writing-img

RE: Poroka 2009

clock-img

05.02.2009, 11:03

clock-img

memole

pencil-img

1376

Martina vse naj naj tvojemu sončku!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

clock-img

05.02.2009, 11:42

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Martina,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miljon objemčkov in dobrih misli za tvojega atija.
Sineku pa vse naj naj ter veselo in srečno otroštvo.

clock-img

05.02.2009, 12:36

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Joj, Martina, drži se tvojemu atiju pa pošiljam na tisoče pikapok in resnično upam, da bo vse ok!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

05.02.2009, 12:37

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Martina vse naj naj tvojemu sončku!user posted image user posted image user posted image

Tudi jst se podpišem,. Vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:45

clock-img

*maja

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Tudi jst se podpišem,. Vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše user posted image user posted image .

clock-img

09.02.2009, 07:49

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Bom malo napisala, da nas spet na začetek vrže. Sem že mislila, da so ukinili temo, ker je nisem več našla. user posted image

clock-img

09.02.2009, 08:01

clock-img

memole

pencil-img

1376

Jutro nevestice!

Kako kaj?

No midva greva danes zrihtat za cerkveno poroko saj je moj dobil vse potrebne papirje!user posted image
Moja vabila so napol narejena zdej jih morem sam še znotraj dopolnit potem jih bova pa lahko potalala!user posted image

In pri vas kako grejo priprave!

Jaz sem pa že sanjala svojo poroko!user posted image

clock-img

09.02.2009, 08:52

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Tudi jaz in je šlo vse narobe. Ko sem se zbudila in ugotovila da so bile samo sanje, sem si prav odahnila. user posted image

Midva sva čez vikend uredila vse za cerkveno poroko. Zdaj ko smo dorekli tudi uro cerkvene poroke, lahko grejo vabila v tisk. user posted image

clock-img

09.02.2009, 09:57

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Oj punce, sem že mislila, da ste se vse izgubile user posted image .

Midva sva pa učeraj rezervirala še torto user posted image , ne bova imela klasične bele torte, ampak rjavo, z redičimi vrtnicami in rdečim trakom user posted image .

clock-img

09.02.2009, 12:08

clock-img

memole

pencil-img

1376

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Tudi jaz in je šlo vse narobe. Ko sem se zbudila in ugotovila da so bile samo sanje, sem si prav odahnila. user posted image

Midva sva čez vikend uredila vse za cerkveno poroko. Zdaj ko smo dorekli tudi uro cerkvene poroke, lahko grejo vabila v tisk. user posted image

Ja moj je imel rdečo srajco in rdečo kravato čez si je pa dal še plavo srajco na črte!
Pa ati me je peljal pred matičarko ampak mojega tam ni bilo sem potem mogla it v neko sobo kjer je bil s pričo in nekaj so sestavljali!user posted image user posted image
Ja še dobro da so ble le sanje!user posted image

clock-img

09.02.2009, 15:39

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Hoj punce!
Madona smo res čisto poniknileuser posted image ...

Midva bova danes zrasnosila nekaj vabiluser posted image user posted image

Memole, dobro, da si bile samo sanjeuser posted image .

Mene pa moj lubi jutri pelje na gala Valentinov koncert od Jana Plestenjaka..me je tko lepo presenetil...iiiiii, sem čisto srečna in komaj čakamuser posted image

Kako ste pa ve kaj?
Kaj novega?user posted image

clock-img

09.02.2009, 15:39

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Jeeeeeeeejuser posted image user posted image Super za urouser posted image

clock-img

10.02.2009, 07:54

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Ja moj je imel rdečo srajco in rdečo kravato čez si je pa dal še plavo srajco na črte!
Pa ati me je peljal pred matičarko ampak mojega tam ni bilo sem potem mogla it v neko sobo kjer je bil s pričo in nekaj so sestavljali!user posted image user posted image
Ja še dobro da so ble le sanje!user posted image

Nočna mora, ne sanje user posted image . Bo očitno ta stres pred poroko, še kake take sanje pridelal. user posted image Bo pa zato resnični poročni dan nepozaben.

clock-img

10.02.2009, 07:55

clock-img

zimbra

pencil-img

529

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Jeeeeeeeejuser posted image user posted image Super za urouser posted image

Ej, pa kje si ti bejbika? Nič več se ne oglašaš. Kaj je zdaj s tisto kavo? A na pomlad čakava? user posted image

clock-img

10.02.2009, 09:19

clock-img

Anonimen

Moram se oglasit, in povedat, da je moja hči pridna in je za poroko že vse zrihtala.Nazadnje je imela zmenek s fotgrfom in so šli skupaj si izbrat kulie za lepe fotke.Našla je preudovt kraj za fotografiranje.
Celo pri frizeju in vizažistu je že naročila, tako sebe, kot sestro in mene mamo.
Še dobro, da se spomnila pravočasno, kajti termini za tisti dan so že skoraj polni.Torta, cvetje, prstani, konfeti, vabila, zahvale, restavracia, meni, obleke, skratka vse.user posted image

clock-img

10.02.2009, 11:01

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

čestitke vsem bodočim nevesticam....user posted image
no tut jst sm bila nevestica in sem usodni DA izrekla,uf kok hitro čas teče,dve leti nazaj(2.6.2007 v bistri)....no letos bom pa priča najboljši prjatlci,ki se poroči v avgustu...

skratka želim vam čimlepši in čimbolj pravljični dan na poročni dan......user posted image

petra

clock-img

10.02.2009, 11:22

clock-img

memole

pencil-img

1376

Ejla!

Kako kaj?

Jaz grem danes po dovoljenje za cerkveno poroko v drugi župniji jutri bom šla pa v tisto župnijo uredit stvari!
Vabila so skoraj narejena papirja mi je zmanjkalo vsebina za v vabila bo pa od jutri naprej na tiskanju!

neva6 čestitke tvoji hčerki!
A lahko zaupaš lokacijo za fotografiranje?
Jaz iščem kakšno lepo lokacijo pa ne vem kje bi kaj bilo, kakšne soline pa odpadejo ker mi niti najmanj ni všeč lokacija!
Hvala!

In ostale kako gre?

Forum najina poroka pa spet šteka!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:21

clock-img

Anonimen

najprej čestitke, ker ste se odločile za srečni dogodekuser posted image user posted image user posted image

zdaj imam pa eno vprašanje: koliko pričakujete da bo vam brat ali sestra dala v vrednosti darilo, pa da ni pričauser posted image

clock-img

10.02.2009, 13:41

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Zanimivo user posted image . Sem dobila še eno idejo za najino torto user posted image , čeprav jo že imava naročeno.

< Sporočilo je popravil *maja -- 10.2.2009 13:42:01 >

clock-img

10.02.2009, 13:44

clock-img

*maja

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

zdaj imam pa eno vprašanje: koliko pričakujete da bo vam brat ali sestra dala v vrednosti darilo, pa da ni pričauser posted image

Jaz konkretno nič ne pričakujem, ker je še študentka brez prihodkov, mi bo pa tudi priča in mi bo plačala šopek (je pa to izrecno njena želja).

clock-img

10.02.2009, 16:24

clock-img

memole

pencil-img

1376

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

najprej čestitke, ker ste se odločile za srečni dogodekuser posted image user posted image user posted image

Moja sestra je meni priča in tudi če ne bi bila ne bi od nje zahtevala ne vem kakšne vsote in niti ne pričakujem kej zato ker mi pomaga pri poroki in mi to zadostuje!

clock-img

10.02.2009, 18:41

clock-img

total

pencil-img

4453

Pozdravček vsem,kako smo? Nekatere veselo napredujejo z pripravami,ene bolj pešamo...user posted image ,moj september je še daleč.Danes sma bla v 3 zlatarnah v okolici in morem povedat čisti polom,nič nimajo.Tak da juter šibamo v Karat pogledat,ker tam pa res imajo izbiro prstanov...,drug teden še v cvetličarno se zmenit,da mi da predračun za vse skupaj. Čaka me še izbira za obleko,upam da grem drug teden v MA in da kaj najdem..upam da bo obleka zame v SLO...user posted image
Sej bo,vse počas,jaz imam vse v glavi,sam imam še dovolj časa,pa še dopusti bojo vmes,se bom na morju sončla in študirala..user posted image user posted image user posted image
Glede daril jaz vem,da bom dobila vse denarno,sestra mi bo priča,in se kr malo bojim da ne bo pretiravala denarno,ker vem da me bo ful presenetla in starši od obeh tudi,ne pričakujem nič veliko od nje,sam vem da ne bo tako...je že napovedano.
Frizerko že mam,vizažistko grem še sprobat,vam pol povem kako sem se odločila,upam da kmalu.Za lase še študiram,če si bom dala podaljške....bom vidla kuk bojo lase zrasli do jeseni.

Mojca345 a bomo vidli tvoje slike? Martina kako je z očetom,dej se kaj javi,plis....user posted image Pa ostale,pište kaj,jaz mam dopust in uživam domauser posted image .

Bay

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

10.02.2009, 20:19

clock-img

soraia

pencil-img

308

pozdravljene nevestice!!!

Midva sva pa danes dobila soglasje iz hotela, tako da bova našisala še vlogo za sklenitev zakonske zveze izven uradnih prostorov in jo poslala na UE. Pa avbila sva dobila, jih bom poslikala in dala v album (jutri), pa kupila sva take stekleničke, kamor bova dala teranov liker, in na stekleničko napisala najini imeni in kraj poroke, pa jo še malo poslikala, in gor bova zavezala še konfetke in to bova dala svatom.

Pa pentlje za na avto smo nabavila, tako, da bo kmalu, kmalu res vse pripravljeno.

Pupiska uživaj na koncertu in potem poročaj!

MArtina javi se kaj, upam, da gre očetu na bolje!!!

clock-img

11.02.2009, 17:42

clock-img

majcci

pencil-img

521

Se vam malo javim, da poročam kaj je novega.
Se lahko pohvalim, da imam obleko user posted image . Sem jo dobila v Grazii.

Drugače pa počasi napredujeva. V pripravi so vabila. Nama jih bo pomagala narediti moja mami. Njegova pa nama jih bo verjetno stiskala.

Če bo vse po sreči, jih bova začela nositi okoli konec februarja. Sva pa ustno že sporočila večini pobavljenim, tako da ne bodo preveč presenečeni, ko se bova pojavila z vabili user posted image .

Za cvetje in aranžiranje sva zmenjena s sestrično, tako da ena skrb manj. Konfetke in povšterček za prstane nama bo pa naredila nona user posted image . Imava takšno aktivno sorodstvo user posted image .
Njegova mama vsak teden peče, da testira kaj bo spekla za poroko user posted image . Mi se pa bomo zredili user posted image . Čeprav sama nekaj hujšam user posted image . Zgleda da imam že tremo user posted image .

V kratkem bova šla še v nabavo obleke za dragega. Verjetno bova šla kar v Muro v Mursko Soboto. Dragi je drugače vsak dan v obleki, tako da ne bo za njega nič posebnega ta nakup user posted image .

Čevlje pa bova tudi počasi šla nabavljati. Enkrat ko bo čas user posted image .
Ostale malenkosti pa tudi. Imava še čas. Se nama ne mudi user posted image . Zaenkrat gre vse po planu user posted image .

Martina - upam da je s tvojim očetom že bolje user posted image
              Tvojemu sineku pa vse najboljše user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem