Gold fish veš zanima me,če se to da kje dobiti v Sloveniji ali pa o čem se gre na tej strani.Kolko je poštnina pa od kje to sploh prihaja iz Nemčije ali iz Avstrije?
emi*, kolikor sem jaz ugotovila, teh Tako vozičkov ne moreš nikjer videt. No, v Nemčiji bi jih lahko, se mi zdi, da ima ena spletna trgovina tudi dejansko trgovino.
Jaz sem se čisto vrgla v te vozičke, ker so na videz enkratni. Pa več modelov obstaja, včasih že težko ločiš med njimi. Edini veliki minus, ki ga trenutno vidim, je
teža. Imajo tudi do 20 kg! Pa zložijo se tudi ne kaj bistveno.
Včeraj sem malo gledala po Avstriji, saj je večina teh ta pravih terencev težkih
No, od Tako pa je en model, ki ima alu ogrodje, to je ALU City Voyager. Poišči po ebayu. Ne vem, če ne bom kar tega naročila, se moram samo še okol gum malo pozanimat.
Kar pa se
nevrtljivih koles tiče - terenci so običajno dobro amortizirani in imajo dolg ročaj nazaj, tako da z malo moči privzdigneš sprednja kolesa. Saj boste same videle, ko boste z vozičkom hotele zapeljat na makadam, travo...., bo treba sprednja kolesa zablokirat, da se lahko pelje.
Saj če jaz ne bi imela enega PP doma za v prtljažnik dajat in se okol fijakat, tudi ne bi terenca kupovala.