si bla od hudimana pridna v tako kratkem času ...
Kar se tiče s-grama na GK ... mojga sem mogla prjavt in ko je prišel svečani datum, sva šla v LJ v velikem pričakovanju, da bom šla lahko skupaj z njim v sobo čudes, pa so me nagnali ven in je revček šel sam ... pravi da je en cimerček velik ala WC notri pa ena sto let star Playboy pa koledar z golo teto in to je to ... baje da obstaja tudi soba za pare

... verjetno je zapečatena

... in seveda, ko konča, lahko zapusti bojno polje

... tam v čakalnici je prav divje ... en cel bataljon tipčkov, ki čakajo in pol jih una teta kliče notr po priimkih, na kontra strani, pa čakajo ženske ali pari za v dve ordinaciji ... nč kej lušno, no !! Moj je reku, če bi mogu še enkrat it, pa če me ne bi pustila una teta zraven, pol bi paon kr njo za lase vleku v tist mali cimr, pa da mu ona pomaga, k je tolk neprijazna - sem crknla od smeha, kolk ga je to razpištollo k me je ven nagnala ......

... in pol sem si ga še predstavljala kako on to izvede ... se nisem mogla nehat smejat, solze so mi kr špricale iz oči ...