Ajej, ajej, ajej, kajšica, pa ne, noooo. Pa tolk sem navijala. Drži se, poberi se, na morje se dajta s tvojim, pa čim manj mislit in v jeseni gremo naprej.
O naša larica je ven pošpegala. Viš larica, jaz te tolk pogrešam, da kar drugim tvoj naglas pripisujem. Kako si deklič, že v akciji? Te mam na sumu...
Žiži, za zvečer sem že pripravila oranžno majco, samo po pir moram še skočit. No mogoče se bom zadržala, pa poslednjega včerajšnjega spila. Naš je šel v trgovino in mi ga pozabil kupit. Jz sem mu pa pozabila naročit. Težka usoda. Ja tickerja pa res nisem vidla, ker si me včeraj nahecala, pa sem že gledala. Zdaj ko sem ga pa videla lahko pa samo to povem - ko pride s-day bom nazdravila zate s šampanjcem.
Gretka a tebe pa v ponedeljek spet luknjajo?
Hedi, a ti pa po nepotrebnem safer furaš. Nehat, če ne bom miš rekla, naj me sproti pobere, pol te bova pa skup prebutali.
Miš, a ti si pa zdaj žiži začela nagovarjat, naj še tri mesece ne sexa? Ti hudiča, boga žiž.
No, jaz se pa že cel dan psihično pripravljam na pospravljanje, pa mi ne uspe. Že petkrat se je pija mimo mojega bloka peljala - petkrat so že trobili kot nori.
Ima pa res čudovit dan.
Ker vidim, da ste mi vse na sončka ušle, bom šla pa še jaz pospravljat, al pa pač neki počet.
Mlinčka - v četrtek grem k tvoji zobarci. A moram kaj posebnega s sabo vzet. Kolk pa dnarja to košta? A kartice jemlje? Pardon, ker smetim temo.