IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
ampak z lahkotot kamoto bi se pa prmajal med tednom
naslednji teden potem.................povejte kdaj...............mislim, dan.............
Jst sem fraj v sredo....
.......
Ma kaj so kake omejitve/pogoji glede prehoda iz enega dela na drugega? Mislim našega čveka?
.....
Jest tud rabim kak modrček.... tisti za dojenje mi niso všeč... sploh pa, kaj če ne bom dojila? Raj bi kakega, ki se spredi zapne, pa včjr nisem nič najdla....
......
Lana 17... tudi jaz sem bla v/na Rudniku včeraj....

Ma zakaj je treba za iz porodnišnice neki poseben kompletek?
.....
bubi.... meni je legofer že skoraj ku posladek...

Itak ga pijem od vedno.... samo zdej med nosečnstjo sem bolj skrbna in ga vedno pijem s C vitaminom... se pozna na izvidih.... glih danes bi mogla it v laboratorij, ma se mi ne da....
.....
Me to you... ful lepa podloga, bi pasala v našo sobico...
...
Saraya..... cela pojedina pri vas... boljš, da ne razmišljam... sem samo malo pašte brez omake vrgla v radič in malo fižola zraven... par gobic in sira in me tišči v želodcu, da bi šla najraj skozlat vse ven....
Kahlo.... če so stavki izrečeni iz vljudnosti pa čist dobr veš sama...
Gold fish.... itak, da nobena ne piše... preden vse preberemo sta dve uri mimo....
In tisti fensi modrček je pa tudi meni všeč...Ma se zdi, da je podložen, takih pa nečem, ki že tko imam velike joške.....
No zdej, ku sem se prebila, me pa tk učke bolijo, da grem kr malo dremat.... Pa še tku nekam žalostno se počutim danes... mord, ker bi rada še ful reči nardila pa pridem dam preveč utrujena.... imam kozmetikoin kataloge za razvozit pa mi kr ne rata.... pa v lekarno bi šla rada... pa cujnce imam za dat prat.... pa za likat imam ful... vse to odlašanje me ful mori.... Zdej me pa še ta hrana v želodcu tišči... ma kr bruhat grem..... ne morem več....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.7.2008 16:36:59 >