writing-img

RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del

clock-img

04.06.2008, 07:48

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Oznanjam da imamo PRVO BUŠKO user posted image user posted image user posted image  in sicer od PLAZENJA PO VSEH 4 na dolžini cca. 1,5m user posted image user posted image user posted image  ...sicer se je vmes ene 3x vsedla-ampak učinek pa je bil ........Vam ne morem povedat kok sem vesela-kar sama od sebe je odšibala v svojo sobo in na koncu tresnila s čelom v tlauser posted image Joj, kakšen jok je bil user posted image user posted image user posted image

super za puzanje, pa user posted image  za buško, mark se še zdej včasih kar prekucne, pa na parketu kar zaboliuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

04.06.2008, 07:48

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

midva sma že tud eno uro gor, pa ponoči sma spet eno uro TV gledla - no jaz, Luka je spal na meni. Ko sem ga pa dala nazaj v postlco, pa kot da je vaservagauser posted image user posted image user posted image
Sisy - Saskiji sem napisla sms, tak da sem prebrala tvoj post.
Antilopa mi prosim javiš kje dvignem tvojo omarouser posted image

clock-img

04.06.2008, 08:00

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

Talika, ti prinesem jutri fredov obroč?

clock-img

04.06.2008, 08:17

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Včeraj sva se s saskijo zmenili, da mi posodi fredov obroč, tako, da ga lahko Antilopa ti posodiš Sisy, če je tako ok? Pa ga lahko jutri prineseš in ga bomo dostavili Sisy.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

04.06.2008, 08:20

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Talika,Antilopa,Kawasakica,Saskijauser posted image  - tole za Fredov obroč bi bilo super,bi bila zelo hvaležnauser posted image

Poopsika-midva sva ta zadnjo ograjco po tej ceni dobila...Dej pokliči pa vpraši če še majo...Če nimajo v BTC-ju majo pa zihr v kakšni drugi BC poslovalnici. Aja pa za dons žal odpadeuser posted image  Ker zunaj dežuje je moj vzel avto...Razen če imaš varianto da do mene prideš....user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 4.6.2008 8:21:41 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

04.06.2008, 08:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Talika,Antilopa,Kawasakica,Saskijauser posted image  - tole za Fredov obroč bi bilo super,bi bila zelo hvaležnauser posted image

Poopsika-midva sva ta zadnjo ograjco po tej ceni dobila...Dej pokliči pa vpraši če še majo...Če nimajo v BTC-ju majo pa zihr v kakšni drugi BC poslovalnici. Aja pa za dons žal odpadeuser posted image  Ker zunaj dežuje je moj vzel avto...Razen če imaš varianto da do mene prideš....user posted image

kva ste dobre s tem obročomuser posted image .

Ne morem do tebe, ima Simon ves dan sestankeuser posted image ...

A jutr pa nikakor ne moreš v Celje?user posted image Sej vem..ful za pakirat..

clock-img

04.06.2008, 08:30

clock-img

tikca

pencil-img

936

user posted image  me kar odjavlja grrrr!!

Sem slišala, da se baje ne sme voziti čez mejo mesnih in mlečnih izdelkovuser posted image  A ve katera kje v Umagu je kak večji trgovski center?

clock-img

04.06.2008, 08:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Sem slišala, da se baje ne sme voziti čez mejo mesnih in mlečnih izdelkovuser posted image  A ve katera kje v Umagu je kak večji trgovski center?

Ja res je za meso in mlekouser posted image
V Umagu imaš ful veliko trgovino ala mercator, spar...v ind. coni, matr sem poazbila kako se ji reče...jooooj

Drugače je  še Konzum ampak ta k se ne spomnim imena je večja in boljša...

clock-img

04.06.2008, 08:39

clock-img

tikca

pencil-img

936

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

V Umagu imaš ful veliko trgovino ala mercator, spar...v ind. coni, matr sem poazbila kako se ji reče...jooooj

Aha, no vsaj nekaj. Ker v kaki privat mesnici ziher nebi kupila mesa. Hvalauser posted image

clock-img

04.06.2008, 08:43

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

Sisy, obroč dam potem jutri Poopsiki user posted image

Poopsika, greš ti potem jutri z mano domov ali vaju pride Simon iskat? Iščem vse možne variante user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

clock-img

04.06.2008, 08:43

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

jst se pa sploh ne sekiram...S sabo bom ceu karton mleka vzela,pa jogurtke,skutke....Pa fajn v prikoli skrila pa bouser posted image  u Umagu je največji šoping center kje prodajajo od igle do slona nakupovalni center GETRO.

Poopsika-sej bi šla v Celje pa mi to vzame ceu dan to pa žal ne gre...če bi se dobile v Lj. bi še prišla tko pa...žouuser posted image

clock-img

04.06.2008, 08:44

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

Ne vem, če misliva isto, ampak ena velika (kot diskont) je malo bolj ven iz Umaga, če greš proti Sloveniji po notranji strani (ne ob morju)... mislim pa, da se imenuje Getro user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

tikca, prosimuser posted image ..sej, če se bom spomnila "ta druge" trgovine ti sporočim.

antilopa, kakor ti je lažje...verjetno bom šla kar s Simonom ...Če boš ti omaro vozila domov valda, da se ne bomo vsi stiskali v avtuuser posted image

clock-img

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

hvala hvala hvala hvala stokrat hvalauser posted image  Pupsika pridem v petek potem ponj,bo ok?

clock-img

04.06.2008, 08:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

hvala hvala hvala hvala stokrat hvalauser posted image  Pupsika pridem v petek potem ponj,bo ok?

zmenjen.

clock-img

04.06.2008, 08:47

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

antilopa, kakor ti je lažje...verjetno bom šla kar s Simonom ...Če boš ti omaro vozila domov valda, da se ne bomo vsi stiskali v avtuuser posted image

no, saj zato sprašujem user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 08:47

clock-img

mony5

pencil-img

1342

ej Sisy pa potem ne bo nič od kave danes???

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

clock-img

04.06.2008, 08:48

clock-img

April

pencil-img

5459

jutro!

hehe, imate del s tem fredom. Sem šla prav gledat kok stane. Jaz imam rajši svoje, ker če imam kaj sposojeno, se vedno bojim, da bom kaj uničla...pa konec koncev te sploh ne pride nič ceneje, če ga kupiš. Ker ga vedno lahko prodaš, ko ga več ne rabiš.

Kaj boste danes počele? Midva bova šla mal v hrib. Imam itak nahrbtnik. tako da je vseeno, če dežuje.

clock-img

04.06.2008, 08:49

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Dobro jutro. Smo bili v Ikei, ampak nismo skor nč vidl, ker v zgornjem štuku že vse štimajo za novo sezono, tko da je blo skor vse podrt. Sem pa najdla šparovce in stolčke. KAko se čmo zdej zmenit? Antilopa, a lahko danes pridemo do tebe? A ti jutr greš v Celje? A April pa Rivi gresta tud?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

04.06.2008, 08:52

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

ej Sisy pa potem ne bo nič od kave danes???

žou ne,razen če se ti prpelješ do Črnuč.

clock-img

04.06.2008, 08:52

clock-img

April

pencil-img

5459

Jaz čez mejo vzamen s sabo kar rabim za par dni. V lokalno mesnico nimam predsodkov hodit. Pa ponavad na morju itak ribe jemo. Te so pa direkt z vode.

clock-img

04.06.2008, 08:53

clock-img

mony5

pencil-img

1342

dobro jutro!

Nas sedaj nekaj časa ni bilo in se vam spet malo javim! Mi smo ok, Zoji gre ven že 5-i zobek, po vseh štirih še ne gremo, smo bolj lene sorte,...... Jst sem pa tudi dobro predvsem takrat ko je sonček zunaj!

Čestitke vsem za obmesečnico, za sedenje, za morje,...........

Mi pa gremo na morje 1.7. do 12.7. k Zadru (Privlaka) pa še razmišljam, če bi Fredov obroč kupila, potem pa gremo od 14.7. do 21.7. v Grčijo (Santorini)!

Pajac a je bil Peter na letalu priden?

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

clock-img

04.06.2008, 08:53

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: April

jutro!

hehe, imate del s tem fredom. Sem šla prav gledat kok stane. Jaz imam rajši svoje, ker če imam kaj sposojeno, se vedno bojim, da bom kaj uničla...pa konec koncev te sploh ne pride nič ceneje, če ga kupiš. Ker ga vedno lahko prodaš, ko ga več ne rabiš.

Kaj boste danes počele? Midva bova šla mal v hrib. Imam itak nahrbtnik. tako da je vseeno, če dežuje.

za tist dvakrat ko ga bom uporabila,če sploh, se mi ga ne splača kupovat.

clock-img

04.06.2008, 08:54

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: April

Te so pa direkt z vode.

če verjameš v palčke jauser posted image

clock-img

04.06.2008, 08:54

clock-img

April

pencil-img

5459

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Dobro jutro. Smo bili v Ikei, ampak nismo skor nč vidl, ker v zgornjem štuku že vse štimajo za novo sezono, tko da je blo skor vse podrt. Sem pa najdla šparovce in stolčke. KAko se čmo zdej zmenit? Antilopa, a lahko danes pridemo do tebe? A ti jutr greš v Celje? A April pa Rivi gresta tud?

Hvala. Ti moje prosim kar rivi daj. Pa jo bom prosila, da plača. Mislim, da bo jutri v Celju. Drgač pa vse skupaj Antilopi, pa bo potem ona rivi predala, rivi pa meni.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem