writing-img

Ali sem noseča?

clock-img

28.05.2008, 11:27

clock-img

Anonimen

Imam en problem in sicer:
bila sem bolana in sem izbruhala kt. Ko bi morala dobiti menstroacijo je ni bilo. Teste sem naredila 3 vsi so bili negativni. Klicala sem ginekologinjo in je rekla da naj kar naprej jem kt. Sedaj pa bi morala dobiti menstruacijo pa je spet ni! Ali je imela katera podobno izkušnjo? Teste sem delala različne na različne dneve?

clock-img

28.05.2008, 11:30

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Počakaj še malo, čas ti bo pokazaluser posted image

clock-img

28.05.2008, 11:31

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Menstroacijauser posted image = menstruacijauser posted image

Če si opravila  3 razl. teste na razl. dneve in so negativni najbrž nisi noseča. Po mojem se ti je ciklus zmešal. Si bila bolana, da si bruhala?

clock-img

28.05.2008, 11:35

clock-img

Anonimen

Ja imela sem virus zato sem bruhala in izbruhala tabletko. Od takrat pa nimam menstruacije. Sm pa ful napeta pa čudn se počutm.

clock-img

28.05.2008, 11:39

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Če si bila bolna je čisto možno, da ti je bolezen zmrdala ciklus. Napeta pa si najbrž zato, ker bo M prišla. Testi so kar zanesljivi, zato se ne boj. Če pa M ne bo se naroči pri svojem gin..

clock-img

28.05.2008, 11:58

clock-img

srki

pencil-img

9222

Sem ziher, da nisi.

clock-img

28.05.2008, 11:58

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Sem ziher, da nisi.

jaz tudi. Edino, če bi rada bila.

clock-img

28.05.2008, 13:26

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

In kako naj mi vemo, če si ti noseča user posted image ?

clock-img

28.05.2008, 13:29

clock-img

liam

pencil-img

373

mislim, da ni blo vprašanje al je noseča, ampak ali je možno, da je zanosila potem, ko pač eno tabletko ni vzela... ne vem no jst sm to tak razumela...

clock-img

28.05.2008, 13:31

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: liam

mislim, da ni blo vprašanje al je noseča, ampak ali je možno, da je zanosila potem, ko pač eno tabletko ni vzela... ne vem no jst sm to tak razumela...

ja, ne vem no, vprašanje v naslovu posta je čsito jasno: ali sem noseča? kaj potem sprašuje user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:35

clock-img

Anonimen

Lahko še meni odgovorite? Prosim, prosim, prosim user posted image user posted image user posted image

Ali sem noseča, ker imam naslednje znake: ful mi je vroče, nimam apetita in ful sem žejna.
Hvala vam za odgovor.
SEM NOSEČA?

clock-img

28.05.2008, 13:39

clock-img

liam

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

ja, ne vem no, vprašanje v naslovu posta je čsito jasno: ali sem noseča? kaj potem sprašuje user posted image

Volga samo en kometar imam na tvoje poste, ki sem jih do sedaj prebrala tudi na drugih temah ne samo ne tej: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil liam -- 28.5.2008 13:43:30 >

clock-img

28.05.2008, 13:41

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Vulga samo en kometar imam na tvoje poste, ki sem jih do sedaj prebrala tudi na drugih temah ne samo ne tej: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, še dobr, da nisem vulva. user posted image  Saj za ene pa sem user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:43

clock-img

liam

pencil-img

373

Vulga samo en kometar imam na tvoje poste, ki sem jih do sedaj prebrala tudi na drugih temah ne samo ne tej: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, še dobr, da nisem vulva. user posted image  Saj za ene pa sem user posted image

Popravljeno

clock-img

28.05.2008, 13:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lahko še meni odgovorite? Prosim, prosim, prosim user posted image user posted image user posted image

Ali sem noseča, ker imam naslednje znake: ful mi je vroče, nimam apetita in ful sem žejna.
Hvala vam za odgovor.
SEM NOSEČA?

Definitivno si. Sam potem sem jaz tudi, sam da jaz apetit imam.

< Sporočilo je popravil hothien -- 28.5.2008 13:51:45 >

clock-img

28.05.2008, 13:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

a veš kaj pa mene zanima? kak prideš na dotično temo, če si ne prebereš naslovauser posted image

...vox populi...

clock-img

28.05.2008, 14:10

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Vse ste noseče!

Vsem je vroče, tečne ste, imate težave s koncentracijo, težko kontrolirate svoje živčke.... Vse to je definitivno delo podivjanih hormonov. user posted image

clock-img

28.05.2008, 14:13

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Očitno sem tudi jaz noseča, ker imam vse naštete znake user posted image user posted image user posted image .

clock-img

28.05.2008, 14:15

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Vse ste noseče!

Vsem je vroče, tečne ste, imate težave s koncentracijo, težko kontrolirate svoje živčke.... Vse to je definitivno delo podivjanih hormonov. user posted image

silvija, Hvala user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.05.2008, 14:26

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 16:54

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala vam za odgovor.
SEM NOSEČA?

Sem pogledala v svojo magično kuglo.

Ja, si.user posted image

clock-img

28.05.2008, 20:14

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Pomoje nisi. Se ti je samo ciklus malce zmešal.

Drugače pa javi, kako je.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

28.05.2008, 20:34

clock-img

spps

pencil-img

14046

kr ,ko sem videla naslov teme,sem si kr mislila,da bo nekaj takega v nadaljevanju....user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

28.05.2008, 20:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Vse ste noseče!

Vsem je vroče, tečne ste, imate težave s koncentracijo, težko kontrolirate svoje živčke.... Vse to je definitivno delo podivjanih hormonov.

user posted image  kaj ste dobre, punce!!user posted image

clock-img

28.05.2008, 20:38

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

spet samo podjebavanje ene druge.mislim samo pomagati bi ji morale in povedati svoje mnenje ne pa jo nadret.mislim...........

po moje pa nisi noseča,so se ti samo cikli pomešali.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem