writing-img

RE: M ne pričakujem Julija

clock-img

15.07.2008, 07:59

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

Dans sva oba tudi začela piti macino travo, tako da upam da bo ta čaj kaj pomagal.........

pikicaa kako ga pa pripraviš in kolikokrat na dan ga piješ? Jaz ga tud imam, ampak mi je okus res grozljiv, če ga pripravim po navodilih na škatli.

clock-img

15.07.2008, 08:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Hvala!!!! Pregled imam 01.08. in upam, da bo okej.

clock-img

15.07.2008, 08:39

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Jutro !user posted image user posted image user posted image
KOKICA32 čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Končno nova nosečkauser posted image user posted image user posted image

bingo žal mi je user posted image user posted image user posted image  

sonček85 , da bo vse ok na pregledu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiki55, js nimam se mi zdi, da nobenih posebnih znakov. Edino to, da postajam počasi nervozna, ker se približuje dan D.user posted image user posted image user posted image Če je do ponedeljka ne bo, naredim test.

Pa ti? So že kakšni znakci? Kdaj je ne pričakuješ?

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

15.07.2008, 08:41

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

KOKICA32, v katerem krogu pa si zagledala magični plusek?

Veš, da bo vse v redu, še malo pa boš videlauser posted image , kako lepo in hitro bijeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2008, 08:43

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

*Junona* zelo dobro poznam to nervozo 1 teden preduser posted image . Čakamo na ponedeljekuser posted image user posted image user posted image . V katerem krogu pa si?

Jaz imam po moje ravno O, ker jo vsak mesec konkretno čutim. Jajčniki me bolijo in napihnem se kot balonuser posted image user posted image user posted image . Za rezultate bo treba pa počakat kakšnih 14 dni...

clock-img

15.07.2008, 08:56

clock-img

Anonimen

Dobro jutro,

no, saj bo šlo...bravo še eni nosečki!

Jaz sem pa danes še bolj adijo ko včeraj...saj je hiša, ki sva jo šla gledat, FANTASTIČNA. Zdaj me pa finance skrbijo...če si jo res lahko privoščima...sucks... Ima pa toliko sob, da jih bova morala kar pridno polniti z malčki...user posted image

clock-img

15.07.2008, 09:04

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

KOKICA32 iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti lepih in zdravih user posted image !

Z bebico bo pa vse ok, še malo pa boš vidla srčekauser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

15.07.2008, 09:18

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

*Junona* zelo dobro poznam to nervozo 1 teden preduser posted image . Čakamo na ponedeljekuser posted image user posted image user posted image . V katerem krogu pa si?

Jaz imam po moje ravno O, ker jo vsak mesec konkretno čutim. Jajčniki me bolijo in napihnem se kot balonuser posted image user posted image user posted image . Za rezultate bo treba pa počakat kakšnih 14 dni...

Tiki55, za sabo imam dva spontana splava, v aprilu so mi odstranili pregrado, sedaj pa sem v drugem krogu. Komaj čakam, da bo moja srečka dobitnauser posted image

Vidim, da si že v 11. krogu, že imaš kakšno štruco doma?

A zato se tak zemlja trese, ker maš ti O?user posted image user posted image user posted image TAK JE PRAVuser posted image user posted image user posted image

Majch, kar naj bo veliko sobic, saj jih boš potrebovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 15.7.2008 9:21:21 >

clock-img

15.07.2008, 09:20

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Pokica, na tvoj plusek tudi čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2008, 09:45

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Hvala Junonauser posted image !

Čakam da se user posted image  prikaže, oz. raje vidim, da se ne. Ampak vse za katere sem držala pesti, ki so bile na istem kot jaz, so sedaj dobile tečkouser posted image . Tako, da sem že malenkost obupala nad plusekom in črtico, ampak dokler se user posted image ne vlije, je še kanček upanjauser posted image .
Sicer nič ne kaže, da se bo,...je pa taka, da zna še kako presenetituser posted image

V skrajnem primeru bom pa počakala do vikenda, ko bo 23. dan po zadnjemuser posted image , takrat bi pa že moglo pokazati nekajuser posted image

Držim pesti tudi zate, da ugledaš svojo srečo življenjauser posted image user posted image

clock-img

15.07.2008, 09:52

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Dajmo punceuser posted image user posted image

Bingo user posted image user posted image user posted image

KOKICA32: čestitke!!!user posted image

clock-img

15.07.2008, 09:52

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Pokica, držim pesti za plusek!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2008, 10:06

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

V šestem krogu....user posted image če, pa štejem od abrazije pa po 9 mesesecih. Vendar mi je G takrat svetovala 3 menstruacije počitka. 

clock-img

15.07.2008, 10:06

clock-img

pikipu

pencil-img

212

No, punce, tako sem se namatrala in napisala za vsako posebej lep odgovor, pa me je ven vrglo. In zdaj pišem spet vse znova. Torej:

Bingo - žal mi je!!! user posted image user posted image user posted image  Kaj naj ti rečem, mogoče pa si bosta z možekom premislila in ko bosta najmanj mislila na to, bo pa ratalo. Jaz sem pri mojih letih, ko me za prvim vogalom čaka 4. desetletje, še vedno optimist!!!

Kokica32 - iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image  To je pa res lepa novica! Želim ti lepo in mirno nosečnost!

Junona - tudi sama preživljam zadnji teden pred nepričakovano M in si kar zamišljam, kako ti je. Pri meni je tako: vsake toliko časa letim na WC, če je kakšna sprememba, pa študiram, če je kje kak mozolj, pa če me kje kaj špika, pa če mi kaj smrdi in podobno. Pri meni ni nobenih sprememb, edino joške me manj bolijo kot običajno pred M, nič me ne špika in ne morem videt mesa. Ampak to bo psiha in vročina, kadar je vroče, ne morem jest mesa. Bom kmalu vedela, najkasneje v petek.

Tiki 55 -  ti pa kar veselo slončkaj!!! Da bo čimprej ratalo.

Majch - upam, da se bosta odločila, midva z najinim dragim sva bila prejšnji mesec pred enako odločitvijo in zdaj nama ni žal.

EnaNobena, ups, jjasna, malo mi je žal za tvojim nickom, je bil ful fajn. Se bomo navadili. No hvala bogu, spps ostaja s starim imenom.

Punce lepo se imejte in veselo slončkajte!!!!!

clock-img

15.07.2008, 10:12

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Tiki55, za sabo imam dva spontana splava, v aprilu so mi odstranili pregrado, sedaj pa sem v drugem krogu. Komaj čakam, da bo moja srečka dobitnauser posted image

Vidim, da si že v 11. krogu, že imaš kakšno štruco doma?

A zato se tak zemlja trese, ker maš ti O?user posted image user posted image user posted image TAK JE PRAVuser posted image user posted image user posted image

*Junona* jaz sem tvoja zvesta navijačica, da ti čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image Tokrat bo VSE v redu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam že eno sončico doma, ja, pa ni več štrucauser posted image user posted image user posted image . Vsak čas bo stara 5 let... V prvo nismo nič planirali, pa je ratalo. Zdaj pa ne gre in ne gre...user posted image

clock-img

15.07.2008, 10:13

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

pikipu naj ti teden čim hitreje mineuser posted image user posted image user posted image . Pa v petek pričakujemo en lep plusek!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2008, 10:13

clock-img

Anonimen

hvala pikipu. Upam, da bo res tako. Sicer pa sem situacijo podrobneje razložila tudi na PARTENRSTVO-FINANČNE DILEME in čakam na komentarje. Res si želiva en tak "filmski" lajf...sej veš...hiška pa bebice...in smo zdaj pridni v obe smeri. In me veseli, da sta vidva srečna v novem domu...

clock-img

15.07.2008, 10:29

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Ok, Majch se ti pridružim na tem forumu. Saj se še nisva vselila. Zdaj bova komaj plačala zadnji obrok. Potem jo morava prenoviti in urediti po najinih zamislih, tak da vselitev načrtujeva naslednjo leto enkrat spomladi ali pa na začetku poletja.

clock-img

15.07.2008, 10:55

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Meni pa je test pokazal drugo črtico. Tako, da sem user posted image . Delala sem ga po trodnevni zamudi. Upam samo, da bo tokrat vse okej! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.07.2008, 11:10

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Meni pa je test pokazal drugo črtico. Tako, da sem user posted image . Delala sem ga po trodnevni zamudi. Upam samo, da bo tokrat vse okej! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitkam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

15.07.2008, 11:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

Dans sva oba tudi začela piti macino travo, tako da upam da bo ta čaj kaj pomagal.........

pikicaa kako ga pa pripraviš in kolikokrat na dan ga piješ? Jaz ga tud imam, ampak mi je okus res grozljiv, če ga pripravim po navodilih na škatli.

No jaz ga v liter vroče vode dam eno žlico. Je pa res ogaben okus, ampak kaj čemo za otročka vse user posted image

clock-img

15.07.2008, 11:41

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image
za vse, ki ste dobile user posted image  pa nikar ne obupajte, bo pa drug mesec več sreče.
no, midva z mojim user posted image  sva se ta mesec na polno user posted image , pa še bova user posted image
septembra sem pa naročena pri G za pregled, če je z mano vse ok, ker pri nama ni uspeha že skoraj dve leti user posted image

clock-img

15.07.2008, 12:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jst imam pa eno mogoče malo "butasto" vprašanje: Ali je v vsakem primeru dovolj pogosto, da user posted image  v času predvidene ovulacije vsak drugi dan?

Lahko tudi vsak dan, ali pa večkrat na dan.user posted image

clock-img

15.07.2008, 12:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: bingo

Kakšna pa je razlika če delaš test popoldne ali zjutraj?
Ja zamuja mi mi pa že 9 dni.user posted image

Zjutraj je urin najbolj skoncentriran.
Veš, če bi bila user posted image  bi po toliko dneh izostanka že pokazalo. Nikoli pa ne veš, pusti se presenetiti.

clock-img

15.07.2008, 12:39

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: bingo

Kakšna pa je razlika če delaš test popoldne ali zjutraj?
Ja zamuja mi mi pa že 9 dni.user posted image

Zjutraj je urin najbolj skoncentriran.
Veš, če bi bila user posted image  bi po toliko dneh izostanka že pokazalo. Nikoli pa ne veš, pusti se presenetiti.

Naja3, bingo je žal že dobila tečkouser posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem