Punce, nimam časa, ampak čestitam vam za vse pluske, vse pikice, ki ste jih dobile, in vse frnikulce, ki vam pridno rastejo
.
Jaz sem zdaj čisto v pripravah za rezervacijo dopusta, pa se potem fino zamotim. Po dopustih bo pa tako že kmalu september tu. Samo tale dež naj neha nalivati. Midva bi rada že naslednji teden za pet dni na morje skočila, samo, če bo takšnole vreme, mi je brez zveze.
Me je pa danes Reško klical - mi je skoraj srce ven vrglo, ko sem videla, kdo kliče
. Si ne bi nikoli mislila, da bo imel lahko nekdo takšno avtoriteto pred mano
. No, potem me je pa vprašal, če nam je uspelo, da nima nič zapisano. Sem rekla, da sem ga klicala, da nam ni in da je bil v Postojni pa si ni zapisal. Pa on, aja, da potem pa ok. In jaz, da je rekel, da naj septembra prideva in on, da ja, da velja. Vam povem, da sem mislila, da bo priznal, da jim je najin otrok pri transferju na tla padel
. Moj zdaj sanja, da pikice sigurno sploh nisva dobila, da takrat, ko je šel embriolog iz sobe ven, pogledat, če je bila pikica prenešena, in prišel nazaj ponovit vajo, da mu je Lučka sigurno na tla padla
. In da tega ni priznal
. Pa naj se moj sonček tako tolaži, če mu je lažje
. Ampak je že name prenesel.
Punce, uživajmo poletje, jeseni pa upam, da se tudi me, ki nam noče in noče uspeti, pridružimo nosečkam
.
Kajsica, ti pa glej, da se junijskim nosečkam pridružiš
. Pija, ti pa bodi najlepša nevesta to soboto
. Gigi, ti se pa na gledanje fuzbala spet pripraljaš
? Si skoraj hujša kot moj muc
.
Lubčka vsem
.