Super Pupsika, midva pa sva se včeraj dobila s cateringom na lokaciji. Smo se vse zmenili, ker je pred gradom fantastičen park, bomo imeli aperitiv in hladno predjed postreženo kar tam.
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra
Super Pupsika, midva pa sva se včeraj dobila s cateringom na lokaciji. Smo se vse zmenili, ker je pred gradom fantastičen park, bomo imeli aperitiv in hladno predjed postreženo kar tam.
Kul, tole se pa dobr sliši

.
Zimbra kako kaj kaže z nogavicami??
Kul, tole se pa dobr sliši
.
Zimbra kako kaj kaže z nogavicami??
Danes popoldan grem, bom prečesala vse štacunce, če dobim ti vzamem dvojko, tudi jaz mam rajši dvojko kot da sem potem vsa "nategnjena" v tistih nogavicah.
Najprej je iblo rečeno ob 20h, potem me prejšnji teden kliče, če lahko ob 19.30m, danes že ob 18.30

.

.

....Bog ve, kaj vse me čaka:))
So mi pa obljubile, da me ne bodo nič pogršale, ker grem na make up in k frizerju za dekliščino, tko da glavo mi bodo pustile pr mer

.
Aja, še to sem hotla...a ktera hod na depilacijo?
Jst sem se naročila zdej prvič, ampak kr malo kolebam, ker so mi kolegice rekle, da lahko dobim fajn vnetje ali pa kako alergijo, in se bojim da bi bla pikasta al pa kaj...mnenja prosim

..
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!