IZVIRNO SPOROČILO: pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy
no k smo že pr noricah
Mi gremo v nedeljo skupi na morje s kolegi in njihova punčka je ravno norice "prebolela"... Upam da ni več kužna...Ampak vseen...Če jih Sara na morju dobi verjetno ne bo nič hudega ane? Razn če bi imela vročino ane?..Njihova punčka je imela namreč vsega skupaj samo ene 8 pikc ,nč vročine,nč slabega počutja...
No jst fenomen ki pa so me očitno v otroštvu v vato zavijal
pa nisem prebolela NOBENIH otroških bolezni, torej bi jih recimo lahko tut fasala...A je varianta da zdravniku rečem za kakšen antibiotik-za vsak slučaj? Kako je s tem pr odraslih?
No, če bo prebolela navadne norice ne bo nič hudega... Je pa kužna. Lahko pa se zakomplicira in je takrat fajn da greste domov... Sicer pa tuširanje, pivnanje in ne na sonce. Kolegica mi je danes svetovala Antibacterial skin repair losion in kremo od Avene, ki je pri njeni kolegici zelo hiter posušila norice in nehalo jo je srbet...Imej s sabo kaj za zbijat vročino in Claritine sirup, da jo ne srbi tolk...
Zate pa je tako: zelo verjetno je da si jih prebolela. Če pa nisi: potek je ponavadi hujši, kot pri otrocih, ukrepi so enaki... V poštev pride Virolex samo to dajo le, če si res PIKAPOKA....
hvala za info pajac,zlata si...
Torej za odrasle ni nujen antibiotik? A ni Virolex za hrepes?

al sem jst neki pomutila?
Claritine ima že kolegica zarad tamale pa ga bo vzela s sabo,za tuširanje in sonce mi je pediatrinja tut rekla,tisti losjon bom šla pa za vsak slučaj kupit....
Itak če se zgodi da kakšna hujša varianta noric šibamo domov...So bile pa besede sestre naše pediatrinje ko sem jo vprašala kaj če jih na morju fašemo: "jah sej imajo otroci norice lahko tut na morju ane

" In ko sem vprašala če obstaja kakšno mazilo ali kaj podobnega ter kakšni ukrepi v tem primeru sem dobila odgovor le tole s tuširanjem,MAZILO pa baje po njenem ne obstaja nobeno