cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del

clock-img

10.06.2008, 22:23

clock-img

pajac

pencil-img

6695

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

pr nas na žalost,no tokrat na srečo ni za bat...ker smo še samo sedeči...in samo ne-muvajoči....pa s sabo bomo imel blazine,brisače,deke,vse čisto in dezifincirano...in bo otrok čičal tamuser posted image

do morja je še nekaj časa bejba... NNNP preberi user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

10.06.2008, 22:23

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zalenka, saj sem najbrž jaz smotana, ampak ne najdem kje na tem free encoderju je za zmanjšat filmčkeuser posted image user posted image

če hočeš zmanjšat morš dat v drug format ker compres preveč uniči filmček. zato za net je fajn če daš v flv (flash) format k je kratek pa dovolj velka kvaliteta ostane. pokažeš ker muvi pa kam ti shrani in ti avtomatsko pretvori v flv in ej ful krajši. je pa res da na račku za pregled flv rabiš predvajalnik - ampak maš zraven riva flv player in je ok.

hvala, čeprav še vedno tega ne najdem na oni straniuser posted image
bom jutri še enkrat pogledala, sem mogoče že preveč utrujena

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

10.06.2008, 22:24

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

ti se kr smej jauser posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

10.06.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ti se kr smej jauser posted image user posted image

če si pa tolk dobr napisala...otrokuser posted image

clock-img

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

O saskija!!!

Kdaj pa greste na morje? Verjetno za doglo časa, ne.

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

clock-img

Anonimen

ti, pajac, vaša marela je pa prav šponskauser posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 22:26

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

evo nitka se je danes mal bolj konkretno plazila. če kero zanima: http://blog.pef.uni-lj.si/zalenka/2008/06/10/plazimo/

clock-img

10.06.2008, 22:28

clock-img

Anonimen

Bravo Nitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Isto dela Tjašauser posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 22:28

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

Nitka, superuser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

10.06.2008, 22:29

clock-img

Anonimen

Zalenka ampak Anita gre pa tko lepo pokonc,mislim ima pa ta visok stil plazenjauser posted image user posted image user posted image
Zakaj pa filmček tko prekinja?

clock-img

10.06.2008, 22:35

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Bravo Nitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Isto dela Tjašauser posted image user posted image

Bravo Tjaška user posted image user posted image user posted image user posted image

ma tile najini dve čebeli sta pa res čist čist isti ej. no edino da je tjaška manj groba in jezljiva in ni tolk glasna ko protestira user posted image user posted image

clock-img

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Zalenka ampak Anita gre pa tko lepo pokonc,mislim ima pa ta visok stil plazenjauser posted image user posted image user posted image
Zakaj pa filmček tko prekinja?

ker maš prepočasn računalnik pa buffer ne sfolga vsega  user posted image user posted image user posted image

kuko to misliš pokonc?????

clock-img

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Nitka bravo!!! No zdaj bo šlo pa vsak dan hitreje boš vidla!!user posted image user posted image user posted image

Joj, vas berem in se samo smejem....kakšne imate danes...user posted image user posted image user posted image prav luštno vas je brati.....
Zdaj grem pa počasi v posteljo...
Lahko noč!!

clock-img

10.06.2008, 22:36

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Rivi an morje gremo takoj po 25.6. torej med 25.6 in 30.6 do 15.8, potem pa grem že kar v službo, pred 25.6 pa bi naj šli še na en kratek dopust, ki pa še ni fiksno planiran. Mora Zoja še dobit prosto v šoli kak danuser posted image  eh res škoda, te bolezni, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image

BRAVO NITKA; PETERuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAdyB bila si čudovita nevesta, krasna družinicauser posted image user posted image

Poopskika veš kaj pravijo psihologi in psihoterapevti o tistih, ki si na nobeni sliki niso všečuser posted image user posted image user posted image user posted image  no ti ne bom povedala ugotovi samauser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

10.06.2008, 22:38

clock-img

Anonimen

Ja sej mi res dons počas delauser posted image

Mislim tko,da je tko lepo šibala oprta na celih rokicah.Mah ne vem kako naj napišemuser posted image

clock-img

10.06.2008, 22:38

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

hvala hvala. sej vem da ste to ve dale čez že dva mesca nazaj, ampak jest sm pa kr u devetih nebesih k se je končno splazila.
v četrtek mava NFTH in je vedla, da bo mogla kej pokazat user posted image user posted image user posted image .

nč zdej grem pa spat, nočko.

dogaja pa res dones na ful user posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 22:39

clock-img

Anonimen

O Saskijauser posted image

clock-img

10.06.2008, 22:41

clock-img

saskija

pencil-img

1852

vse ste super na slikcah-sisy, srusa,ladyB, poopsika....

babnce bodi srečne kakšne ste dokler ne boste permanentno noseče kot sem jaz- ko sem spet danes dobila en komentar, da zgledam noseča, ker sem vsepovsod suha samo trebuh imam. jao, jao... nič grem malo nutele pojest, nič telovadit pa spat.user posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

10.06.2008, 22:42

clock-img

saskija

pencil-img

1852

ja jaz sem tudi vesela da lahko malo tu gor čepim in moža zanemarjam in svoje telouser posted image user posted image user posted image dobro si slikala ni kaj danes!!user posted image

clock-img

10.06.2008, 22:42

clock-img

Anonimen

Saskija kaj če je to res od gospe Mirence?

clock-img

10.06.2008, 22:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

ja jaz sem tudi vesela da lahko malo tu gor čepim in moža zanemarjam in svoje telouser posted image user posted image user posted image dobro si slikala ni kaj danes!!user posted image

A veš kako pravijo unim k mislijo da imajo slabo postavo?Ne veš?No kr sama pogruntej.............user posted image

clock-img

10.06.2008, 22:44

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

lepo, da z nami mal poklepetašuser posted image user posted image user posted image

o vajah raje nebiuser posted image user posted image ...hm...a ne hodiš vsak dan na Pohorje??

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

10.06.2008, 22:45

clock-img

Anonimen

Mene je pa danes eden vprašal kolk je Tisa stara pa sploh nisem znala povedat a 9 al 10user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 22:46

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

zalenka user posted image user posted image user posted image user posted image barvo za plazenjeuser posted image user posted image naša se ne zna, zna pa sama stat pa nekaj korakov tud že sama naredi brez pomoči.

lady super družinca ste,prekrasna nevesta,lep sinček....... vse naj najuser posted image user posted image user posted image

SUPER SREČANJE vse ste user posted image vaši otroci pa user posted image user posted image   Upam da se vam še mi kdaj pridružimo, no ja seveda če me boste sprejeleuser posted image

no Petra pa Janeza sem pa skoraj pozabla pohvalit za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

10.06.2008, 22:46

clock-img

Anonimen

abc-a češ vidt eno slikcoooo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem