Zdej sem pa končno prebrala vse strani
vmes je blo treba it še na kosilo, pa še kaj. Prej sem se najbrž pozabila pohvalit, da že imam materinsko knjižico
brez vpisov
sem si jo morala it kar sama kupit, ker se je očitno pri moji G ne dobi. Zdej pa skoraj 6 tednov čakanja do nuhalne. Kok se bo šele to vleklo.
Daisy, tvoja bližnja srečanja ziher neki pomenijo
meni se je tudi skoz neki dogajalo, sanjalo ... tko, da sem kar prepričana, da si na dobri poti. Pa tvoj se je tut že v vlogo trenerja navadu, da zdej najprej mamo tera, pol pa še otroke, tako kot tata Kostelič
Grethy, jaz pa še nisem bla v Kumrovcu
se mi zdi, da bi moral bit v OŠ nek tak izlet, pa nam je očitno odpadel
če bomo kdaj šli, pa ne bom mogla primerjat
Mišmiš, sem čist pozabla da je un seznam že zgoraj
nisem hotla vate dvomit
a naslednje preglede še tut v seznamu vodiš? Če še, bo moja NS 11.7.
Jadrnica, ti si kar vetra v jadra nafilaj, da bomo jeseni za plusek navijali
Pikovit, kako je tačka? Še otečena? A zdej pa muca šepa?
Sapi torej si že stručko ratala s špikicami
Arneja, jaz sem si pa včeraj tut Lučko zaželela, pa sem si pol raje kar maxima prvoščla, se mi je zdela kar premajhna
je bla pa lepa praznična
Sarasan, jaz tudi tokrat nisem kaj dost jajčnikov čutla, kar počakaj na uz, boš vidla, da je ziher kaj
Kajsica, ti si pa boga s temi žilami.
Super, da že imaš visok hormon in te ne bojo špikali v nedogled.
Gigi, super, zdaj pa navijamo, da bo v sredo 20.000. Si me s tisto 11 mesčno nosečnostjo spomnila na tv poper, se spomniš uvodnega komada, ko mama pravi 10, 11, mesec, ma sin, kej ne bo neč?
Mogoče je pa tvoj tut en tak komedijant.
Linda, bravo za uspešen šart! Prehlad si pa čimprej pozdravi, da ne boš pol kot jaz nosečka kašljala in zato v skrbeh.
Daisy, ata mi je pdp naračunal 22. januarja, ivf kalkulator pa 20. Tu nekje. Za merdžota ga pa še nimam
ne vem, al pred al za Rešem
pa sej se spomnite, da si on baje želi merdžota
Zorica, čestitke za 5 jajčk. Naj se zdaj še pridno plodijo in delijo.
Rubin
naj ti te morulce (al sto že blastociste? tik pred, najbrž) prineseta debel plus!