Da se še jaz pofočkam na novi temi
včeraj sem zatajila, pa vidim, da vam je z limanjem dobro šlo. Jaz tko tega ne morem počet. Tut če ni blo 200tke, je pa vseeno rekord za en mesec.
Vsem junijčicam želim, da bi se trend iz druge polovice maja nadaljeval, da bo daljši seznam nosečk, kot tisti z objemčki.
Mišmiš, bravo! Zdej še pesmi pišeš
Kaj pa seznam priporočeno, odsvetovano, si pozabila
Zvezdica, ne se sekirat zaradi tistega malega izcedka. Če je rjav, se ziher še malo od zadnjič čisti. Vidla si dve piki in to je to. Bodi pozitivna. Jaz sem ti glede hormona že zadnjič napisala, da na ta način, kot ga zdej kontroliraš je brezveze. Če želiš vedet, ali pravilno raste, moraš test ponovit čez dva dni. V tem času se mora podvojit. Torej, če je na ponedeljek 2000, mora bit v sredo 4000, v petek 8000 itd. Se pa hormon navadno kontrolira do 5. tedna, ko se pa nosečnost že vidi v maternici, se tega ne počne več. In ti si svoji pikici že vidla! Če ne bi bli dovolj veliki, bi ti Reš povedal.
Hedvika, jaz se med stimulacijo nisem nč zredila, sem se pa zato zdaj
te bo ziher še progesteron nafilal
Mišek, živjo! Sej čist vedno pa niso maratonski posti, takrat ko se murkota ne lepi
Dajamaja, jutri! Paketek čaka na stolu. Soriiiii!
Shadow dobrodošla! Pa si le iz sence stopla
tuki so vse vedno dobrodošle, čeprav bi blo bolje, da tega kluba ne bi blo treba
Gigi, jaz tut fejst stiskam pestke, da bova jutri ugledali
se mi zdi, da sem čisto mirna, bom jutri zjutraj vedla, po tem, kako bom spala
Rubin, Julija, uspešen transfer jutri!
Zorica, tebi pa čimveč jajčk
mala81, naj bo velik foliklov
Punce, hvala za pestke
to pa zdej res rabim. Nekako živim v upanju, da se 2x ne more isto zgodit in da me jutri čaka lepo presenečenje.
Pozdravček vsem!