writing-img

RE: IVF/ICSI junij

clock-img

20.06.2008, 19:30

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Bi bil pa hec, a ne da, da se ji na vratih pojavimo... user posted image user posted image user posted image

Ampak verjetno nima dovolj piva na zalogi.user posted image  Kljub ohceti.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

20.06.2008, 19:31

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Bi bil pa hec, a ne da, da se ji na vratih pojavimo... user posted image user posted image user posted image

Ampak verjetno nima dovolj piva na zalogi.user posted image  Kljub ohceti.

zihr ne, je rekla danes, da se ga je včeraj malo razveselila

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.06.2008, 19:31

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ti si se pa morala ornk stimulirat s Miličem, kaj

Pa prav nenavadna je ta reč. V tem ključnem, menopurnem delu postopka niti ne, sej se je sezona že končala. Res misteriozno. Kaj pa veš, mogoče me pa nekje globoko v podzavesti čist en drug stimulira pa o tem nič ne vem. Morda kak sodelavc, ki ga vsakodnevno videvam user posted image .

A z Drobkom pa meniš, da sta si usojena? Mrbit pa res. Sam, srce, ne morš rečt, da se grebemo zanga. Sej vidš, da smo že čist roke dvignle user posted image . Kdo se bo s tabo in tvojo brazilsko pito kosal?!

Žižek, ti čist verjamem, da imaš pozitivno izkušnjo in prov je tko. Sej tud jaz nočem rečt, da je bla katastrofa al kej tazga. Definitivno pa ni primerjave s Saškom.

Jap, Dejzi, prav Romkinja. A da si jo porajtala, mišmiš? Drugač pa, kake ti to dezinformacije širiš, Dejzi? Mlinčka bla na veliiiiko tekmah. Živi pa definitivno bližje tebi, kot meni user posted image . Al ti to na mojga neposrednega soseda ciljaš? Phe, ta me kvečjemu destimulira user posted image .

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 20.6.2008 19:33:37 >

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

20.06.2008, 19:32

clock-img

blanč

pencil-img

3419

evo dejzi
dober tek
user posted image

clock-img

20.06.2008, 19:33

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

evo dejzi
dober tek
user posted image

pismu Blanči nehaj, to bi pa še jaz jedel zdejle

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.06.2008, 19:34

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

nosečke niso usuteuser posted image

Pa res niso. Same lepe mi ven meče na guglu. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

20.06.2008, 19:34

clock-img

blanč

pencil-img

3419

jaz tudiuser posted image

clock-img

20.06.2008, 19:40

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Zdaj bom pa še jaz lačna postala...

lačna česa?

Sendviča user posted image

clock-img

20.06.2008, 19:42

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka
Al ti to na mojga neposrednega soseda ciljaš? Phe, ta me kvečjemu destimulira user posted image .

Kaj pa veš, kaj tvoje folikle stimulira? Mam jaz tebe in Miliča na sumu. user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Malo me RR heca.

clock-img

clock-img

blanč

pencil-img

3419

user posted image

Jaz zdele tole jem. njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii kandida pridi, boš mal nafotrana "again"

clock-img

20.06.2008, 19:43

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Malo me RR heca.

pismu mene tudi, mogoče so se na RR zarotili proti nam, da nam ne bo uspelo podreti rekorda

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.06.2008, 19:43

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Tale kebab pa tud mene stimulira. Kaj je zdaj? A vse jeste? Še malo pa bo fuzbal.

clock-img

20.06.2008, 19:44

clock-img

blanč

pencil-img

3419

punce jaz grem še mal v del. akcijo. Če imate voljo lahko pridete do mene bo pol tak likof, da ga še v Celju ni bilouser posted image

clock-img

20.06.2008, 19:46

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Malo me RR heca.

pismu mene tudi, mogoče so se na RR zarotili proti nam, da nam ne bo uspelo podreti rekorda

Ti, ti RR! user posted image

Čeprav, boljše, da sem tiho. Zadnjič sem na eni temi videla, da so jih takoj opozorili, ko je ena drugo vprašala, če sta se nekje videli in ni bilo v kontekstu z naslovom. Sem si rekla, madona, nas pa pridno na mir pustijo. user posted image user posted image user posted image  Mogoče se jim pa smilimo in se zavedajo, da mormo met malo radosti v življenju (pir in sex user posted image user posted image user posted image  - jaz bolj pir)

clock-img

20.06.2008, 19:46

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Daisy

jest sem šla samo eno brezkofeinsko kavo skuhat, me spet ta utrosth krivi na kavču

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.06.2008, 19:47

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

punce jaz grem še mal v del. akcijo. Če imate voljo lahko pridete do mene bo pol tak likof, da ga še v Celju ni bilouser posted image

Z veseljem! Ampak zdaj bi po moje po angleško vozila. user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.06.2008, 19:48

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Malo me RR heca.

Čeprav, boljše, da sem tiho. Zadnjič sem na eni temi videla, da so jih takoj opozorili, ko je ena drugo vprašala, če sta se nekje videli in ni bilo v kontekstu z naslovom. Sem si rekla, madona, nas pa pridno na mir pustijo. user posted image user posted image user posted image  Mogoče se jim pa smilimo in se zavedajo, da mormo met malo radosti v življenju (pir in sex user posted image user posted image user posted image  - jaz bolj pir)

ja mi imamo kar srečo, to da nas pustijo pri miru, je pa po moje zato, ker se tudi oni zabavajo pri vseh naših neumnostih.

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.06.2008, 19:48

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Daisy

jest sem šla samo eno brezkofeinsko kavo skuhat, me spet ta utrosth krivi na kavču

Ja, ta kava bo pa res pomagala. user posted image user posted image user posted image

Čaki ti bom jaz neki našla...

clock-img

20.06.2008, 19:49

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Daisy

Ja, ta kava bo pa res pomagala. user posted image user posted image user posted image

Čaki ti bom jaz neki našla...

upanje ostaja...

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.06.2008, 19:51

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Malo me RR heca.

Jaz pa le in zgolj samo pir user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

20.06.2008, 19:51

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Evo da ti serviram kavo...

user posted image

clock-img

20.06.2008, 19:52

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

user posted image

Dejzi carica user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

20.06.2008, 19:53

clock-img

mismis

pencil-img

10486

user posted image

tukaj bi se pa z veseljem odrekla kavi in bi samo smetano polizalauser posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.06.2008, 19:53

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Pupke, mene je vmes že zmatralo, mogoče vas pridem kasneje še kaj pogledat, če ne boste že kake šrange kje postavljale user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem