IZVIRNO SPOROČILO: lana luna
jaz sem zdej v 27 tednu in so se gibi danes čist spremenili za razliko od prejšnjih dnevov....a je to normalno?
gloria vem da nisi mene vprašala ampak ti vseeno odgovarjam. men se to tut dostikrat dogaja. sem bla tut dostikrat ceu dan bolj pri miru za računalnikam, pa je en dan
ful butou, kšn dan je bil pa čist miren. jest mislim da je to normalno, ampak itak veš da če te preveč skrbi je bolš da jutri pokličeš svojo G in jo vprašaš.
Tud moj

ni ne vem kako živahen. Men brca le, če mirujem. Sem ugotovila, da če preveč delam potem ga sploh ne čutim, še naslednji dan ne. Me je zadnič čist

. Je pa moj

ugotovil, da je prav živahen ponoči. Sem zadnjič tko spala, da mi je lah držal roko na trebuhu in baje s fulom brcal. Se mi je že nekajkrat zdelo, da sem ga ponoči začutila, ampak nisem vedela al se mi sanja al je res. Očitno je.
Je blo pa danes pri G smešno. Me je lih nehal merit in takrat mali brcne kot še nikol, prav trebuh se mi premaknil. Pa se zasmejim in rečem G, da ne vem kaj je to pomenil. On mi pa pravi: "Saj vam pravim,da otroci mojga glasu ne prenesejo. Tud v porodnišnici kolkr me slišijo jokajo."

Ne vem kaj to pomeni al mu res ni všeč, al mu pa je, pa je zato brcnil.
Drugač pa tud jaz mislim, da če te skrbi pokliči G in vprašaj za mnenje.