimi

ne morš verjet..................taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... zadnje čase nas vse presenečajouser posted image

clock-img

17.07.2008, 14:17

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

user posted image Lara, kuk luštkan kačon, res je lep

kolk pa stane takle kačon

clock-img

17.07.2008, 14:54

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

nimam diabetesa......

sem prej pozablauser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest tut mislm da si morš zdj eno milko privoščituser posted image

clock-img

17.07.2008, 14:57

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK
user posted image Lara, kuk luštkan kačon, res je lep

kolk pa stane takle kačon

90€ sem dala zanj..... pa za terarij še en kup šoldov pa za grelni kabel.... pa za bazenček...pa miške košta vsaka po 1€ user posted image Pa omarica, kjer je terarij gor... v glavnem.....

clock-img

17.07.2008, 15:48

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008.....

ponavadi govorimo o "porodniški" za celo leto.... ne ločujemo prvih 105 dni, ko je dejansko porodniška in preostale, ko gre v bistvu za nego in varstvo otroka...

clock-img

17.07.2008, 16:37

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008.....

ponavadi govorimo o "porodniški" za celo leto.... ne ločujemo prvih 105 dni, ko je dejansko porodniška in preostale, ko gre v bistvu za nego in varstvo otroka...

..saj jaz sem prej tud....samo so me novo pečene mamice poučile in zdaj pač tak žvekam okrog...dejansko pa si celo leto doma.......

clock-img

17.07.2008, 18:26

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Pa nekatere, ki delajo v šolstvu, so rekle, da so šle takoj na bolniško, ker je delo z otroki za nosečnico tvegano. Jaz nisem komplicirala in sem bila v službi do počitnic.
Mimogrede - a ima katera s tem izkušnje: POMOČNICA RAVNATELJA MI JE REKLA, DA MI BO PROPADEL VES DOPUST ZA LETO 2009, KER BOM NA PORODNIŠKI. V službo se vrnem konec avgusta 2009, kar pomeni, da bom čez poletne počitnice naslednje šolsko leto na porodniški, ko naj bi nam tekel dopust. In zdaj naj jaz kar ostanem brez user posted image
Jaz mislim, da imaš pravico do dopusta. Boš pa dopust koristila med ostalimi počitnicami (jesenskimi, novoletnimi, zimskimi, provmajskimi).

Še eno vprašanje, ki me včasih daje... Ko grem na veliko potrebo, se vedno spomnim nasveta, da se ne smem napenjat, da ne sprožim poroda. Ali je to res? Ker samo od sebe gre bolj težko ven... user posted image

Jaz mislim, da napenjanje ne more sprožit poroda, če je vse ok. Ti pa priporočam, da mal paziš na prehrano, pij donat. Zaprtost ti zna pridelat hemeroide, kar pa ni luštna stvarca.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

17.07.2008, 18:29

clock-img

lana17

pencil-img

1098

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

17.07.2008, 20:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me to you,čestitke,hvalabogu da je vse okuser posted image
bubi,sem šla gledat danes v Aladina,pa imajo full izropano.Edino oblačila za babike imajo še veliko,pa zelo ugodno.Nisem nič pametnega našla,razen enega bodija z dolgimi rokavi,na preklop,pa previjalno pleničko za na vrh(zmajčka).

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.07.2008, 20:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Zdaj se mi je uspelo malo uredit,da ne bom jutri na pregledu videt,ko en zapušenečuser posted image .najtežje pa je uspelo lakiranje  nohtov na nogi.Prava umetnost.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.07.2008, 20:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Danes sem po dolgem času malo po mestu pešačla.
Prava mora.Hodim itak že ko en fuzbaler,pol pa vsa ta teža,pa trebuh.res se že grozno počutim.Pa vsa zasopihana sploh več nikamor ne moremuser posted image
Pa iz firme še mi niso nazaj papirjev za porodniško poslali.A mislite,da bo že prepozno?
Ve ste že zbrale imena za user posted image ? Meni je moj prej očital,da preveč kompliciram,da pač daš neko ime,pa konecuser posted image

clock-img

17.07.2008, 20:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

upsi................jaz sem prebrala 18.11.2009.....................user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa očala nosim.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.07.2008, 21:01

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa iz firme še mi niso nazaj papirjev za porodniško poslali.A mislite,da bo že prepozno?

... meni so jih isti teden poslali nazaj, pol sem jih pa takoj tja na naš CSD nesla in danes dobila odločbo.....    Kdaj bi naj ti nastopila porodniško?

clock-img

17.07.2008, 21:03

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image , kako si??

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ve ste že zbrale imena za user posted image ?

.... mi smo.....po vsej verjetnosti bo pa kar od pikeca obveljala.....  veš koga ima janey pri mariborčankahuser posted image .....tako bi naj bil naš....

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

upsi................jaz sem prebrala 18.11.2009.....................user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa očala nosim.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...saj me ne bi motilo, če bi bilo tako dolgo....user posted image

clock-img

17.07.2008, 21:05

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

najtežje pa je uspelo lakiranje nohtov na nogi.Prava umetnost.

vsaka čast user posted image
js skoraj dušo spustim sam pri brisanju nog pod gležnjem.... kaj šele, da bi si lakirala prste na nogah...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem