Sprejmem...
Meta...trebuh je treba skrit.... da ni že z vesolja videt, da si sexala....

bti packaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Ma jst tudi samo z oprijetimi majčkami hodim okoli... sem si eno ful lepo kupla v HMju, ma ne vem, če mi bo sploh prišla prav, ker je preveč ohlapna.... Nek se vidi razkoš.....
AMor real.... ma ti si sz Kopra? Lahko bi srečanje midve organizirale... pač samo za naju....

jaz sem stalno po Kopru.... če ne grem pa samo na đelati v Super novo... No pa se Marsy pride kdaj na tist konec...
Kahlo... ma ti si pa pametna punca.... niti sesalca ne rabiš pržigat, ko tk laziš po tleh......
S kačekom se pa tudi crtava, ja... sicer ni navajen tega, ki je bil do zdej bolj sam zase... se mu kr malo čudno zdi... ma se bo glih navadu, ni druge... ki jaz imam živali zato, da jih razvajam in cartam....
Me to you....ma ne morem verjet no

- to ja za njih v tir nej se zaletijo... sej se jim bojo vsi smejali....... zate pa....one big hug...
Zoe..... ma ta kaček nič ne naredi, veš.... lahko sicer malo čopne, če ga je strah, ma ni to nič.... so nam danes prišli eni mladi fantje montirat pohištvo in so ga vsi, razen enega, ki ima fobijo, občudovali in po rokah prekladali....