Ooooo, nokes, bejba, lej jo, k me je zvohala
! Valda vem, kera si in to brez naglaska. Kul! Ma itak, da se v sredo vidmo! No, khm, da ne bom kej prehitr rekla, sej sem razložila mojo štorijo od prvič, ne? Veš, kaj 4 celice so puna kapa. Če spremljaš tale čvekeraj, si verjetno opazla, da se uveljavlja pravilo manj je več. Naše pupe z "malo" celicami kar v visokem odstotku postajajo
.
A se spomniš danes une punce, k je not pokukala in me k vratom poklicala? Z uno sva bli januarja skupi na punkciji. Ona je mela, pazi to, 32 celic
. Resno. In mi dans pove, da so od vse te robe na koncu ostali 3. Pa še to ta tretji, k so ga zamrznli potem ni preživel odmrzovanja. Tko da... Dej javi se še kej, si multi simpatikus. Samo glede na to, da si pred 4 mesci nehala kadit, te opozarjam, da bi te znale tule v ornk skušnjavo spravt
. Kar se pira tiče pa sploh.
Drugač pa, če si kul, res ni potrebe nekega haloja okol arcnij zganjat (jaz antibiotike sicer sem vzela), utropožiraj in potem utropizderaj je pa nujen, ja. Obavezno! Nema trte mrte! Sem pa jaz tud čist fajn. Napihnjena, prevetnivno sključena, sicer pa bp.
A pol ste vse na TV nalimane
? Jah, kaj čmo, sej bo kmal konc
.