writing-img

RE: Poroka 2009

clock-img

04.12.2008, 22:36

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Total pazi le, da boš imela pravi modrček za pomerjanje, takega brez naramnic in belega. Na prvo pomerjanje sem jaz prišla s črnim in je potem blo kar nekaj smeha.. niti pomislila nisem na to, dokler nisem tja prišla. user posted image

Za čevlje pa ti je že Pupsika odgovorila, tudi v MA imajo par čevljev ki jih obuješ, ko oblačiš obleke.

clock-img

04.12.2008, 22:45

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Jaz pa nič ne hodim več pomerjat, pa bom šla, da lahko dam še jaz slikice v albumuser posted image

clock-img

04.12.2008, 22:47

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Jeeeeeeeeeeee pa mi je ratalo nafilat poste, da so mi končno podarili tretjo zvezdico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj mi dogaja......user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 22:50

clock-img

zimbra

pencil-img

529

go, Martina, go user posted image user posted image user posted image

Meni še veliko manjka do druge zvezdice, a do poroke vas bom že zasula s posti.
Jaaaaaa takoj na pomerjanje in sliko v album!

clock-img

04.12.2008, 22:52

clock-img

zimbra

pencil-img

529

user posted image user posted image user posted image grem spančkat... lahko noč punce.

clock-img

04.12.2008, 22:54

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Nočka...jaz tudi grem.....se grem stisnit k mojmu dragemuuser posted image

clock-img

05.12.2008, 00:18

clock-img

memole

pencil-img

1376

Čer čveke!

Lyra meni je pa tista mislim da je 12 slika po vrsti ko imaš eno tako srebrno verižico na rožice!user posted image
Una s perjem mi pa ni všeč ti pa lepo pristaja!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

clock-img

05.12.2008, 08:39

clock-img

Taia005

pencil-img

11

Jutro punce...
kje pa ste vse....
danes pa hodi Miklavžuser posted image ..jeeee, pa nam bo kaj prinesel......našim sončkom že a ne.......

Nič spet sem v službi......
lp

clock-img

05.12.2008, 08:48

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Živjo punce!

Ja,Miklavžek je danes...naša žaba je že včeraj imela Miklavža in lutkovno predstavo.
Je bila super duper pridnauser posted image user posted image user posted image Pa Miklavža in Parklja se ni nič balauser posted image .

Danes ji bom pa Miklavž še domov nekaj prineseluser posted image . Mi se za Miklavža bolj simbolično obdarimo...saj je v tem point aneuser posted image .
Kakšno mandaricnco, čokoladko in barvice ji bo prineseluser posted image

Taia, pridna si, pridnauser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

05.12.2008, 08:51

clock-img

zimbra

pencil-img

529

IZVIRNO SPOROČILO: Taia005

Jutro punce...
kje pa ste vse....
danes pa hodi Miklavžuser posted image ..jeeee, pa nam bo kaj prinesel......našim sončkom že a ne.......

Nič spet sem v službi......
lp

A si bla kaj pridna? Potem gotovo kaj dobiš... Tudi jaz čakam al dobim darilo ali parkeljna user posted image

clock-img

05.12.2008, 08:54

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Ej Pupsika, daj poglej malo na stran MA in mi svetuj kaj naj jutri probam.. saj že mam spisek oblek, bi pa rada še tvoje mnenje, ker maš isti okus. user posted image
Edini pogoj je, da nima nobenih naramnic, ovratnikov al česarkoli nad  linijo prsi.

clock-img

05.12.2008, 09:25

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ej Pupsika, daj poglej malo na stran MA in mi svetuj kaj naj jutri probam.. saj že mam spisek oblek, bi pa rada še tvoje mnenje, ker maš isti okus. user posted image
Edini pogoj je, da nima nobenih naramnic, ovratnikov al česarkoli nad  linijo prsi.

grem zdele takoj pogledatuser posted image

clock-img

05.12.2008, 09:38

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

A vam tudi nekaj nagaja, da sploh ne moreš na forum??Moram listat po zadnjih 50 sporočilih, da lahko spoloh odogovorim, če pa kliknem na forum partnerstvo mi skoz javlja neko napakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zimbra, LR so lepe z ovratnikom...La sposa ima tudi lepe samo malo ozke so spodaj, no tele so mi luštne:
Mireia
Medina
Macarena
Sej ostale od La Spose so tudi lepe, samo so ozke spodaj in to meni hecn stojiuser posted image

Two By Rosa
fuuul lepa je Sabina
Sandra
Salome
uuu Fadel je huda
Abaco
Fantastico...wow ta je skoraj cela kolekcija huuudauser posted image

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 5.12.2008 9:39:15 >

clock-img

05.12.2008, 10:03

clock-img

zimbra

pencil-img

529

PUPSIKA, SPLOH NE MOREM VERJETI, KOT DA BI BRALA MOJ SEZNAM!!! user posted image user posted image user posted image

Sori nevestice ker kričim, a sem tako navdušena.. Evo še moj seznam:

La Sposa: Medina in ****ien (ta je všeč moji sestri)
Two by RC: Sandra, Fantastico, Abel, Sabina, Simetria in Sofia

Zdaj pa res komaj čakam da se srečamo. user posted image

Ja, tudi mene zafrkava tale RR odkar so ga spremninjali. Včeraj se sploh nisem mogla logirat, tudi če mi je napisalo "prijava uspela" me je potem spet vrglo na prijavno stranuser posted image Kar neki, no..

clock-img

05.12.2008, 10:04

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Zakaj mi je zdaj pa tele zvedzice v ime obleke napisalo?user posted image
Pa probajmo tako: F.u.k.i.e.n ...

Nisem jaz kriva, da ima tako ime.user posted image

clock-img

05.12.2008, 10:21

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

zimbra, to je že kat mal spukiuser posted image ...da naju niso pri rojstvu ločiliuser posted image user posted image

Grem še to F. U.K. I.E.N.pogledatuser posted image

clock-img

05.12.2008, 10:43

clock-img

total

pencil-img

4453

Jutro punce,kak bljak dan...user posted image . Moj mišek se je pa danes uredil,bil je tako lep,so šli na lutkovno predstavo in slikanje imajo v vrtecu,pa Miklavža...user posted image Bo treba nekaj naštimat danes...Jaz bom tut nastavla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ve boste???

Zimbra juter greš v MA? O boš povedala,kako je,jaz tut že komaj čakam..user posted image Koliko časa si prej tuki poklicala?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

05.12.2008, 11:13

clock-img

zimbra

pencil-img

529

IZVIRNO SPOROČILO: total

Jutro punce,kak bljak dan...user posted image . Moj mišek se je pa danes uredil,bil je tako lep,so šli na lutkovno predstavo in slikanje imajo v vrtecu,pa Miklavža...user posted image Bo treba nekaj naštimat danes...Jaz bom tut nastavla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ve boste???

Zimbra juter greš v MA? O boš povedala,kako je,jaz tut že komaj čakam..user posted image Koliko časa si prej tuki poklicala?

Itak da bomo nastavle user posted image , če bomo kaj dobile je bolj vprašanje.user posted image

Ja, jutri zjutaj grem v MA, termin pa sem rezervirala enkrat v torek ali sredo, se ne spomnim več, ta teden enkrat. Baje zdaj v decembru še ni takega navala, bolj pričakujejo naval takoj po novem letu.

clock-img

05.12.2008, 11:22

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Itak da bomo nastavle user posted image , če bomo kaj dobile je bolj vprašanje.user posted image

jst sem pa že danes nastavla in danes dobilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 11:25

clock-img

zimbra

pencil-img

529

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lucy you!!! Bom danes jaz probala, če bo Miklavž kaj mimo hodil..

user posted image

clock-img

05.12.2008, 11:31

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

user posted image user posted image user posted image

Lucy you!!! Bom danes jaz probala, če bo Miklavž kaj mimo hodil..

user posted image

Zimbra ampak za tako zgodnje darilo moraš bit pa uiber pridna? user posted image

clock-img

05.12.2008, 11:36

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Zimbra ampak za tako zgodnje darilo moraš bit pa uiber pridna? user posted image

Sem, sem.. si čisto zaslužim.
user posted image

clock-img

05.12.2008, 11:42

clock-img

total

pencil-img

4453

Packe.....

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

05.12.2008, 11:43

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Sem, sem.. si čisto zaslužim.
user posted image

pol pa upam, da boš tko vesela darila kot jstuser posted image ...

user posted image

clock-img

05.12.2008, 11:45

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Packe.....

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem